Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

U ova vremena™ teško je poverovati da nisu stavili Backdoor još u čip™.

Posted

P.S. znamo da nije šestica, bilo bi dovoljno da donesu prst  ;)

U ova vremena™ teško je poverovati da nisu stavili Backdoor još u čip™.

U pitanju je 5c, pretpostavlja se da sestice imaju backdoor, tako da ne bi bilo ovih problema. U svakom slucaju, dobra reklama za Apple.

Posted

Naravno, ne tvrdim ništa kako bih i mogao, no bio bih iznenađen da bilo koji model nema ugrađen backdoor... Telefon, notebook, tablet...

A reklama, ne može biti bolja.

Posted

Whaaaat?  Ovo nisam ispratio... znači anonimni dunster iz gov ekipe se zaigrao i prekršio prvo zlatno pravilo kad se radi forensics.... READ ONLY sa originalnog materijala, prčka se samo po kopijama (ako se mogu napraviti)... pa bolje im je da odustanu što pre, ako ovo ide do suda imaćemo prilike da se smejemo nekome ko je verovatno "hackovanje" učio na facebook-u....

• 1 month later...
Posted

Tek sad sam provalila da otkako sam skinula ios 9.2.1 na ajped, da mi ostaju da rade jutjubovi na safariju kad predjem na drugi tab. Do sad mi se gasilo, čim je neaktivan tab. Juhuuu!

• 1 month later...
Posted

Jel baguje nekom TapaTalk?

• 2 weeks later...
Posted

Presao sam sa 4 na 5 na kojoj je 7.0.4 , a na starom je bio na 7.1.2 pa mi neke od aplikacija malo zezaju tj. traze bar 8.0 os.

Nudi mi 8.4.1 da ga updateujem al ja nisam siguran da li da prelazim na njega.

Btw u pitanju je obicna petica, od 16GB pa razmisljam i zbog prostora.

Posted (edited)

pređi.

edit: tj na devetku, bez problema

Edited by ljakse
Posted

I dalje se dvoumim. Em sa samo 10tak osnovnih app (i bez muzike i slika) imam 10GB free prostora, em sta ako mi uspori mob. Ipak je ovo obicna petica. 

Ili da odradim samo do 7.1.2 (ako je moguce preko ovog linka http://www.iphonehacks.com/download-iphone-ios-firmware

Dajte neku urgentu pomoc, nemam vremena za iscitavanje hiljade i hiljade strana.

Posted

Forum mozes da citas i kroz Safari, ako je TT problem.

Posted

Ma roknucu 9 pa nek ide zivot.

Posted

nece ti nista biti. mozda izgubis neke data na par dana, iz notes ili pics ali vratice se.

iphone updates moraju da se rade inace ce telefon poceti da trokira i uzasno usporava. trust me.

Posted

Sad pokusavam preko iTunes, ali nije uspeo. Izgleda cu morati sve da vratim na fabricko pa da onda pokusam.

A kad probam preko moba on mi nudi 8.4. os.

Posted (edited)

Nesto me jebe, moracu prvo na restore izgleda :(

izbacuje mi 2003 error, kolko vidim ima veze sa USB kablom.

Edited by John Coltrane
Posted

Uspeo, promenio rupu za USB, golgota bez razloga. Hvala svima.