April 30Apr 30 28.04.26 - Cosmic Psychos + Good sniff, Kranhalle, MunchenAustralijski garazni punk. Blokes you can trust. Nikada im mozak nije smetao da se (preko 40 godina) dobro zabravljaju. Citat: "Dok budemo dobijali besplatno pivo, nastavicemo da sviramo." Iz promo objave:"The Prodigy je semplovao njihovu muziku na svom albumu iz 1997. „The Fat of the Land“, producent Nirvane, Buč Vig, naveo ih je kao uticaj na Nirvanu i na grandž scenu u Sijetlu 1990-ih. Repetitivni tekstovi benda, distorzirane gitare i vah-vah bas ostali su nepromenjeni tokom njihove karijere duge preko 40 godina.Godine 2009, Edi Veder iz grupe Pearl Jam je govorio o uticaju koji je bend imao na njega dok je odrastao u Sijetlu."Kranhalle, idealan prostor za svirke do 300 ljudi. Predgrupa (bubanj i gitara) nelosa, ali posle pola sata pocinje da zamara. I onda .... izlaze na scenu, bolenje Q na kvardrat. Dva akorda i "solo" deonice koje bi svaki pocetnik mogao da odsvira, ali ne i da napravi takvu atmosferu. Komentari tipa: Da li vi ovde u Nemackoj mozete da jedete meso kengura? Nadam se da mozete. Sto ih vise pojedete, bolje po nas.I tako 65 min. Koncert je zatvoren himnom David Lee Roth: I wanna be like David Lee Roth I want 40 girls to suck me offI wanna a great big rubber nose I wanna get wound in pantyhoseI want long golden lochs I want a great big 20 inch cockDo you want me just for my moneyOr do you want me for my lee break honeyDa se ispostuje tradicija, na kraju koncerta su sva trojica skinuli pantalone, pokazali dupe publici i otisli.
May 4May 4 Sivert Hoyem 15. 9. na Zappa BarciUlaznice u Zappa Baru i na https://tickets.rocksvirke.com/
May 7May 7 6 hours ago, Dada said:https://domomladine.org/koncerti/koncert-blaine-reininger-steven-brown-tuxedomoon-jam/jel moguce da je ovo vec rasprodato, ili su samo crvena mesta za pretprodaju, a posle ce biti ostala pustena u prodaju?
May 8May 8 5 hours ago, kurdi said:jel moguce da je ovo vec rasprodato, ili su samo crvena mesta za pretprodaju, a posle ce biti ostala pustena u prodaju?Mislim da je ovo drugo. Iskreno se nadam.Ako nije, onda sam debil, jer sam mogao da uzmem pretprodaju (levo sa strane), ali ja hoću bliže mesto i po sredini (po redovnoj ceni). Sad treba da vrebam. Budala...
May 8May 8 Ja sam čuo u neformalnim razgovorima fanova da su i na početku online prodaje bile samo neatraktivne tufnice na raspolaganju. Očigledno očekuju punu salu, a pretprodaju su odradili sa knedlom u grlu.
May 8May 8 7 hours ago, kralj said:Ja sam čuo u neformalnim razgovorima fanova da su i na početku online prodaje bile samo neatraktivne tufnice na raspolaganju. Očigledno očekuju punu salu, a pretprodaju su odradili sa knedlom u grlu.Počela prodaja.Navali narode!
May 11May 11 AgelastZašto su koncerti postali luksuz? - AgelastKoncertno tržište širom sveta doživljava eksploziju. Razumljivo je i zašto – muzičara ima više nego ikad, pa se zato i pravi više muzike nego ikad. Tačnije, danas se za jedan dan objavi više novih pes
May 11May 11 Moj favorit arsenal festa: underworld (26jun) a isti dan svira i obojeni P. Edited May 11May 11 by DCI Banks
May 11May 11 Popular Post "Samo jednu ljubav imam"priredba u čast rođendana Vlade DIvljanaNevladina organizacija i gostiMTS dvorana, Beograd10.05.2026. Išao sam sa gospođom i njenim prijateljicama. Živce su mi iskidale. Očekivano, umalo da zakasnimo. Ko sa ženama ide na koncert... Ali kad su poskočile na "Plastiku", sve sam im oprostio. Zajebavam se, bile su odlične, nisu se zaustavljale, pevale, igrale. Doduše, zapretio sam im ako ne budu dobre da ću ih voditi na Ivana Bosiljčića avijatičara 3. oktobra. Videh reklamu u prolazu.Bilo je mnogo bolje nego što sam se nadao. Bend energičan, utegnut, samo fali Vlada da zapeva. U dva navrata to su simulirali, projektujući Vladu u pozadini kako peva, dok su oni svirali. Tako su i otvorili pesmom "Sve laži sveta". Druga je bila pri kraju "Odnesi me". Nije bilo mnogo gostiju, samo Konstrakta i dečiji DF hor. Konstrakta je otpevala pet pesama u nizu. "Uzurpirala" je tri možda i najbolje "Rusiju", "Samo jednu ljubav imam" i "Vetar i zastave". Dobro se uklopila, donela neku drugu energiju i dinamičnost. Najavljujući pesmu "Vreme je" rekla je "Sledeća pesma kaže da se spustila magla i da je vreme da se magla digne". Dečiji plesni hor - DF hor, pokrenut je u okviru plesnog kluba "Dance Factory". Vodi ga Bojana Vunturišević. Sa njim su izveli "Gde si sad cica maco".Zdenko je recitovao ono iz "Malene" ("Maco, ti si kao sunce koje nam život daje..."), izgleda da devojke u publici vole "Retko te viđam sa devojkama", "Kenozoik" me na trenutak podsetio na idiota Krla - odmah sam potisnuo tu misao.Nastup je trajao dva sata. MTS dvorana je bila puna. Pesme su obuhvatile celu karijeru. Pozitivno me iznenadilo što su uvrstili "Pruža" sa albuma "Lutka koja kaže ne".Svakako značajan, već tradicionalan koncert koji čuva uspomenu na Vladu i njegovu muziku koja nam je ulepšala detinjstvo i mladost.Poslednja je bila "Devojko mala". Moj otac je voleo da peva tu pesmu...Nevladinu organizaciju sada čine: Zdenko Kolar, Saša Šandorov, Boris Bunjac, Marko Milivojević, Damjan Dašić i Marko Ćalić.
