John Coltrane Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Sto mi ne rekoste da 4S ne podrzava 4G :(
braca Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Pa sad kad imaš novu karticu, možeš da predješ na bolji iPhone...
John Coltrane Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Pa sad kad imaš novu karticu, možeš da predješ na bolji iPhone... Mogu qrac Osim ako neces da menjas 4 za 5 - glavu za glavu
Odd_Job Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Је л' зна неко да ми А) објасни шта ово говно од стрелице крај батерије уопште значи (раније се појављивало само кад ми је био укључен GPS, па сам мислио да је нешто у вези с тим) Б) да ме посаветује како то да склоним/искључим или шта већ... Хвала Tapatalk
aram Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 to ti je location service, po difoltu je ukljucen, iskljuci ga.
Prokleto Djubre Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Је л' зна неко да ми А) објасни шта ово говно од стрелице крај батерије уопште значи (раније се појављивало само кад ми је био укључен GPS, па сам мислио да је нешто у вези с тим) Б) да ме посаветује како то да склоним/искључим или шта већ... Хвала Tapatalk To znaci da neka aplikacija trazi lokaciju sa GPS antene. Idi u Settings -> Privacy -> Location Services i vidi koja tacno aplikacija to radi. Onda je skloni iz bekgraunda. Ako zelis da niko ne moze da pali to samo stavi tu na off i to ti je to.
Odd_Job Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Јесте, то је то. Хвала ти Проклето Ђубре[emoji4] Tapatalk
Behemoth Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Hocu da skinem app koju je razvila moja firma, ali je pretraga u app store-u ne nalazi, dok moj kolega bez problema moze i da je pronadje i instalira. Sta tu moze biti razlog? Razlicita podesavanja u telefonu ili...?
banecare1 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 jeste li u istim drzavama registrovani, pretpostavljam da je to u pitanju
Behemoth Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Mda, ja sam registrovan na Hrvatsku, a on na Svedsku, jer nema Srbije. Bice da je to. Ali onda verovatno postoji neka opcija kad se publishuje app da je dostupna samo u nekim zemljama?
ducca Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Menjao neko ekran na 5s, kolko repa? Puko ko....
Behemoth Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ima li neko preporuku za servis iPhone-a? Imam jedan 5s kome treba remont, maska sigurno, a mozda i displej...i koliko to otprilike kosta?
ducca Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Iz prve, menjao displej pre 2 nedelje, ovlasceni Apple servisi te vrste popravki vise ne rade. Mozes da proveris kod ovih iznad (koji nisu ovlasceni ali rade sve i svasta) ili da pojuris malo po oglasima i slicno. Najbolje bi bilo naci ove sto rasturaju originale, ne bi valjalo da naletis na neki kineski zamenski deo ili displej. Imao sam preporuku i za sevis koji se nalazi mislim u Zickoj ulici, ali zaboravio sam tacnu adresu. Takodje mozes proveriti i u 29. novembra kod poste u prolazu pre Cvijiceve... Ja sam platio nov displej (tj polovan sa drugog telefona ali bez ogrebotine) 75e sa ugradnjom. Kapiram ako ti treba celo kuciste plus displej najbolje pojuri telefone "skidane sa mreze" pa nek prepakuju tvoj u taj. Mislim da u totalu mozes proci do 90e.
Recommended Posts