Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Peter Doherty u BG, Zappa Barka, 7.maj.

Aj ja imam neki poslovni put, sajam, qrci palci.

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

20260209-215825.jpg

09.02.26 - Zagušljivi dim, SKC Kragujevac

Na ulazu upitam za kartu, kaze lik samo zauzmite mesto. Rekoh, pa nisam bas toliko mator da dobijem pocasnu kartu. Koncert je bio besplatan, prisutno u piku oko 50-ak, prosečno oko 30+. Iako verujem da najveći deo ljudi u publici nije imao pojma ko su, uspeli su sve da pokrenu te su na kraju svi prisutni tražili bis iz sve snage, što su ZD ispoštovali sa par novih numera. Ukupno sat i po sjajne svirke. Moje mišljenje da su najbolji novi HR bend je zacementirano. Od mrcha, poslednji album na vinilu i par modela majica. Turneju završavaju 17.02 u Beogradu. Zao mi je sto cu tada vec biti daleko, ko moze, sve preporuke.

Nemam snimke od sinoć, ali ovo može da posluzi

Edited by wayfaring stranger

On 6. 2. 2026. at 19:42, alkibijad said:

Raj na zemlji treba da nastupi 21.3. u NS (Bulevar Books) i 26.3. u ZG (Zvučni zid u Dubravi). Pre svirke u ZG verovatno će biti svirka i negde u BG.
A St pušta muziku na pulskom Radio Rojcu ponedeljkom i petkom od 17 do 19 sati.

Potvrđeni su Raj na zemlji (St i braća Sinkauz) u Bulevar Books 20. i 21. marta.

N1 Info RS
No image preview

Duran Duran ovog leta stižu u Srbiju

Legendarni sastav Duran Duran zvanično je potvrdio da će se Srbija i Makedonija naći na mapi njihove predstojeće evropske turneje.
On 30. 1. 2026. at 23:20, msv said:

Public Image Ltd 18. maja na Sajmu

Na PiL sajtu i društvenim mrežama nema te informacije. Najavljeni ZG i Pešta, ali nema BGa koliko vidim.

Ako sam dobro razumeo šta se tu događa, trebalo bi da bude PIL u Beogradu, ali ne na Sajmu već u Zappa Bazi. Ima razloga zašto to još nije ofišl, ali rešavaju valjda.

Da li je KPGT tokom svom postajanja u nekom periodu bio koncertni prostor i kada? Ili su se koncerti održavali tek povremeno, kao izdvojeni slučajevi?

Imam neko sećanje, maglovito i nejasno, koje ne mogu da smestim ni u vremenski okvir. Šta li sam tamo mogao da gledam? Neki domaći bend? Vroom, Autopark, šta li?

13 minutes ago, Ras said:

Da li je KPGT tokom svom postajanja u nekom periodu bio koncertni prostor i kada? Ili su se koncerti održavali tek povremeno, kao izdvojeni slučajevi?

Imam neko sećanje, maglovito i nejasno, koje ne mogu da smestim ni u vremenski okvir. Šta li sam tamo mogao da gledam? Neki domaći bend? Vroom, Autopark, šta li?

U prvoj polovini 2000tih su se održavale žurke elektronske muzike, povremeno. Za koncerte ne znam

Podudara se sa ovim što kaže @kozha_klima , žanr i period. Meni je u međuvremenu i Sila na pameti, ali zaista mi je sećanje, ako se uopšte tako može nazvati krajnje nesigurno.

Sinoć u Cetinjskoj u Spratu dva novija novosadisticka benda. Vrlo pohvalno. Zvuk tamo nažalost nije neki i to se posebno osetilo dok je trajao nastup Zuba. Međutim i pored toga dvojac bubanj, matrica i vokal sasvim dobri. Odlični

Edited by bloodymir

Posle njih Jimmy Fitzsimmons. Meni do sinoć nepoznati. Odlični. Ozbiljan nastup i muzički i scenski. Uticaj garažnog sa puno psihodelije 60tih u korenu. Ono što mi se posebno dopalo je što čak i bolje zvuče uživo nego na ovom studijskim izvedbama

Edited by bloodymir

Snimak koncerta Dream Syndicate u Ljubljani 26.01.2026

Prvi
No image preview

The Dream Syndicate v koncertu iz Kina Šiška v Ljubljani

Na odru Kina Šiška je 26. januarja nastopila ameriška rock skupina The Dream Syndicate. Eden ključnih bendov znamenite losangeleške psihedelične scene 80. let prejšnjega stoletja je ob novejšem gradiv

Кориолан, итд.

Stojećki.

Кориолан, итд.

Stojećki.