Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Pa to i kaže čovek - da su pesme koje liče na ta dva krš benda fileri. D

• Replies 10.6k
  • Views 927.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Ni ja ih ne gotivim, osim po pesmu/dve

Soundgarden slicno kao FNM - obozavam sva 3 albuma iz devedesetih, a stvari iz osamdesetih i onaj poslednji su mi go kurac

Poenta nije u tome, poenta je u tome sto sam vec napiso. Te pesme meni licno nemaju FNM identitet nikako, zvuce kao da ih je mogo tih godina napisati i drugi ko

Na Angel Dustu nema nijedne non-FNM flavor pesme, nijedno dete tamo nije usvojeno. Ima ih 13 i volimo ih kao da su nasa

To je mozda i najvazniji album njin, istorijski. Odneo je glazbu u potpuno nekom novom pravcu, posle su kukali i pizdili kad su im nakalemili titulu praoceva nu-metala lolol

Edited by Ratamahatta

Nebitno, Digging The Grave ima zarazan melodijski deo (rifaški) uvod u refren i izlazak iz refrena koji ide svaki put u drugačijem raspoloženju/rešenju/kontrastu, sa onim malo individualnim, malo zajedničkim, kao horskim oooo napevima...
Neko voli tehnički zahtevnije, ali možda malo bezličnije stvari.
Svako ima svoje emocije i svoju energiju, svoj doživljaj.
I tako treba da ostane.

p.s. Ako se FNM tretira i kao umetnost, onda se i ne može reći da je ovo bolje od onog.
Eventualno da mi više prija ili da se u nečem više pronalazim.

Edited by alkibijad

Duran Duran najavljeni, pa tišina. Sad je prekasno, rekao bih.

Budimpešta 28.6., Sofija 1.7., Skoplje 2.7.

Ja sam uhvatio neki YT koncert Offspringa, 30 godina SMASH albuma, toliko dugo ga nisam ni slusao ali to je skroz pristojan album, cak i sjajan u delovima.

Moram da kazem da su Cardigansi pokidali na aresnal festu, pokidali.

Znao sam dve i po pesme, izasao sam kao fan. Profi sve, svi sviraju kao jedan, zvuk savrsen, svaki se instrument cuo kako treba.

Ali gitarista... gitarista razvaljuje. Kakav covek, svira kao Dzordz Harison.

Pusti ti to, nego reci kako nam izgleda Nina nakon svih ovih godina?

6 minutes ago, MeanM@ said:

Pusti ti to, nego reci kako nam izgleda Nina nakon svih ovih godina?

Isto. lolol

Btw, peva rastura. Ne masi. Jednom joj zakrkljalo grlo, samo je otresla i nastavila.

Super foru su napravili na Love me, love me.

I naravno fakin Blek Sabat hail

Dobra predgrupa za Jakova

1 hour ago, Sludge Factory said:

Moram da kazem da su Cardigansi pokidali na aresnal festu, pokidali.

Znao sam dve i po pesme, izasao sam kao fan. Profi sve, svi sviraju kao jedan, zvuk savrsen, svaki se instrument cuo kako treba.

Ali gitarista... gitarista razvaljuje. Kakav covek, svira kao Dzordz Harison.

Mogli smo da se vidimo večeras )

Cardigans su takva ekskluziva da ja još uvek ne mogu da dođem sebi da smo imali priliku da ih slušamo u KG noćas. Sviraju tipa 5, 10 koncerata godišnje ukupno, ako i toliko. I cap, Arsenal.

Ja sam bio tajni fan Cardigansa kao tinejdžer :) First band on the Moon album na repeat sam slušao između ljute Nirvane, ljutih Sonic Youth i ljutih Pixies. Potpuno nisam bio profil osobe da se zakači za taj bend, i opet osvojili su me, tim naizgled lakim pop pesmicama, a zapravo ozbiljno genijalnim i neobičnim harmonijama i aranžmanima, sjajnim tekstovima i moćnim vokalom. Pa kada su noćas krenuli sa pesmama iz tog perioda, nisam mogao da verujem, teleportovali su me kroz prostor i vreme u onu sobu sa onim kasetofonom i tom kasetom.

I kako su samo divno, sa ljubavlju i poštovanjem komunicirali sa ne tako velikom (ali dovoljno velikom i zahvalnom) publikom, bez imalo pretencioznosti ili odrađivanja. Divan, divan bend. Valjda bude bar još jedne prilike.

Edited by Forest

1 hour ago, Forest said:

I kako su samo divno, sa ljubavlju i poštovanjem komunicirali sa ne tako velikom (ali dovoljno velikom i zahvalnom) publikom, bez imalo pretencioznosti ili odrađivanja. Divan, divan bend. Valjda bude bar još jedne prilike.

E da, bravo, lepo si primetio, bas je tako. Ekstremno profi, a u isto vreme prisno i opusteno, zapravo ljudski skroz.

9 hours ago, Forest said:

Mogli smo da se vidimo večeras )

Cardigans su takva ekskluziva da ja još uvek ne mogu da dođem sebi da smo imali priliku da ih slušamo u KG noćas. Sviraju tipa 5, 10 koncerata godišnje ukupno, ako i toliko. I cap, Arsenal.

Ja sam bio tajni fan Cardigansa kao tinejdžer :) First band on the Moon album na repeat sam slušao između ljute Nirvane, ljutih Sonic Youth i ljutih Pixies. Potpuno nisam bio profil osobe da se zakači za taj bend, i opet osvojili su me, tim naizgled lakim pop pesmicama, a zapravo ozbiljno genijalnim i neobičnim harmonijama i aranžmanima, sjajnim tekstovima i moćnim vokalom. Pa kada su noćas krenuli sa pesmama iz tog perioda, nisam mogao da verujem, teleportovali su me kroz prostor i vreme u onu sobu sa onim kasetofonom i tom kasetom.

uhh ... apsolutno potpisujem, sve od reči do reči ... )

takođe, još jedan tajni fun iz teenage dana )

Edited by Pirate