pacey defender Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Pa daj onda da ih poukidamo kad ne valjaju?Bar bi se vozali ko blesavi.Da, najbolje da je iko ovde sugerisao da smanjenje akciza treba kompenzovati zatvaranjem bolnica i škola. <_< Edited March 30, 2012 by pacey defender
Tresko Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A jebiga, prezivecemo nekako i ovih mesec i kusur dana. Nadam se da ce nakon toga ljudi koje smatram za normalne i razumne ponovo poceti tako i da se ponasaju. Ako ne, onda nista.Šoderašu.
Idioteque Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Izvinjavam se svima. Sto sam stariji sve me vise guse negativni stavovi, stalno nezadovoljstvo, pljuvacina po svemu bez razmatranja okolnosti.... Al to je moj problem, samo nastavite, a ja cu se truditi da ne remetim.
mire Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ova tema baš živi...da rezimiram, onako kako mislim, a i imam iskustvagorivo jeste kršpumpaši ga "krste" svim i svačimkontrola nulazaštita potrošača ispod nuleočekujem ubrzo nik hella da piše o snalaženju, pa nemam ja mini- rafineriju da popravim katastrofu od gorivaponoviću da smo, po istraživanjima kvaliteta goriva, 93. od stotinu ispitanihjoš kad to naglase "režimske" novine, verujem
ToniAdams Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Izvinjavam se svima. Sto sam stariji sve me vise guse negativni stavovi, stalno nezadovoljstvo, pljuvacina po svemu bez razmatranja okolnosti.... Al to je moj problem, samo nastavite, a ja cu se truditi da ne remetim.
twisted Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 jednom naterana preko 3000 rpm do 186 kmh :lol: :lol: prodaj mi svoj auto :)))evo ti još nešto smešno:malopre sam prešao 60 km regionalnim putem, sa sve bočnim vetrom, pa sam se u povratku malo širio: - 5,2 pri 80 s isključenim periferijama (4,2 din/km)- 8,9 pri 100 s ful trotl klimom, radiom i servom (7,2 din/km)znači logika ti je no dobro, svako ima svoje mišljenje. ali isključivati servo i radio da bi auto manje trošio po meni najurnebesnija izjava u istoriji automobilizma
Hella Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 prodaj mi svoj autonema šanse da je prodam (sve i da oćeš da je kupiš) izguraće još 500.000.isključivati servo i radio da bi auto manje trošioto je uporedba dva ekstrema, rekoh već da mi je prosek potrošnja enormnih 6,4. u 1. varijanti merenja se išlo na to da city mode nije potreban na otvorenom putu, a bez muzike i klime se može. u 2. varijanti sam muziku i klimu navrnuo na desetku, kao svaki prosečni stočar koji rasipa ko nenormalan pa se posle po internetu žali kako nikad nije bilo gore i skuplje...
twisted Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 dakle, nivo muzike je obično podređen trenutnom raspoloženju, a klima na 24C. ako to znači da auto troši 2L više, SO BE IT!!!nije on kupio mene nego ja njega! ne kupuješ auto da bi on živeo 100 godina, već ti!
Hella Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) ma to je skroz ok, uopšte ne treba da se suzdržavaš ako ti jurnjava, lađenje i decibeli predstavljaju plezir (ja pak volim da na kraju dekade bacim pogled u sef i tamo ugledam 13 soma). samo pružam primer ovima koji kukaju kako im je gorivo skupo (pare), a pritom kažu da ne žele da uštede (jare). Edited March 31, 2012 by Hella
pp34 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 vozim malopre kevu i stajem na pumpu i sipam za svih™ 1000 din. ulazim u kola, a keva pita 'ijuu, pa nije valjda benzin 100 din?' :lol: kada sam joj saopstio da nije 100 vec 150 din par minuta je bila u potpunom cudu
mire Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 ma pusti cenu, roba vredi koliko je placena...problem je u katastrofalnom kvalitetu
April Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Koga oni lazuŠatro, nemaju para da kontrolisu kvalitet goriva, treba im 150k eura. Pa te pare bi nakupili od 3 kazne.
I*m with the pilots Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Primetih da na nekim pumpama nema D2 (na kojima sam do sad uzimala, tipa MBG), zna li se o cemu je rec?
Dr Arslanagić Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Primetih da na nekim pumpama nema D2 (na kojima sam do sad uzimala, tipa MBG), zna li se o cemu je rec? Link?
Recommended Posts