Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

On 22. 3. 2026. at 10:43, Ras said:

nastup uživo je razvejao sve moje sumnje i prevazišao sva očekivanja - odlični!

On 23. 3. 2026. at 23:38, klimt said:

Sve u svemu, Još gori je još bolji od Goribora.

Složio bih se. Utisci su se slegli... ali ako gledaš nešto tri puta zaredom veče za veče, a svaki put je bolje od prethodnog... )

Šta više, treći koncert nisam ni hteo da se penjem gore. Ostao sam u prizemlju knjižare, seo u blizini donjeg ozvučenju, i jednostavno samo ih slušao.

Potpuni fokus na muziku. Mnooogo dobro )

Edited by Pirate

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Stojke

Balkanrock
No image preview

Aleksandar Stojković St (Još gori): "Još sve gori u borbi...

intervju: Nebojša Kostić

Momčilo Aleksandrić

Galerija "Lazar Vozarević", Sremska Mitrovica

26.03.2026.

Momčilo Aleksandrić je gitarista, kompozitor i multimedijalni umetnik. Učesnik je ovogodišnjeg 27. Guitar Art Festivala u Beogradu. Autor je i multimedijalnog VR projekta „Vinča Code: Immersive Soundspace“.

Na koncertu klasične gitare izveo je dela sledećih kompozitora: Gracia Baptista, J.S. Bach, Roland Dyens, Leo Brouwer i Benjamin Britten.

Svirao je i svoju kompoziciju "Elektro Heksakord, M2", dodatno koristeći elektroniku pomoću laptopa.

Izvedena Brittenova kompozicija "Nocturnal After John Dowland, Op. 70" smatra se jedom od najuticajnijih i najzahtevnijih kompozicija za klasičnu gitaru u Dvadesetom veku. Traje 18 minuta.

Sve ovo čuti u okruženju Vozarevićevih radova, bilo je pravo uživanje.

Ne znam gde danpostavim pa evo ovde.

Imam jednu kartu da ponudim za Buč Kesidi za Petak 17.04. U Zapa bazi.

Naravno karta je u PDF obliku..

Na PM šaljem...

26 minutes ago, Frank Pembleton said:

Imam jednu kartu da ponudim za Buč Kesidi za Petak 17.04. U Zapa bazi.

You saved your soul, son.

efinity.tickets-dorcolplatz_1357235412-819x1024.jpg

Karta začuđujuće jeftina: 1650 dinara.

Ko je na posteru, ne umem da procitam slova.

jedno glupo pitanje. spletom tuznih okolnosti, nikad nisam gledao pil. pistolsi na exitu su mi bili, blago rwceno, mjah. patka bila 5 puta bolja. ima li smisla cimati se za debelog morza i njegov bend.

35 minutes ago, glibav said:

High Vis

59 minutes ago, glibav said:

High Vis

20 hours ago, Papovac said:

jedno glupo pitanje. spletom tuznih okolnosti, nikad nisam gledao pil. pistolsi na exitu su mi bili, blago rwceno, mjah. patka bila 5 puta bolja. ima li smisla cimati se za debelog morza i njegov bend.

Nebitno, ali možda ti pomogne... pogledaj malo po youtube snimke sa turneje, prosurfaj po forumima koji prate koncerte, internet stranicama benda, uz intenzivnije slušanje pesama PIL-a od jedno 3-4 nedelje. Ako ti glas iz dubine duše i srca kaže- to je to- idem... pođi, a ako si sumnjičav i pitaš više razum- onda nemoj.

23 hours ago, wayfaring stranger said:

You saved your soul, son.

A jbga možda neko voli.

Npr dete od mojih prijatelja...

Večeras idem na Još Gori u Karmakomi. Na najavi kažu da počinje u 19:30. Je l to realno da krene na vreme? Je l tamo inače svirke kreću ovako rano (do sad sam 2x išao tamo al se ne sećam kad je počinjalo)?

5 minutes ago, Svarog said:

Večeras idem na Još Gori u Karmakomi. Na najavi kažu da počinje u 19:30. Je l to realno da krene na vreme? Je l tamo inače svirke kreću ovako rano (do sad sam 2x išao tamo al se ne sećam kad je počinjalo)?

Otvaranje vrata kluba u 19:30h,
a početak svirke bude jedno sat vremena kasnije.
Tako je bilo juče.

Edited by alkibijad

sinoc su mi bili drugarice i drugovi, u 19.30 je bio ulaz, u 20.30 pocetak. trebalo bi da je isto i veceras, bar se time rukovodim.