February 22Feb 22 Mi smo dečki, dubrovački trubaduri ....14 minutes ago, makaronee said:Stojećki.13 minutes ago, makaronee said:Stojećki.8 minutes ago, makaronee said:Stojećki. Edited February 22Feb 22 by Ras
February 24Feb 24 Morisi ponovo svira, sada uz novi album, make-up is a lie, zadrzao je smisaobza humor. Da ne pisem detalje, sve je na sajtu morrissey-solo.com
February 24Feb 24 On 12. 2. 2026. at 15:10, Ras said:Potvrđeni su Raj na zemlji (St i braća Sinkauz) u Bulevar Books 20. i 21. marta.Rasprodato. Međutim, ima i treći dan, 22. mart.
February 25Feb 25 6 hours ago, klimt said:Rasprodato.Međutim, ima i treći dan, 22. mart.Do juna mogu da teraju, a onda će nazad u Istru. Tako bih ja uradio.21. sam tamo, slavim dolazak proleća.
February 25Feb 25 25 minutes ago, Ras said:Do juna mogu da teraju, a onda će nazad u Istru. Tako bih ja uradio.21. sam tamo, slavim dolazak proleća.Hteo sam i ja 21. ali šta da se radi.Rezervisao sam za 22. To je nedelja. Taman da svratim na Novosadski sajam knjiga.
February 26Feb 26 Presale: thieverycorporation.com (od 26. februara u 10:00)Generalna prodaja: @tickets.rs (od 27. februara u 10:00)
March 2Mar 2 N1 Info RSLegendarni Jethro Tull u septembru dolazi u Sava CentarJedno od najvažnijih imena svetske progresiv rok scene vraća se u Beograd – legendarni Jethro Tull nastupiće 11. septembra 2026. u Sava Centru.