February 20, 20251 yr sad sam video na tw da je od ponedeljka moguće plaćanje samo dina karticom(i kešom)
February 23, 20251 yr Malopre mi rece kasirka na Gasprom pumpi, da nece biti nikakvih problema vezanog za placanje. E sad, ako ona mene laze...
February 27, 20251 yr Sankcije Naftnoj industriji Srbije, zbog ruskog udela u vlasništvu, odložene su za 30 dana
February 27, 20251 yr 14 minutes ago, Milosh76 said: Sankcije Naftnoj industriji Srbije, zbog ruskog udela u vlasništvu, odložene su za 30 dana kaže ko?
February 27, 20251 yr vučkara, tražio je novih 90 dana, ameri dali do 28 marta, sada verovatno opet nećemo raditi ništa i moliti se da rat do tada stane
May 5, 20251 yr trenutno smo verovatno pri vrhu sa cenama ED u evropisrbija 1.60italija 1.52grčka 1.33-1.40, na ostrvima 1.60smakedonija 1.13i to bi bilo to.zapravo govori koliko je besmisleno baviti se cenama u maxiju i idea a ovo je oružana pljačka preko akciza. nabavna cena goriva je svuda manje više ista ili slična.bukvalno plaćamo ćacilend.
May 13, 20251 yr U Italij je benzin od 1.65 do 1.8 evrau Hrvatskoj benzin 1.38, dizel 1.28eU SLoveniji oko 1.4 evra.U Svajcarskoj je 1.75 CHF, a na par mesta je islo i do 2.2 CHF na autoputuU francuskoj je 1.85 do 2 na autoputuCene su u poslednjih 11 dana, a u Italiji sam bukvalno pre par dana placao, a danas u Hrvatskoij. Edited May 13, 20251 yr by Milosh76
October 7, 2025Oct 7 On 3. 10. 2025. at 20:11, LeBron said:Jedno mozda glupo pitanjeOve sankcije Nisu sto najavljuju, i moguce da ce biti nestasice gorivaDa li to utice nesto na druge u Srbiji, tipa Mol, OMV?On 3. 10. 2025. at 21:47, Ras said:Ne, sudeći po onome što sam pročitao poslednjih dana.Međutim, ti drugi, od NIS-a nezavisni izvori jednostavno nisu dovoljni da pokriju potražnju.Neka me isprave oni koji su bolje upućeni.Prikladija tema.Elem, negde sam procitao da ce MOL povecati uvoz svog goriva, a da NIS ima u rezervi za oko pola godine.Od cetvrtka ujutro nema kartica, samo Dina i kes na NISu (provericu pa javljam), osim ako Ameri odluce da pomere rok, jer je NIS opet moljakao za produzenje..Nesto vise o tome...NOVA portalOTKRIVAMO Izvori za Nova.rs: Američke sankcije protiv NIS...Ukoliko ne bude postignut dogovor u kratkom roku, američke sankcije protiv Naftne industrije Srbije stupiće na snagu 9. oktobra u 6 ujutro. To je za Nova.rs potvrdilo više dobro obaveštenih izvora.
October 8, 2025Oct 8 JANAF je dobio dozvolu da i unarednih sedam dana nastavi isporuku nafte Naftnoj industriji Srbije, saznaje Nova.rs.To ne znači da će sankcije NIS-u biti odložene, nego samo da JANAF do 15. oktobra može da im isporučuje naftu.
October 8, 2025Oct 8 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:cirkus, ovi navodno imaju goriva u zalihama za 6 meseciMeni je tesko da poverujem da pod ovima i zaliha pitke vode imamo za vise od 6 meseci.