Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

• Replies 10.6k
  • Views 927.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

15 hours ago, Indy said:

Crowd What GIF by Krater.ai

Evo priloga kad je Brown bio prvi put u Pakracu.

Ne znam zašto sam bio utripovao da je Steven Brown umro (a on u sasvim pristojnoj formi). Sigurno sam ga pomešao sa Peter Principleom. Dobro je da su ova dvojica živi (i zdravi), nek' šire imigrantski weltschmerz, pa i po Pakrcu... samo, ovaj vladika... nisu tu čista posla.

20260528-205431.jpg
20260528-213747.jpg

Builders and the Butchers - 28.05.26 - Live Evil, Munchen

Pre tri godine sam ih prvi put gledao i do danas je to jedan od najboljih koncerata na kojima sam bio u Nemackoj. Bend koji je uvek na 101 posto. Iako je bina bila mala, a njima treba prostora (ne samo zato sto ih je sestoro u bendu), vec sto su stalno u pokretu. Publika je bila neverovatna. Prvih par redova zna skoro sve tekstove, reakcije nakon pesama su takve da je pevac rekao: Vi stvarno niste normalni. Ovo je nas zadnji koncert u Nemackoj i najveci do sada. A u publici 150+ ljudi u rasponu od 20-70 godina koji se ludo zabavljaju.

sto se kaye, potcenjen bend. imaju bas dobar album iz ove godine, nije ih bilo neko vreme.

Edited by holden kolfild

• 2 weeks later...

Screenshot-20260607-224547-Facebook.jpg

Screenshot-20260607-224623-Facebook.jpg

Screenshot-20260607-224859-Facebook.jpg

Social Distortion danas u Nürnbergu. Hteo da idem, ali je ceo festival Rock am Ring već mesecima rasprodat. Dobro da nisam išao iz dva razloga, set lista je ozbiljan krš, drugi razlog, roze ruža na gitari. Muzički odlično, glavni vokal loš. Hvala Magenta muzici na besplatnom prenosu današnjeg dana. Doduše, samo me ovo interesovalo.

15 minutes ago, wayfaring stranger said:

drugi razlog, roze ruža na gitari

Nisam ih nikad slušao, jel ovo ima neko značenje ili je u pitanju tvoja (dobra) fora? 🙃

18 hours ago, papapavle said:

Nisam ih nikad slušao, jel ovo ima neko značenje ili je u pitanju tvoja (dobra) fora? 🙃

Vredi to preslušati, itekako.

Na ovom forumu sam vec banovan zbog "nedovoljne tolerancije" prema određenim seksualnim grupacijama, ne zato sto imam nesto protiv njih, to je njihova odluka i želja, već zato što nam se to agresivno nameće. Da ne dužim, ukapirao si. Ne svidja mi se ta roze ruža na gitari.

1 hour ago, wayfaring stranger said:

zato što nam se to agresivno nameće.

"Pa mi smo došli njih da gledamo!"

ko-to-tamo-e1723115764444.jpeg

Dnevni list Danas
No image preview

Novosadski džez festival – Novo iskustvo džeza u srcu grada

Uz slogan LAGÁNO, Novosadski džez festival ove godine stiže pred publiku sa novim konceptom, negujući vrhunsku džez kulturu i autentičan ritam novosadskog života. Približavajući se svojoj tridesetogod

5 hours ago, klimt said:

Dnevni list Danas
No image preview

Novosadski džez festival – Novo iskustvo džeza u srcu grada

Uz slogan LAGÁNO, Novosadski džez festival ove godine stiže pred publiku sa novim konceptom, negujući vrhunsku džez kulturu i autentičan ritam novosadskog života. Približavajući se svojoj tridesetogod

hehehe što je šupčina nemanja pomerio datum sa jeseni kad je uvek bio festival, na jul i termin kad je nekada bio exit fest pa da lepo utera svojim ex-kolegama i malo da se ucuri stranci koja ga je sad hapsila za stvari koje su mu naredili da radi

16 hours ago, scab said:

hehehe što je šupčina nemanja pomerio datum sa jeseni kad je uvek bio festival, na jul i termin kad je nekada bio exit fest pa da lepo utera svojim ex-kolegama i malo da se ucuri stranci koja ga je sad hapsila za stvari koje su mu naredili da radi

Ne znam ko je Nemanja i lokalne političke relacije u NS. Znam samo ono osnovno, i bio sam par puta sa porodicom na masovnim protestima u NS.

Jasno je da je prvi vikend jula bio termin Exita.

2 hours ago, klimt said:

Ne znam ko je Nemanja i lokalne političke relacije u NS. Znam samo ono osnovno, i bio sam par puta sa porodicom na masovnim protestima u NS.

Jasno je da je prvi vikend jula bio termin Exita.

nedavno uhapšen pa pušten direktor fondacije za izvlačenje para kroz projekat NS prestonica kulture

Empire of the Sun otkazali zbog pljuska

5 minutes ago, msv said:

Empire of the Sun otkazali zbog pljuska

Pa naravno covid19