June 18Jun 18 14 hours ago, Ratamahatta said:ConsequenceBassist Bill Gould Confirms Faith No More 2027 Reunion To...Following a social media tease suggesting that Faith No More will return in 2027, bassist Bill Gould has confirmed the band's plans to tour again.Jos ovo da overim i to je to, bucket list resenJa sam ih gledao '97. u Pragu i iskreno ne bih kvario. Nije samo da mislim da oni nisu u naponu snage, ja tek nisam. Ja sam sad taman u formi za The Necks (prošli put sam malo i zakuntao na koncertu, bilo mi strava) Valjda idem. @Ras Jel tamo može da se sedi?
June 18Jun 18 23 minutes ago, Hermetico said:Ja sam ih gledao '97. u Pragu i iskreno ne bih kvario. Nije samo da mislim da oni nisu u naponu snage, ja tek nisam. Ja sam sad taman u formi za The Necks (prošli put sam malo i zakuntao na koncertu, bilo mi strava) Valjda idem. @Ras Jel tamo može da se sedi?Ne poznajem taj prostor, a čak sam se pitao i gde se tačno nalazi, obzirom da sam neko vreme proveo u komšiluku i redovno tuda prolazio. Sudeći po fotografijama, može biti da će se sedeti.Poslednji koncert The Necks u DOB_u je bio vrlo dinamičan, nije bio za sedenje, a čak nije bilo ni postavljenih stolica. Verujem da govoriš o onom godinu pre, ukoliko nisi dremao stojeći
June 18Jun 18 3 minutes ago, Ras said:Ne poznajem taj prostor, a čak sam se pitao i gde se tačno nalazi, obzirom da sam neko vreme proveo u komšiluku i redovno tuda prolazio. Sudeći po fotografijama, može biti da će se sedeti.Poslednji koncert The Necks u DOB_u je bio vrlo dinamičan, nije bio za sedenje, a čak nije bilo ni postavljenih stolica. Verujem da govoriš o onom godinu pre, ukoliko nisi dremao stojeći Prošli put kad sam bio. Sedelo se, bogumi. Iskreno sad ću zvučati ko pička al ne znam da li mi se stoji na koncertu, ili da đuskam ili da sedim.
June 18Jun 18 Ne moze Patton vise da peva sigurnoAl nema veze, ja cu Imo sam kartu za Milano kad je prosli put trebalo da sviraju, pa otkazali turneju jer je ovaj nesto prso Edited June 18Jun 18 by Ratamahatta
June 18Jun 18 55 minutes ago, Ratamahatta said:Ne moze Patton vise da peva sigurnoAl nema veze, ja cu Imo sam kartu za Milano kad je prosli put trebalo da sviraju, pa otkazali turneju jer je ovaj nesto prsoDruže kako su oni 97 svirali neću da ti pravim zazubice nego nadrealno. Neki drugari s Kosova nas jurili sa sve pištolji posle po Pragu, ovi moji se zajebali ušli u pogrešnu kafanu. Nema veze, koncert je bio Isuse bože
June 18Jun 18 To mi je poslednje ostalo na bucket listuMozda odem nekad opet na Vranjkovica ili tako nesto, ali to je toLife well spent
June 20Jun 20 Ići ću na Flaming Lips uz nešto sreće.Da li neko možda zna tačnu satnicu? Znam da piše da je početak u 20h. Nemam baš mnogo vremena za odsustvovanje, pa zato pitam.
Sunday at 08:005 days Pat Todd & The Rankoutsiders (Los Angeles, CA, U.S.A.)Četvrtak, 29. oktobar – Beograd @ Zappa baza | 20:00 | Gosti: Korozija (Novi Sad) Edited Sunday at 08:115 days by vladavsnarod
Monday at 13:184 days On 19. 6. 2026. at 0:01, Tsai said:Jel ide neko na Mobija u julu na Kalish?idem ja
Monday at 14:184 days On 18. 6. 2026. at 15:48, Ratamahatta said:Ne moze Patton vise da peva sigurnoAl nema veze, ja cu Imo sam kartu za Milano kad je prosli put trebalo da sviraju, pa otkazali turneju jer je ovaj nesto prsoJesi lud, naravno da može još da peva. Slušao ga ja pre mesec dana sa Avett Brothers i pisao o tome na topiku. Bio sa ženom i ona me posle koncerta ubeđuje da su FNM bili na Exitu i da smo bili zajedno, a čega se ja apsolutno ne sećam. Crna rupa. Sam mi se nešto maglovito vraća Hajde Jano. Jbg pogreši čovek Za mesec dana dolazi Tomahawk i naravno da idem.