March 12Mar 12 aprila- Skoplje, koncert Mizara u sali Makedonske filharmonije povodom 45 godina od osnivanja benda. Čapo najavljuje hitovima prožet repertoar i različite goste što obeležiše stvaralaštvo grupe kroz sve protekle decenije.p.s. da nema neko snimak Mizara sa ženskim vokalom, iz vremena kad ih je Tanevski napustio 1991. godine, a Nora im otpevala ostatak turneje? Edited March 12Mar 12 by alkibijad
March 13Mar 13 On 24. 2. 2026. at 18:49, DCI Banks said:Morisi ponovo svira, sada uz novi album, make-up is a lie, zadrzao je smisaobza humor. Da ne pisem detalje, sve je na sajtu morrissey-solo.comPonovo svira (ponekad)...https://www.theguardian.com/music/2026/mar/12/morrissey-cancels-valencia-concert-catatonic-state-noise-las-fallas
March 13Mar 13 3 hours ago, papapavle said:Ponovo svira (ponekad)...https://www.theguardian.com/music/2026/mar/12/morrissey-cancels-valencia-concert-catatonic-state-noise-las-fallasEh sad i ti papapavle pa jel odsvirao 10 uzastopce, bio je neki festival u gradu nije mogao da spava a mozda je i "bullfighter dies"... Edited March 13Mar 13 by DCI Banks
March 13Mar 13 Kakva pomama za Pitbulom u BG, mislio sam da je demodeNezvanično možda bude i drugi koncert dan ranije
March 15Mar 15 (preneo sam informaciju na Šta slušate od ploča?, evo i ovde)Jovan Matić promoviše album ‘Intimno’ koncertom u klubu Sprat19. marta sa početkom u 21:00 čas
March 16Mar 16 Vrh. Sećam se Priesta pre nekih 10 godina u Areni, bilo prazno pa mi je ostao neki loš osećaj, taman da se to popravi.
March 17Mar 17 On 16. 2. 2026. at 16:45, Jeremija said:N1 Info RSDuran Duran ovog leta stižu u SrbijuLegendarni sastav Duran Duran zvanično je potvrdio da će se Srbija i Makedonija naći na mapi njihove predstojeće evropske turneje.Šta bi sa ovim, zna li neko?Skoplje je potvrđeno.
March 18Mar 18 Veceras je u Beogradu gostovala Polina Osetinskaja. Nastup joj je emotivan, a izraz prefinjen. Izvrsno vece, vrlo sam srecna sto sam je slusala.