Milosh76 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Pohvale za sbb... od prijave do ukljucenja im je trebalo 2 dana, s tim sto sam ih odlozio za danas da bih usao u decembar :D Prijatno iznenadjenje.
stajebrebilo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Molim vas za informacije da li usluga d3 go radi ok ? Podneo sam zahtev za prenos fiksnog broja, uzeo gold trio pa imam i ovo u ponudi.
stajebrebilo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 intresuje me da li ima lag, da li prekida pri transferu, rezolucija... podrazumeva se da je wifi mreza ogranicavajuci faktor ali u slucaju da je protok i signal ok treba da je sve u redu ? Ja gledam F1 na TV, zena 24 kitchen na laptopu a neko treci film na tabletu, sve u isto vreme ? Jos jedna hipoteza (da potvrdim da li sam dobro shvatio) 1. ja ponesem sa sobom npr. tablet i odem u goste gde imaju ok internet. Koristim d3go potpuno normalno ? 2. S obzirom da moze do max 3 uredjaja, da li mogu da prijavim neciji tudj uredjaj koji je negde drugde (npr. kumov laptop) ? sorry na (mozda) glupim pitanjima ali sam stvarno laik za ove nove tehnologije...
Mil@n Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Kopernikus digao pakete tako da na poslu imam 50mb umesto 30mb dosadašnjih + gratis tv za 3300. Korektno, osim kada pada kiša i sneg i signal se sjebe pa se slika pretvori u mozaik kockica.
Renegade Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 intresuje me da li ima lag, da li prekida pri transferu, rezolucija... podrazumeva se da je wifi mreza ogranicavajuci faktor ali u slucaju da je protok i signal ok treba da je sve u redu ? Ja gledam F1 na TV, zena 24 kitchen na laptopu a neko treci film na tabletu, sve u isto vreme ? Jos jedna hipoteza (da potvrdim da li sam dobro shvatio) 1. ja ponesem sa sobom npr. tablet i odem u goste gde imaju ok internet. Koristim d3go potpuno normalno ? 2. S obzirom da moze do max 3 uredjaja, da li mogu da prijavim neciji tudj uredjaj koji je negde drugde (npr. kumov laptop) ? sorry na (mozda) glupim pitanjima ali sam stvarno laik za ove nove tehnologije... Možeš bilo čija 3 uređaja ali da bi radili svi kanali treba da se gleda preko sbb interneta. Preko drugih provajdera ne rade svi kanali.
stajebrebilo Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Možeš bilo čija 3 uređaja ali da bi radili svi kanali treba da se gleda preko sbb interneta. Preko drugih provajdera ne rade svi kanali. e, bitan podatak. Hvala !
Ankaa Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Kod koga se upload brzina nikada ne smanjuje ispod 0,70 Mbps?
bigvlada Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Beogrid (sada je deo SBB-a) je oduvek imao simetričan DL/UL, tako da je kod njih (trenutni) minimum za upload 10Mbit/s.
Ankaa Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A da li imaju ogranicenja koliko se moze skinuti/okaciti u okviru jednog meseca? Cini mi se da su to imali.
Lezilebovich Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Mislim da nemaju, bar nista unapred mi nisu rekli. Mozda bi javili ako bih dosao do nekog ekstremnog nivoa
bigvlada Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nisam to video u ugovoru. Meni se to za 10 godina nije desilo, a nije da nisam skidao i slao :).
pbg12345 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) kod tih bezicnih provajdera, cesto presudnu ulogu sto se tice kvaliteta igra broj korisnika po baznoj stanici nego sad gledam sajt beogrida, a potom i sbb, pa nesto razmisljam dal je ova boja za unifi odabrana slucajno ili kao odgovor orionu koji solidno pokriva to trziste Edited December 4, 2015 by pbg12345
Milosh76 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 U UNifi mrezi ima kvota od 5GB! U cemu je tu fora, jel probao neko? Zasto ne mogu preko PC da gledam D3GO, nego mi trazi da aktiviram programe?
Recommended Posts