May 20May 20 inače, tek sam noćas stigla da procitam ovu recenziju elliotovog koncerta i moram priznati da dosta dobro opisuje moderno doba i jezivu instagram i toxic positivity kulturu, koja je u takvoj disonanci sa realnošću i raspadom sveta koji živimo da mi deluje prosto šizofreno. jadni moderni čovek koji nikada nije izgledao lepše, zategnutije, izglancanije i uspešnije, a koji je, baveći se svim tim distrakcijama i time- (& money) consuming ulepšavanjem svoje slike za javnost, izgubio vreme i kapacitet za druge ljude, pa je više nego ikada - sam.rasturi me ovaj čovek načistoStreamableWatch unnamed | Streamable
May 20May 20 12 minutes ago, bey said:inače, tek sam noćas stigla da procitam ovu recenziju elliotovog koncerta i moram priznati da dosta dobro opisuje moderno doba i jezivu instagram i toxic positivity kulturu, koja je u takvoj disonanci sa realnošću i raspadom sveta koji živimo da mi deluje prosto šizofreno. jadni moderni čovek koji nikada nije izgledao lepše, zategnutije, izglancanije i uspešnije, a koji je, baveći se svim tim distrakcijama i time- (& money) consuming ulepšavanjem svoje slike za javnost, izgubio vreme i kapacitet za druge ljude, pa je više nego ikada - sam.rasturi me ovaj čovek načistoStreamableWatch unnamed | StreamableNisam bas ukacio poredjenje sa Dublinersima, mozda ga je bilo s pocetka solo albuma, ne verujem da sad to izvodi na koncertima.
May 20May 20 https://youtu.be/TPus6wZpDFwhttps://youtu.be/sWuaNolcPCI16 Horsepower - 18.05.26 Fabrik, HamburgVeoma zanimljiv prostor, sve je od drveta, niko nije znao da mi kaze kakva je tu fabrika bila osim predpostavki da je nesto za brodove. Vec par nedelja je koncert rasprodat (oko 2000 ljudi). Balkon popunjen, glavna zvezda po izlasku na binu zbunjena sto ima ljudi na balkonu, kao da nije ni bio na tonskoj. Sa pola sata zakasnjenja krece zagrevanje. Dinosaurusi sporije postizu radnu temperaturu, ali kada postignu, to zvuci odlicno. Lilium kao ritam sekcija odlicni. Sve vreme (sto se moze videti i na snimcima) DEE ima rattlesnake shake tj, stopalo pokrece levo-desno, set lista best of, pesme propustene kroz njegovu trenutnu mentalnu situaciju, neke bolje zvuce, neke neocekivano, tu je i gitarista Woven hand Chuck French koji se po meni ne uklapa najbolje, no odabran je od njegove visosti koja sve vreme sedi na stolici i ne komunicira sa publikom (Chuck je pozeleo dobro vece i zahvalio se publici) osim kada je u jednom trenutku rekao Was ist loss. Na predhodnom koncertu mu je glas pukao, pa ne znam da li su bile obloge od komove rakije ili nesto drugo, no dobro je zvucao, pevao je u malo visim glasom nego ranije. Jos nije prosao pubertet. Sat i 45 min cistog uzivanja. Snimci i slike su svuda po netu. Dokaz koliko je zeljno iscekivan reunion. Nadajmo se da ce se prica nastaviti obizrom da je DEE otisao u esktrem i da solo tesko moze skupiti vise od 200 ljudi.
May 20May 20 6 hours ago, wayfaring stranger said:Suludo izgledaju ove dve prve fotografije ovako spojene: redovi ljudi nelogično poređani, gore boja dole c/b... U prvi mah nisam ni kapirao o čemu se radi.
May 20May 20 15 minutes ago, Ras said:Suludo izgledaju ove dve prve fotografije ovako spojene: redovi ljudi nelogično poređani, gore boja dole c/b... U prvi mah nisam ni kapirao o čemu se radi.Čista diskriminacija prema daltonistima
May 21May 21 13 hours ago, vladavsnarod said:Čista diskriminacija prema daltonistima 😂😂😂😂U pitanju je greška koju sam primetio tek kada je koncert počeo. Slučajno sam prilikom slikanja pritisnuo opciju portret tako da su prvih par slika sa bojom u sredini, a CB okolo. Obzirom da nemam bolje, ovo je je jedina opcija.
May 21May 21 On 18. 5. 2026. at 13:02, msv said:Opet blokiran sajt Ticketsa, 30+ hiljada ljudi čekaUđi na Tickets. Ode i druga Arena najlaganije.
May 21May 21 23 hours ago, wayfaring stranger said:16 Horsepower - 18.05.26 Fabrik, HamburgVeoma zanimljiv prostor, sve je od drveta, niko nije znao da mi kaze kakva je tu fabrika bila osim predpostavki da je nesto za brodove. Vec par nedelja je koncert rasprodat (oko 2000 ljudi). Nije bas direktno za brodove, vec masine za preradu drveta (koje su onda moguce i upotrebljavali da prave nesto za brodove, to ne znam tacno). Zivela sam tu jednu ulicu dalje dok sam studirala i ne znam koliko sam koncerata tu odgledala i tada i posle, uvek je bio zanimljiv odabir. I nemoj da se ljutis, ali tu bi 2000 ljudi moglo da stane jedino da se karte prodaju u Srbiji, inace tesko.
May 21May 21 2 hours ago, Pixie said:Nije bas direktno za brodove, vec masine za preradu drveta (koje su onda moguce i upotrebljavali da prave nesto za brodove, to ne znam tacno). Zivela sam tu jednu ulicu dalje dok sam studirala i ne znam koliko sam koncerata tu odgledala i tada i posle, uvek je bio zanimljiv odabir. I nemoj da se ljutis, ali tu bi 2000 ljudi moglo da stane jedino da se karte prodaju u Srbiji, inace tesko. Moj licni utisak je da je bilo 2K ljudi, mozda manje, balkon je bio pun plus sedenje iza stajanja na balkonu, dole je centrala bila puna plus opet sa strane sedenje i stajanje i prostorije oko sanka, garderobe i sl. Moj utisak je bio da je bilo toliko. Nije iskljuceno da gresim. Posto sam prvi put u tom prostoru, a ti si bila vise puta, sta mislis koliko ljudi moze da stane?
May 21May 21 ne znam koliko moze da stane , ali dobri inkal je juce javio, a od danas citamo i u medijima>arab strap @ zappa baza, 25.11. Edited May 21May 21 by holden kolfild
May 21May 21 1 hour ago, wayfaring stranger said:Moj licni utisak je da je bilo 2K ljudi, mozda manje, balkon je bio pun plus sedenje iza stajanja na balkonu, dole je centrala bila puna plus opet sa strane sedenje i stajanje i prostorije oko sanka, garderobe i sl. Moj utisak je bio da je bilo toliko. Nije iskljuceno da gresim. Posto sam prvi put u tom prostoru, a ti si bila vise puta, sta mislis koliko ljudi moze da stane?Moj osećaj je negde bio 1000+, recimo možda, možda do 1500 stvarno kad je krcato, pošto na gornjim etažama i nema baš toliko mnogo mesta. Ali sad sam baš proverila na njihovoj stranici i pišu da za događaje gde nema sedišta računaju 1200, a kad se (delimično) sedi onda manje.