Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

cosmic-psychos-berlin-1200x900.webp

viber-image-2026-04-30-14-40-55-652.jpg

28.04.26 - Cosmic Psychos + Good sniff, Kranhalle, Munchen

Australijski garazni punk. Blokes you can trust. Nikada im mozak nije smetao da se (preko 40 godina) dobro zabravljaju. Citat: "Dok budemo dobijali besplatno pivo, nastavicemo da sviramo."

Iz promo objave:

"The Prodigy je semplovao njihovu muziku na svom albumu iz 1997. „The Fat of the Land“, producent Nirvane, Buč Vig, naveo ih je kao uticaj na Nirvanu i na grandž scenu u Sijetlu 1990-ih. Repetitivni tekstovi benda, distorzirane gitare i vah-vah bas ostali su nepromenjeni tokom njihove karijere duge preko 40 godina.

Godine 2009, Edi Veder iz grupe Pearl Jam je govorio o uticaju koji je bend imao na njega dok je odrastao u Sijetlu."

Kranhalle, idealan prostor za svirke do 300 ljudi. Predgrupa (bubanj i gitara) nelosa, ali posle pola sata pocinje da zamara. I onda .... izlaze na scenu, bolenje Q na kvardrat. Dva akorda i "solo" deonice koje bi svaki pocetnik mogao da odsvira, ali ne i da napravi takvu atmosferu. Komentari tipa: Da li vi ovde u Nemackoj mozete da jedete meso kengura? Nadam se da mozete. Sto ih vise pojedete, bolje po nas.

I tako 65 min. Koncert je zatvoren himnom David Lee Roth:

I wanna be like David Lee Roth I want 40 girls to suck me off

I wanna a great big rubber nose I wanna get wound in pantyhose

I want long golden lochs I want a great big 20 inch cock

Do you want me just for my money

Or do you want me for my lee break honey

Da se ispostuje tradicija, na kraju koncerta su sva trojica skinuli pantalone, pokazali dupe publici i otisli.

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

5 hours ago, kurdi said:

jel moguce da je ovo vec rasprodato, ili su samo crvena mesta za pretprodaju, a posle ce biti ostala pustena u prodaju?

Mislim da je ovo drugo. Iskreno se nadam.

Ako nije, onda sam debil, jer sam mogao da uzmem pretprodaju (levo sa strane), ali ja hoću bliže mesto i po sredini (po redovnoj ceni).

Sad treba da vrebam. Budala...

Ja sam čuo u neformalnim razgovorima fanova da su i na početku online prodaje bile samo neatraktivne tufnice na raspolaganju. Očigledno očekuju punu salu, a pretprodaju su odradili sa knedlom u grlu.

7 hours ago, kralj said:

Ja sam čuo u neformalnim razgovorima fanova da su i na početku online prodaje bile samo neatraktivne tufnice na raspolaganju. Očigledno očekuju punu salu, a pretprodaju su odradili sa knedlom u grlu.

Počela prodaja.

Navali narode!

Agelast
No image preview

Zašto su koncerti postali luksuz? - Agelast

Koncertno tržište širom sveta doživljava eksploziju. Razumljivo je i zašto – muzičara ima više nego ikad, pa se zato i pravi više muzike nego ikad. Tačnije, danas se za jedan dan objavi više novih pes

Moj favorit arsenal festa: underworld (26jun) a isti dan svira i obojeni P.

Edited by DCI Banks

• Popular Post

"Samo jednu ljubav imam"

priredba u čast rođendana Vlade DIvljana

Nevladina organizacija i gosti

MTS dvorana, Beograd

10.05.2026.

Išao sam sa gospođom i njenim prijateljicama. Živce su mi iskidale. Očekivano, umalo da zakasnimo. Ko sa ženama ide na koncert... Ali kad su poskočile na "Plastiku", sve sam im oprostio. Zajebavam se, bile su odlične, nisu se zaustavljale, pevale, igrale. Doduše, zapretio sam im ako ne budu dobre da ću ih voditi na Ivana Bosiljčića avijatičara 3. oktobra. Videh reklamu u prolazu.

Bilo je mnogo bolje nego što sam se nadao. Bend energičan, utegnut, samo fali Vlada da zapeva. U dva navrata to su simulirali, projektujući Vladu u pozadini kako peva, dok su oni svirali. Tako su i otvorili pesmom "Sve laži sveta". Druga je bila pri kraju "Odnesi me".

Nije bilo mnogo gostiju, samo Konstrakta i dečiji DF hor. Konstrakta je otpevala pet pesama u nizu. "Uzurpirala" je tri možda i najbolje "Rusiju", "Samo jednu ljubav imam" i "Vetar i zastave". Dobro se uklopila, donela neku drugu energiju i dinamičnost. Najavljujući pesmu "Vreme je" rekla je "Sledeća pesma kaže da se spustila magla i da je vreme da se magla digne". Dečiji plesni hor - DF hor, pokrenut je u okviru plesnog kluba "Dance Factory". Vodi ga Bojana Vunturišević. Sa njim su izveli "Gde si sad cica maco".

Zdenko je recitovao ono iz "Malene" ("Maco, ti si kao sunce koje nam život daje..."), izgleda da devojke u publici vole "Retko te viđam sa devojkama", "Kenozoik" me na trenutak podsetio na idiota Krla - odmah sam potisnuo tu misao.