May 11May 11 Nova.rsObojeni Program predgrupa P.I.L.-u sledećeg ponedeljka u...Jedan od najvažnijih bendova post-pank epohe, Public Image Ltd (PiL), dolazi u Beograd 18. maja, gde će nastupiti u Zappa Barci. Sad je objavljeno i da će kao p
May 12May 12 Ne znači nikom kao servisna informacija, ali Patton kod mene u gradu dva puta u dva meseca. Sad u četvrtak je sa Avett Brothers kao AVTT/PTTN i to će da bude dejt sa lepšom polovinom. Posle u julu dolazi Tomahawk, a kako sam shvatio biće i Melvins stvari na repertoaru, još bolje. Na Tomahawk naravno idem solo.
May 13May 13 zapalo me da idem u zagreb na dva dana a ne ide mi se.i sad sedim i mislim se šta da radim tamo i setim se močvare, kad ono matt eliott! koja sam srećnica :)Začarana Močvara: Matt ElliottMatt Elliott, kultno ime suvremene mračne folk i eksperimentalne glazbe, stiže u Močvaru sa svojim intimnim koncertnim nastupom. Britanski glazbenik,...@Lancia dolaziš? sad il nikad!
May 13May 13 On 11. 5. 2026. at 12:12, klimt said:"Samo jednu ljubav imam"priredba u čast rođendana Vlade DIvljanaNevladina organizacija i gostiMTS dvorana, Beograd10.05.2026.Išao sam sa gospođom i njenim prijateljicama. Živce su mi iskidale. Očekivano, umalo da zakasnimo. Ko sa ženama ide na koncert... Ali kad su poskočile na "Plastiku", sve sam im oprostio. Zajebavam se, bile su odlične, nisu se zaustavljale, pevale, igrale. Doduše, zapretio sam im ako ne budu dobre da ću ih voditi na Ivana Bosiljčića avijatičara 3. oktobra. Videh reklamu u prolazu.Bilo je mnogo bolje nego što sam se nadao. Bend energičan, utegnut, samo fali Vlada da zapeva. U dva navrata to su simulirali, projektujući Vladu u pozadini kako peva, dok su oni svirali. Tako su i otvorili pesmom "Sve laži sveta". Druga je bila pri kraju "Odnesi me".Nije bilo mnogo gostiju, samo Konstrakta i dečiji DF hor. Konstrakta je otpevala pet pesama u nizu. "Uzurpirala" je tri možda i najbolje "Rusiju", "Samo jednu ljubav imam" i "Vetar i zastave". Dobro se uklopila, donela neku drugu energiju i dinamičnost. Najavljujući pesmu "Vreme je" rekla je "Sledeća pesma kaže da se spustila magla i da je vreme da se magla digne". Dečiji plesni hor - DF hor, pokrenut je u okviru plesnog kluba "Dance Factory". Vodi ga Bojana Vunturišević. Sa njim su izveli "Gde si sad cica maco".Zdenko je recitovao ono iz "Malene" ("Maco, ti si kao sunce koje nam život daje..."), izgleda da devojke u publici vole "Retko te viđam sa devojkama", "Kenozoik" me na trenutak podsetio na idiota Krla - odmah sam potisnuo tu misao.Nastup je trajao dva sata. MTS dvorana je bila puna. Pesme su obuhvatile celu karijeru. Pozitivno me iznenadilo što su uvrstili "Pruža" sa albuma "Lutka koja kaže ne".Svakako značajan, već tradicionalan koncert koji čuva uspomenu na Vladu i njegovu muziku koja nam je ulepšala detinjstvo i mladost.Poslednja je bila "Devojko mala". Moj otac je voleo da peva tu pesmu...Nevladinu organizaciju sada čine: Zdenko Kolar, Saša Šandorov, Boris Bunjac, Marko Milivojević, Damjan Dašić i Marko Ćalić.mislim da je koncert VD & old stars benda '96. u DOBu jedini koji sam provela (pola) na nečijim ramenima :)
May 13May 13 3 hours ago, bey said:zapalo me da idem u zagreb na dva dana a ne ide mi se.i sad sedim i mislim se šta da radim tamo i setim se močvare, kad ono matt eliott!koja sam srećnica :)Začarana Močvara: Matt ElliottMatt Elliott, kultno ime suvremene mračne folk i eksperimentalne glazbe, stiže u Močvaru sa svojim intimnim koncertnim nastupom. Britanski glazbenik,...@Lancia dolaziš? sad il nikad!To mi je na bucket listi Sve lepo da mi docaras, Bey. Ljubomoran sam, da znas.