Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Secam se Eplaya dok si bili demo bend imali su super stvar Pop i cini mi se da je bila i treca riba, a Maju sam vidjao po Pravnom, delovalo je da moze da bude solidan advokat za lbgt prava

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

Prva njihova stvar koju sam čuo je Zašto. Ušla mi je u uho na prvo slušanje...

Meni se sviđa njihova muzika, a sad sa Trutom i dodatnim vokalom koja zapravo ume da peva, zvuče mi još bolje.

Edited by Filozof manijak

11 hours ago, *edited by mod said:

Ma gde kul, po toj logici mogu da naplate i nastup na SNS konvenciji pa da daju pare u dobrotvorne svrhe. Ne ide to tako.

Pa bilo je sličnih poteza. :D

Bilo bi najbolje da su svi bojkotovali fest.

Ali sad kao nećemo da osuđujemo Acu jer je na sceni podržao Gobline (a šta da nije?).

N1 Info RS
No image preview

Kako su dnevnice za SNS miting završile u rukama studenat...

Uz parolu “Lapovo uz nobelovce” građani ove varošice osmislili su do sada neviđenu akciju podrške studentima. Ono što je već godinama javna tajna, oni su na dov

"Uz parolu “Lapovo uz nobelovce” građani ove varošice osmislili su do sada neviđenu akciju podrške studentima. Ono što je već godinama javna tajna, oni su na dovitljiv način sada i potvrdili. Novac za odlazak na skup vladajuće partije u Niš su, kažu, uzeli. Ali ne za sebe ili kako bi “prodali” svoju podršku predsedniku, već da bi ga prosledili onima koje od srca podržavaju.

Ipak, svesni pritisaka koji mogu da uslede, identitet glavnih aktera, ne žele da otkriju."

Btw, Buč Kesidi je tralala-aesthetic bend za jedno leto. Forsiraju iste melodije nakon prvog hita.

Slušala sam jednom Zoranovo gostovanje na 202 i bože, koliko sam bila zatečena...ako je sastavio dve razumljive i proste rečenice, sve nešto isprazno, nemušto, nezanimljivo. :(

Bend Buč Kesidi saopštio je jutros da otkazuje svoj nastup na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu. Iako su bili najavljeni kao jedna od glavnih zamena posle serije otkazivanja drugih izvođača, duo iz Pančeva obavestio je fanove da ipak neće izaći na binu.

lol

Otkazali i oni posle salvi negativnih komentara

Odem na fb profil Buč Kesidi i vidim da sviraju u Zg areni 26.1. Jbt, u Areni. Znao sam da su tamo popularni, al nisam znao koliko. U Bg oni sviraju u Domu omladine, nisam ih primetio u nekom većem prostoru. Moguće da su svirali na Tašu, u stvari, sad mi nešto zvoni.

Edited by Nikodije

Poslušao sam poslednji singl. Jeste, loše je.

Edited by Malkmus

Ovo je dobra prilika da svi poravnaju račune sa svima, čak i u dalekoj Hrvatskoj s_d:

ravnododna - Ravnododna.com
No image preview

Domagoj Margetić uputio ‘Posljednje (i javno) pismo Bruni...

Poznati istraživački novinar i pisac Domagoj Margetić objavio je na svom Facebook profilu javno pismo upućeno lideru Atomskog skloništa.

jLnJQTb.jpeg

RK7DbJQ.jpeg

Vidim i večeras Atomsko sklonište lol bili su i na pokojnoj Gitarijadi. Profitiraju masno po ovim ćaci festivalima koje otkazuju svi naši bendovi. Kad padne hulja ne zvati ih više nikad nigde.

Edited by Nikodije

Ne dirajte mi Buč Kesidi, aloe! Zato ponekad ne podnosim ovaj forum, što su svi rasli na jebenom dvoru. 🙄

pošteno od buča i kesidija

18 minutes ago, ordi said:

Ne dirajte mi Buč Kesidi, aloe! Zato ponekad ne podnosim ovaj forum, što su svi rasli na jebenom dvoru. 🙄

Meni je ovo njihova najbolja pesma..

541076746-1174866898022515-2146650955051