Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

On je izložio svoj stav:

Zašto nije bilo poziva na bojkot Guče? Zašto nije bilo poziva na bojkot Guns N’ Roses? Zašto nije bilo poziva na bojkot Music Weeka?“, pita se Seltik.

On dodaje da Sky Music organizuje mnoge događaje, kao što i druge organizacije rade svoj posao bez obzira na stranačke pripadnosti. „Ako tako gledamo, onda ne bismo trebalo ni u trgovinske lance da ulazimo da kupujemo bilo šta za domaćinstvo“, smatra Seltik.

Dnevni list Danas
No image preview

„Ne idu koncert i pendreci zajedno“: Dino Šaran iz Letu Š...

Lista učesnika na ovogodišnjem Bir festu se malo po malo menja u odnosu koncerte koji su prvobitno bili najavljeni.
  • Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Stari dobri Aco se samopojebo u guzicu ovom izjavom pošto honorar od Birfesta neće dobiti ove decenije, jer je dotična organizacija poznata po tome da duguje svima sve, a usput je i sebi zatvorio vrata kod normalne (i svima poželjne) publike.

Čak je i onaj ćaci Gale Kerber shvatio kuda plovi ovaj brod i povukao bend sa Gitarijade. Stvarno ti ne treba PHD da ovde povežeš par stvari.

Strance ne računam, oni došli da istezgare, nula interesa za to ko tu šta organizuje i u čije ime.

aca je zaposlen na radiju 202 kao tonac vec 30+ godina i mozda je morao "zbog posla". i maja e-play radi kao pr i u organizaciji koncerata (mislim za long plej), mozda je i ona "morala". ne opravdavam, nego eto, klasicna srpska prica. oboje su, sasvim pouzdano, protiv ove vlasti.

Edited by Nikodije

4 minutes ago, Nikodije said:

aca je zaposlen na radiju 202 kao tonac vec 30+ godina i mozda je morao "zbog posla". i maja e-play radi kao pr i u organizaciji koncerata (mislim za long plej), mozda je i ona "morala". ne opravdavam, nego eto, klasicna srpska prica. oboje su, sasvim pouzdano, protiv ove vlasti.

E jbg, mesecima pricamo o tome kako nam je dosta vise te price "morao sam" i kako su mnogi ljudi zrtvovali egzistenciju ili je doveli u pitanje zbog ucesca u pobuni, a oni sad da se izvlace na foru "svi rade/radimo svoj posao", pa jos Aca daje ove glupe izgovore. Bez veze.

Ne kazem ovo tebi, naravno, nego pricam generalno.

Loše, kako god okreneš...

Čak moram i da se složim sa ovim što je Seltik rekao, i da eventualno dopunim plaćanjem struje i komunalija, pozivanjem Hitne pomoći itd. jer bi to bio isti aršin. A znamo koliko je to nemoguće i koliko bi bilo osuđeno na propast, bar smo o tome pisali.

A ne b8h voleo da se sada kola slome na E playu (a slomiće se) jer ne pamtim da su ikada nastupali za SNS. Valjda tako mora da ispadne kada se misli da političke stvari treba da rešavaju ovi koji duvaju u diple a pre 25 godina su lepo poslužili za predizbornu turneju pa su odjebani i zaboravljeni.

Nece kola na njima da se polome, ne brini, konkretno ce ovo da se zaboravi vrlo brzo, ali jbmmtr i tak zivot ispod kamena.

Bučkesidi takodje nastupaju, gangbenguju ih u koemntarima na instagramu

Bučkesidi je na FB objavio danas da ceo honorar donira udruženjima @podrzistudente @fondacija_jedro @udruzenje_napolaputa @rok_kamp_za_devojcice

Što je ajd, ono, kul, ali oni te pare neće videti, tako da ni ta udruženja te pare neće videti.

9 minutes ago, goofs said:

Bučkesidi je na FB objavio danas da ceo honorar donira udruženjima @podrzistudente @fondacija_jedro @udruzenje_napolaputa @rok_kamp_za_devojcice

Što je ajd, ono, kul, ali oni te pare neće videti, tako da ni ta udruženja te pare neće videti.

Ma gde kul, po toj logici mogu da naplate i nastup na SNS konvenciji pa da daju pare u dobrotvorne svrhe. Ne ide to tako.

Nipple people otkazali ali Brkovi iznenađujuće nisu.

Ove Maje iz E-Pleja se sećam kad je radila kao PR ANT ili AirSerbia i kada su novinari krenuli fa postavljaju "nezgodna" pitanja ona je nešto ishisterisala i posle lao novinarima rekla:Ja sam mislila da se znamo i da ste fer...

NOVA portal
No image preview

Orthodox Celts "pumpali" na Belgrade Beer Festu: Na poseb...

Orthodox Celts zatvorio je prvo veče Belgrade Beer Festa, a tokom nastupa su pružili podršku studentskim protestima, ali i bendu Goblini.

Bice da su ipak minirali

1 hour ago, goofs said:

Pa prilično gadna kampanja protiv njih na mrežama, sad se kao vade.

meni i dalje nije jasno ko slusa to smece od muzike

Buč Kesidi? Imali su pet koncerata u pet dana u Zagrebu, popunili Tašmajdan, sad rasprodali Bg-Zg-LJ za tri sata.

E zašto, to ni meni nije jasno.

Eplay-a se sećam od početka. Jedna pesma mi se svidela (Echo Tone se zvala npr.). Maja pretenciozna, puna sebe, neće da se odrekne "pevanja", a uvek su bili loš bend. Sad imaju Truta i dobru dopunsku pevačicu.

Edited by Malkmus