March 26Mar 26 On 22. 3. 2026. at 10:43, Ras said:nastup uživo je razvejao sve moje sumnje i prevazišao sva očekivanja - odlični!On 23. 3. 2026. at 23:38, klimt said:Sve u svemu, Još gori je još bolji od Goribora.Složio bih se. Utisci su se slegli... ali ako gledaš nešto tri puta zaredom veče za veče, a svaki put je bolje od prethodnog... Šta više, treći koncert nisam ni hteo da se penjem gore. Ostao sam u prizemlju knjižare, seo u blizini donjeg ozvučenju, i jednostavno samo ih slušao.Potpuni fokus na muziku. Mnooogo dobro Edited March 26Mar 26 by Pirate
March 26Mar 26 StojkeBalkanrockAleksandar Stojković St (Još gori): "Još sve gori u borbi...intervju: Nebojša Kostić
March 26Mar 26 Momčilo AleksandrićGalerija "Lazar Vozarević", Sremska Mitrovica26.03.2026.Momčilo Aleksandrić je gitarista, kompozitor i multimedijalni umetnik. Učesnik je ovogodišnjeg 27. Guitar Art Festivala u Beogradu. Autor je i multimedijalnog VR projekta „Vinča Code: Immersive Soundspace“.Na koncertu klasične gitare izveo je dela sledećih kompozitora: Gracia Baptista, J.S. Bach, Roland Dyens, Leo Brouwer i Benjamin Britten.Svirao je i svoju kompoziciju "Elektro Heksakord, M2", dodatno koristeći elektroniku pomoću laptopa.Izvedena Brittenova kompozicija "Nocturnal After John Dowland, Op. 70" smatra se jedom od najuticajnijih i najzahtevnijih kompozicija za klasičnu gitaru u Dvadesetom veku. Traje 18 minuta.Sve ovo čuti u okruženju Vozarevićevih radova, bilo je pravo uživanje.
March 27Mar 27 Ne znam gde danpostavim pa evo ovde.Imam jednu kartu da ponudim za Buč Kesidi za Petak 17.04. U Zapa bazi.Naravno karta je u PDF obliku..Na PM šaljem...
March 27Mar 27 26 minutes ago, Frank Pembleton said:Imam jednu kartu da ponudim za Buč Kesidi za Petak 17.04. U Zapa bazi.You saved your soul, son.
March 27Mar 27 jedno glupo pitanje. spletom tuznih okolnosti, nikad nisam gledao pil. pistolsi na exitu su mi bili, blago rwceno, mjah. patka bila 5 puta bolja. ima li smisla cimati se za debelog morza i njegov bend.
March 28Mar 28 20 hours ago, Papovac said:jedno glupo pitanje. spletom tuznih okolnosti, nikad nisam gledao pil. pistolsi na exitu su mi bili, blago rwceno, mjah. patka bila 5 puta bolja. ima li smisla cimati se za debelog morza i njegov bend.Nebitno, ali možda ti pomogne... pogledaj malo po youtube snimke sa turneje, prosurfaj po forumima koji prate koncerte, internet stranicama benda, uz intenzivnije slušanje pesama PIL-a od jedno 3-4 nedelje. Ako ti glas iz dubine duše i srca kaže- to je to- idem... pođi, a ako si sumnjičav i pitaš više razum- onda nemoj.
March 28Mar 28 23 hours ago, wayfaring stranger said:You saved your soul, son.A jbga možda neko voli.Npr dete od mojih prijatelja...
March 28Mar 28 Večeras idem na Još Gori u Karmakomi. Na najavi kažu da počinje u 19:30. Je l to realno da krene na vreme? Je l tamo inače svirke kreću ovako rano (do sad sam 2x išao tamo al se ne sećam kad je počinjalo)?
March 28Mar 28 5 minutes ago, Svarog said:Večeras idem na Još Gori u Karmakomi. Na najavi kažu da počinje u 19:30. Je l to realno da krene na vreme? Je l tamo inače svirke kreću ovako rano (do sad sam 2x išao tamo al se ne sećam kad je počinjalo)?Otvaranje vrata kluba u 19:30h,a početak svirke bude jedno sat vremena kasnije.Tako je bilo juče. Edited March 28Mar 28 by alkibijad
March 28Mar 28 sinoc su mi bili drugarice i drugovi, u 19.30 je bio ulaz, u 20.30 pocetak. trebalo bi da je isto i veceras, bar se time rukovodim.