January 11Jan 11 54 minutes ago, Boksi said:Hmm, I’m intrigued…Eee, ovo je odlično https://www.dm.rs/essence-extreme-shine-sjaj-za-usne-103-pretty-in-pink-p4059729302915.htmlJoš dve od mene:Nars rumenilo Orgasm Godinama koristim jedino to rumenilo i nemam nameru da menjam.Kiehl’s kozmetika definitvno nije za mene. Mada, ko ima tamne kolutove oko očiju kažu da je kremica sa avokadom vrlo dobra.Edit: izvinjavam se, u žurbi nabacah svaštakrema sa avokadom je meni skroz bez veze, ne razumijem hajp, masnoca koja cuci na kozi i ne upija se. mozda je do mene, prihvatam, ali jedva sam cekala da je potrosim. doduse rekla bih da mije na samom pocetku bila ok jer sam je uzela poslije hidrantne i potpuno nemasne.@Pixisis urban decay primer za usne i bezbojna olovka su od svakog ruza pravili dior. bas mi je zao sto je nasa sephora izbacila taj brend iz ponude.
January 11Jan 11 2 hours ago, Svemir Zeka said:Ima tih lakova koji su jeftini, kao ne bi ih nikad tipovao kao dobre, a budu super. Meni su super She, ima i neki ojačavač noktiju, kao podloga. Džabana u DM.tamnosivi metalik she, nije ga skidao ni razredjivac farbe maltene
January 11Jan 11 3 minutes ago, morgana said:tamnosivi metalik she, nije ga skidao ni razredjivac farbe malteneMeni su oni base coati vrh, pošto su mi nokti rebrasti i listaju se, ovo ih učvrsti ko kamen
January 11Jan 11 8 minutes ago, morgana said:krema sa avokadom je meni skroz bez veze, ne razumijem hajp, masnoca koja cuci na kozi i ne upija se. mozda je do mene, prihvatam, ali jedva sam cekala da je potrosim. doduse rekla bih da mije na samom pocetku bila ok jer sam je uzela poslije hidrantne i potpuno nemasne.@Pixisis urban decay primer za usne i bezbojna olovka su od svakog ruza pravili dior. bas mi je zao sto je nasa sephora izbacila taj brend iz ponude.UD ima gomilu legendarnih proizvoda. Naked paleta, recimo.Od drogerijskih lakova max factor je dobar.
January 11Jan 11 @Boksi Evo te senkehttps://www.dm.rs/catrice-art-couleurs-senka-za-oci-360-golden-leaf-p4059729330314.html
January 11Jan 11 Jao žene, moracu uskoro da idem da obnovim šminku, sve skoro mi se potrosilo/propalo, mada ja se šminkam 5x godisnje pa nije ni bitnoJavicu vam sta sam kupila i doci cu da se posavetujem ako budem u nekoj dilemi
January 11Jan 11 17 minutes ago, Midžeta said:Jao žene, moracu uskoro da idem da obnovim šminku, sve skoro mi se potrosilo/propalo, mada ja se šminkam 5x godisnje pa nije ni bitnoJavicu vam sta sam kupila i doci cu da se posavetujem ako budem u nekoj dilemiNa usluzi sam ti (RL)
January 11Jan 11 Urban Decay je br 1, ali nema kod nas. Imam preporuku za isto odlicnu bazu al je skupa jbg-mac baza u tubici. Stavlja se mrrviiica, sto se manje stavi i bolje izgleda senka. Imam uzasno masne kapke, ova drzi ceo dan kolko god da treba. Sad mi je pred kraj posle 2 godine (bacila sam pare na collistar i art deco baze). U Fabu je cesto 20% snizenje
January 11Jan 11 20 minutes ago, Katikon said:Urban Decay je br 1, ali nema kod nas. Imam preporuku za isto odlicnu bazu al je skupa jbg-mac baza u tubici. Stavlja se mrrviiica, sto se manje stavi i bolje izgleda senka. Imam uzasno masne kapke, ova drzi ceo dan kolko god da treba. Sad mi je pred kraj posle 2 godine (bacila sam pare na collistar i art deco baze). U Fabu je cesto 20% snizenjeTo mi je suvise para, a nemam problematicne kapke i verujem da mi i jeftiniji proizvodi rade posao, kao i ovaj koji vec koristim. A vidis tebi taj Artdeco nije valjao, meni budu senke postojane sa njim i ne skupljaju se.
January 11Jan 11 4 hours ago, Midžeta said:Jao žene, moracu uskoro da idem da obnovim šminku, sve skoro mi se potrosilo/propalo, mada ja se šminkam 5x godisnje pa nije ni bitnoJavicu vam sta sam kupila i doci cu da se posavetujem ako budem u nekoj dilemiNe znam koliko imas godina i kakva ti je koza, ali ako ti treba dobar tecni puder, nema ga bolji na svijet:NARS
January 11Jan 11 53 minutes ago, destiny said:Ne znam koliko imas godina i kakva ti je koza, ali ako ti treba dobar tecni puder, nema ga bolji na svijet:NARSTreba meni A Midžetino lepo lice ja ne bih dirala. Ten joj je k’o mleko 😍
January 11Jan 11 prestala sam da se šminkam skroz od kad sam se pomirila sa činjenicom da uvek nesvesno obrišem sve sa levog oka, a desno ostane netaknuto. ne mažem ni nokte, iako mi se mnogo dopada kad vidim na drugima.kampanjski koristim samo ono za sjaj i negu... 3u1, 7u1 tako nešto....Evelinepre neki dan sam impulsivno kupila tamno plavu farbu za obrve.trenutno sam plavuša sa zift crnim obrvama. Popravke izgleda nema.praktično spala sam samo na negu, kreme, antiridove i sve za kosu.Od šminke koristim još karmine i olovke, to stalno kupujem i uglavnom omašim, srećom za sad se držim jeftinih pa nije neka drama.Čemu služe bezbojne olovke?
January 11Jan 11 55 minutes ago, Sara said:Čemu služe bezbojne olovke?Može da se koristi kao prajmer, a može i kao graničnik, da vizuelno povećaš usne.