Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Uzgred, pohvala za organizatora jer su postavili mnogo bolju verziju toi toi, sa opcijom pranja ruku. Kad ima tako nešto kulturiška onda možeš i da popiješ više jer znaš da odlazak u toalet nije trauma.

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

4 minutes ago, Nikodije said:

Uzgred, pohvala za organizatora jer su postavili mnogo bolju verziju toi toi, sa opcijom pranja ruku. Kad ima tako nešto kulturiška onda možeš i da popiješ više jer znaš da odlazak u toalet nije trauma.

Da, to sam prvi put videla na Inmusic-u ove godine i super je, jedino što posle nekog vremena voda zna da presuši.

Nama je bilo super 🫠, a Vizelj ionako nije baš za svako uho, iako se poigravaju žanrovima.

Gledala sam okolo gde je @Mr.Mxyzptlk na koncertu. :D

:pogledom tražila Kevina sa cvikerima:

aha, proculo se znaci...

kratko sam bio, poslusao svoje 2-3 pesme i zbrisao na tas...

2 hours ago, Nikodije said:

Mislim da je to do Hangara, takvi su bili i na Altın Günu koji je radio Odličan hrčak

1 hour ago, msv said:

Mislim da je to do Hangara, takvi su bili i na Altın Günu koji je radio Odličan hrčak

Potvrđujem za AG, i na Zosteru. Do Hangara/Luke.

3 hours ago, Nikodije said:

Sace caci koji kontrolise ovaj forum odmah da predlozi apgrejd i u Pionirskom parku jbg.

dopethrone 3.8. u klubu sprat, cetinjska 15. prvi put cujem za sprat. doduse za mene je cela cetinjska apstraktan pojam.

Dnevni list Danas
No image preview

Kultni bend The Necks ponovo u Beogradu: „Jedan od najveć...

Australijski eksperimentalni džez trio The Necks održaće koncert u četvrtak, 6. novembra u Domu omladine Beograda, sa početkom u 21 čas.

Zavrsavam letnju seriju velikih koncerata veceras na jezeru u Komu s Manu Chao.

Sutra počinje MMF Divčibare

https://mmf.rs/

NOVA portal
No image preview

MMF na Divčibarama objavio detaljnu satnicu dešavanja: Ot...

Mountain Music Fest u petak, 1. avgusta otvara svoje kapije od 15 časova i donosi od prvog trenutka dosta uzbuđenja, ali i iznenađenja. Pred vama je kompletna satnica svih nastupa i dešavanja, na n...

Sjajan festival, posebno ko ide sa decom ...

On 29. 7. 2025. at 14:25, klimt said:

Dnevni list Danas
No image preview

Kultni bend The Necks ponovo u Beogradu: „Jedan od najveć...

Australijski eksperimentalni džez trio The Necks održaće koncert u četvrtak, 6. novembra u Domu omladine Beograda, sa početkom u 21 čas.

Sećam se da sam ovo prvi put čuo na NTS radiju. Numera Sex. Pustili celu. 56 minuta.

Posle 5-6 minuta reakcija je bila Nije ovo loše, posle 15-16 minuta je bilo Ovo je super, posle 25 minuta je bilo Ovo još ide? Jel to ista pesma, da nisu nešto zeznuli, dvaput pustili?, posle pola sata je bilo Ovo je genijalno, vadi Shazam D

SatchVai sinoć u luci Beograd, bruka dobar koncert, virtuozi i jedan i drugi, dobar prateći bend, dobar zvuk. Vai u jednom trenutku izvadio neku hidra-gitaru sa tri vrata, za pesmu "Teeth of the hydra". Bilo i dosta ljudi i vedro nebo, lep koncert.

Jedinu zamerku koju imam je što nisu prošarali setlistu sa možda još jednom/dve pesme sa vokalima, mislim da se ovako publika brzo zamori od monotonih instrumentala, pa se odmah vade i drndaju telefoni čim krene neka nepoznata pesma.