Nastup je trajao dva sata. MTS dvorana je bila puna. Pesme su obuhvatile celu karijeru. Pozitivno me iznenadilo što su uvrstili "Pruža" sa albuma "Lutka koja kaže ne".

Svakako značajan, već tradicionalan koncert koji čuva uspomenu na Vladu i njegovu muziku koja nam je ulepšala detinjstvo i mladost.

Poslednja je bila "Devojko mala". Moj otac je voleo da peva tu pesmu...

Nevladinu organizaciju sada čine: Zdenko Kolar, Saša Šandorov, Boris Bunjac, Marko Milivojević, Damjan Dašić i Marko Ćalić.

Nova.rs
No image preview

Obojeni Program predgrupa P.I.L.-u sledećeg ponedeljka u...

Jedan od najvažnijih bendova post-pank epohe, Public Image Ltd (PiL), dolazi u Beograd 18. maja, gde će nastupiti u Zappa Barci. Sad je objavljeno i da će kao p

Ne znači nikom kao servisna informacija, ali Patton kod mene u gradu dva puta u dva meseca. Sad u četvrtak je sa Avett Brothers kao AVTT/PTTN i to će da bude dejt sa lepšom polovinom. Posle u julu dolazi Tomahawk, a kako sam shvatio biće i Melvins stvari na repertoaru, još bolje. Na Tomahawk naravno idem solo.

zapalo me da idem u zagreb na dva dana a ne ide mi se.

i sad sedim i mislim se šta da radim tamo i setim se močvare, kad ono matt eliott!

koja sam srećnica :)

No image preview

Začarana Močvara: Matt Elliott

Matt Elliott, kultno ime suvremene mračne folk i eksperimentalne glazbe, stiže u Močvaru sa svojim intimnim koncertnim nastupom. Britanski glazbenik,...

@Lancia dolaziš? sad il nikad!

On 11. 5. 2026. at 12:12, klimt said:

"Samo jednu ljubav imam"

priredba u čast rođendana Vlade DIvljana

Nevladina organizacija i gosti

MTS dvorana, Beograd

10.05.2026.

Išao sam sa gospođom i njenim prijateljicama. Živce su mi iskidale. Očekivano, umalo da zakasnimo. Ko sa ženama ide na koncert... Ali kad su poskočile na "Plastiku", sve sam im oprostio. Zajebavam se, bile su odlične, nisu se zaustavljale, pevale, igrale. Doduše, zapretio sam im ako ne budu dobre da ću ih voditi na Ivana Bosiljčića avijatičara 3. oktobra. Videh reklamu u prolazu.

Bilo je mnogo bolje nego što sam se nadao. Bend energičan, utegnut, samo fali Vlada da zapeva. U dva navrata to su simulirali, projektujući Vladu u pozadini kako peva, dok su oni svirali. Tako su i otvorili pesmom "Sve laži sveta". Druga je bila pri kraju "Odnesi me".

Nije bilo mnogo gostiju, samo Konstrakta i dečiji DF hor. Konstrakta je otpevala pet pesama u nizu. "Uzurpirala" je tri možda i najbolje "Rusiju", "Samo jednu ljubav imam" i "Vetar i zastave". Dobro se uklopila, donela neku drugu energiju i dinamičnost. Najavljujući pesmu "Vreme je" rekla je "Sledeća pesma kaže da se spustila magla i da je vreme da se magla digne". Dečiji plesni hor - DF hor, pokrenut je u okviru plesnog kluba "Dance Factory". Vodi ga Bojana Vunturišević. Sa njim su izveli "Gde si sad cica maco".

Zdenko je recitovao ono iz "Malene" ("Maco, ti si kao sunce koje nam život daje..."), izgleda da devojke u publici vole "Retko te viđam sa devojkama", "Kenozoik" me na trenutak podsetio na idiota Krla - odmah sam potisnuo tu misao.

Nastup je trajao dva sata. MTS dvorana je bila puna. Pesme su obuhvatile celu karijeru. Pozitivno me iznenadilo što su uvrstili "Pruža" sa albuma "Lutka koja kaže ne".

Svakako značajan, već tradicionalan koncert koji čuva uspomenu na Vladu i njegovu muziku koja nam je ulepšala detinjstvo i mladost.

Poslednja je bila "Devojko mala". Moj otac je voleo da peva tu pesmu...

Nevladinu organizaciju sada čine: Zdenko Kolar, Saša Šandorov, Boris Bunjac, Marko Milivojević, Damjan Dašić i Marko Ćalić.

mislim da je koncert VD & old stars benda '96. u DOBu jedini koji sam provela (pola) na nečijim ramenima :)

3 hours ago, bey said:

zapalo me da idem u zagreb na dva dana a ne ide mi se.

i sad sedim i mislim se šta da radim tamo i setim se močvare, kad ono matt eliott!

koja sam srećnica :)

No image preview

Začarana Močvara: Matt Elliott

Matt Elliott, kultno ime suvremene mračne folk i eksperimentalne glazbe, stiže u Močvaru sa svojim intimnim koncertnim nastupom. Britanski glazbenik,...

@Lancia dolaziš? sad il nikad!

To mi je na bucket listi sad Sve lepo da mi docaras, Bey. Ljubomoran sam, da znas.