February 10Feb 10 Peter Doherty u BG, Zappa Barka, 7.maj.Aj ja imam neki poslovni put, sajam, qrci palci.
February 10Feb 10 09.02.26 - Zagušljivi dim, SKC KragujevacNa ulazu upitam za kartu, kaze lik samo zauzmite mesto. Rekoh, pa nisam bas toliko mator da dobijem pocasnu kartu. Koncert je bio besplatan, prisutno u piku oko 50-ak, prosečno oko 30+. Iako verujem da najveći deo ljudi u publici nije imao pojma ko su, uspeli su sve da pokrenu te su na kraju svi prisutni tražili bis iz sve snage, što su ZD ispoštovali sa par novih numera. Ukupno sat i po sjajne svirke. Moje mišljenje da su najbolji novi HR bend je zacementirano. Od mrcha, poslednji album na vinilu i par modela majica. Turneju završavaju 17.02 u Beogradu. Zao mi je sto cu tada vec biti daleko, ko moze, sve preporuke.Nemam snimke od sinoć, ali ovo može da posluzi Edited February 10Feb 10 by wayfaring stranger
February 12Feb 12 On 6. 2. 2026. at 19:42, alkibijad said:Raj na zemlji treba da nastupi 21.3. u NS (Bulevar Books) i 26.3. u ZG (Zvučni zid u Dubravi). Pre svirke u ZG verovatno će biti svirka i negde u BG.A St pušta muziku na pulskom Radio Rojcu ponedeljkom i petkom od 17 do 19 sati.Potvrđeni su Raj na zemlji (St i braća Sinkauz) u Bulevar Books 20. i 21. marta.
February 16Feb 16 N1 Info RSDuran Duran ovog leta stižu u SrbijuLegendarni sastav Duran Duran zvanično je potvrdio da će se Srbija i Makedonija naći na mapi njihove predstojeće evropske turneje.
February 17Feb 17 On 30. 1. 2026. at 23:20, msv said:Public Image Ltd 18. maja na SajmuNa PiL sajtu i društvenim mrežama nema te informacije. Najavljeni ZG i Pešta, ali nema BGa koliko vidim.
February 18Feb 18 Ako sam dobro razumeo šta se tu događa, trebalo bi da bude PIL u Beogradu, ali ne na Sajmu već u Zappa Bazi. Ima razloga zašto to još nije ofišl, ali rešavaju valjda.
February 19Feb 19 Da li je KPGT tokom svom postajanja u nekom periodu bio koncertni prostor i kada? Ili su se koncerti održavali tek povremeno, kao izdvojeni slučajevi?Imam neko sećanje, maglovito i nejasno, koje ne mogu da smestim ni u vremenski okvir. Šta li sam tamo mogao da gledam? Neki domaći bend? Vroom, Autopark, šta li?
February 19Feb 19 13 minutes ago, Ras said:Da li je KPGT tokom svom postajanja u nekom periodu bio koncertni prostor i kada? Ili su se koncerti održavali tek povremeno, kao izdvojeni slučajevi?Imam neko sećanje, maglovito i nejasno, koje ne mogu da smestim ni u vremenski okvir. Šta li sam tamo mogao da gledam? Neki domaći bend? Vroom, Autopark, šta li?U prvoj polovini 2000tih su se održavale žurke elektronske muzike, povremeno. Za koncerte ne znam
February 19Feb 19 kao da pamtim neko izdanje live @ kpgt, ali nemam pojma koji bend.secanje varljivo, diskogs pronalazi samo jedno izdanjehttps://www.discogs.com/release/1617899-Chris-Liebing-Live-In-Beograd Edited February 19Feb 19 by ultra plasticni
February 20Feb 20 Podudara se sa ovim što kaže @kozha_klima , žanr i period. Meni je u međuvremenu i Sila na pameti, ali zaista mi je sećanje, ako se uopšte tako može nazvati krajnje nesigurno.
February 22Feb 22 Sinoć u Cetinjskoj u Spratu dva novija novosadisticka benda. Vrlo pohvalno. Zvuk tamo nažalost nije neki i to se posebno osetilo dok je trajao nastup Zuba. Međutim i pored toga dvojac bubanj, matrica i vokal sasvim dobri. Odlični Edited February 22Feb 22 by bloodymir
February 22Feb 22 Posle njih Jimmy Fitzsimmons. Meni do sinoć nepoznati. Odlični. Ozbiljan nastup i muzički i scenski. Uticaj garažnog sa puno psihodelije 60tih u korenu. Ono što mi se posebno dopalo je što čak i bolje zvuče uživo nego na ovom studijskim izvedbama Edited February 22Feb 22 by bloodymir
February 22Feb 22 Snimak koncerta Dream Syndicate u Ljubljani 26.01.2026PrviThe Dream Syndicate v koncertu iz Kina Šiška v LjubljaniNa odru Kina Šiška je 26. januarja nastopila ameriška rock skupina The Dream Syndicate. Eden ključnih bendov znamenite losangeleške psihedelične scene 80. let prejšnjega stoletja je ob novejšem gradiv