June 30, 2025Jun 30 Moj 14P je na 85% BHa, a telefon mi je takoreći primarni alat. Sasvim solidno izgura dan i ostane još za sutra, ali tokom noći obavezno punjenje. Inače, zimus sam kupio magsafe externu bateriju na akciji, miran sam sa telefonom još najmanje godinu dana, to će biti tri ukupno.
July 1, 2025Jul 1 Donedavno 12 Pro sa 78% BH je gurao bez problema dan, ok uveče ostanem u crvenom ali ništa spec nije izgubio od performansi čini mi se. 91% je i dalje mlada baterija i nema brige, plus kapacitet na 14 Pro je veći.Proveri sam da li je menjan ekran i stavljen originalni:1. Check Parts and Service History:Go to Settings > General > About.If you have an iPhone 11 or later (excluding iPhone SE 2nd and 3rd generation), you'll see a "Parts and Service History" section. If the display is genuine, it will say "Genuine" next to "Display". If the display has been replaced with a non-genuine part, you may see "Unknown part" or a similar message. Ako uopšte nema "Parts and Service History" stavke onda je sve na njemu originalno. Edited July 1, 2025Jul 1 by ducca
July 1, 2025Jul 1 Kako kopirati 3.5 gb slika sa windowsa na iphone?Odgovor je nikakako.Znaci kabl ne radi jer je itunes zaglupi i ne prepoznaje telefon. Upload preko iclouda posle 10 min je stalled i na chrome i na firefox. Download preko telefona i safarija isto puca.Inace probao 2 wifi mreze i sa odlicnom 5g mrezom.Nemam drugi mac uredjaj da probam airdrop ili kako se vec zove.
July 1, 2025Jul 1 2 minutes ago, bags said:Kako kopirati 3.5 gb slika sa windowsa na iphone?Odgovor je nikakako.Znaci kabl ne radi jer je itunes zaglupi i ne prepoznaje telefon. Upload preko iclouda posle 10 min je stalled i na chrome i na firefox. Download preko telefona i safarija isto puca.Inace probao 2 wifi mreze i sa odlicnom 5g mrezom.Nemam drugi mac uredjaj da probam airdrop ili kako se vec zove.
July 1, 2025Jul 1 Okacicu na server od ppp pa probati...I sad skidam sa sajta sa skole i nikakv problrm na mom androidu i na normalnom pc.
July 2, 2025Jul 2 Probaj preko iFunBox-a ako još uvek radi.Ja sam kopirao slike sa iPhone-a na backup hard za vikend i iFunBox je radio na Mac-u. Malo je interfejs bio haotičan, možda jer ga 100 godina nisam ažurirao, pa se zato ograđujem. Edited July 2, 2025Jul 2 by FOX river
July 2, 2025Jul 2 @steins ili ostalikako se uopšte sada radi transfer podataka sa androida na ios? znam da je u nekim prapočetcima to bila viša matematikapitanje je retoričko, nije da razmišljam
July 2, 2025Jul 2 40 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:@steins ili ostalikako se uopšte sada radi transfer podataka sa androida na ios? znam da je u nekim prapočetcima to bila viša matematikapitanje je retoričko, nije da razmišljamNemam pojma, još uvek nisam došao do svog prvog ajfona
July 2, 2025Jul 2 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:@steins ili ostalikako se uopšte sada radi transfer podataka sa androida na ios? znam da je u nekim prapočetcima to bila viša matematikapitanje je retoričko, nije da razmišljam Ako se dobro sećam bio je neki Android transfer bla app. Inače na iosu bez problema fercera Google Photos app. @bags ne znam znači li ti to nešto. E, zapravo sam ovde da se pohvalim da sam pre par dana uzeo Iphone 13 za 30 baksa Kvaka je bila da transferujem T mobile broj u Cricket i uplatim 3 meseca prepaid flat paket u napred kakav i inače plaćam. Moj 13 star godinu dana ću da prosledim gospođi, a njen SE star tri godine koji sa 82% baterije i dalje fercera bez greske će da bude prosleđen dalje. Tzv kruženje ajfona u prirodi.
July 2, 2025Jul 2 On 1. 7. 2025. at 14:53, bags said:Kako kopirati 3.5 gb slika sa windowsa na iphone?Odgovor je nikakako.Znaci kabl ne radi jer je itunes zaglupi i ne prepoznaje telefon. Upload preko iclouda posle 10 min je stalled i na chrome i na firefox. Download preko telefona i safarija isto puca.Inace probao 2 wifi mreze i sa odlicnom 5g mrezom.Nemam drugi mac uredjaj da probam airdrop ili kako se vec zove.Ja sam ceo google photos, mislim da je bilo oko 20GB prebacio na komp pa sa kompa na iCloud. Trajalo je, ali sam uspeo. Doduše , to je bilo u vreme korone i lockdown-a, nisam imao pametnija posla😁 Edited July 2, 2025Jul 2 by Spirit
August 22, 2025Aug 22 Konacno je stigao i na ios:App StoreuBlock Origin LiteuBO Lite (uBOL) is a reliable and efficient content blocker. The default ruleset corresponds to uBlock Origin's default filterset: - uBlock Origin's built-in filter lists - EasyList - EasyPrivacy -Sada se moze koristiti iphone za internet surfanje. Uputstvo:https://www.dedoimedo.com/computers/ublock-origin-lite-ios-safari.html
September 4, 2025Sep 4 Kako se uopšte ostavruje Apple garancija kod nas?iPad ekran dobio neku gadnu crnu fleku koja se širi.Aktiviran pre nekih 6 meseci, ali nije kupljen kod zvaničnog distributera ovde.