Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

11 minutes ago, goofs said:

mislim da se ovako publika brzo zamori od monotonih instrumentala, pa se odmah vade i drndaju telefoni čim krene neka nepoznata pesma.

Pa sto su koji kurac dosli? lol

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

• Popular Post

Oasis na Wembliju, u sredu.

U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom generalno opštom nevericom da smo svi tamo, u tom trenutku.

Ne znam kako su na Knebworthu '96 zvučali uživo, preksinoć transverzala Bonehead, Andy Bell i Gem Archer i raspojasano i sveže i moćno.

Ova dvojica, sa druge planete.

Još se oporavljam fizički i emotivno, od srede.

IMG_20250730_205700.jpg

IMG_20250730_211723.jpg

IMG_20250730_205236.jpg

• Popular Post

Da se zapljunem i ja za Oasis u sredu. Baš taj osećaj neverice je jedan od glavnih utisaka iako sam ih video pre 16 godina.

Pilo se i pevalo ko da ne postoji sutra, možda i poslednji događaj ovog old school tipa. Dva sata best of hitova jedan za drugim i udri na max. Plus taj emotivni deo gde su se braća izgleda unormalila i uživaju u muzici koja ih spaja.

Stand by me posvetio bratu

250,000 piva prodato samo na stadionu, lokalo se žestoko i pre koncerta

Richard Ashcroft kao predgrupa, svirao Bittersweet Symphony

Nema dalje i bolje, to je to.

koliko vam zavidim

13 hours ago, Bane_V said:

Da se zapljunem i ja za Oasis u sredu. Baš taj osećaj neverice je jedan od glavnih utisaka iako sam ih video pre 16 godina.

Pilo se i pevalo ko da ne postoji sutra, možda i poslednji događaj ovog old school tipa. Dva sata best of hitova jedan za drugim i udri na max. Plus taj emotivni deo gde su se braća izgleda unormalila i uživaju u muzici koja ih spaja.

Stand by me posvetio bratu

250,000 piva prodato samo na stadionu, lokalo se žestoko i pre koncerta

Richard Ashcroft kao predgrupa, svirao Bittersweet Symphony

Nema dalje i bolje, to je to.

Ja Oasis do srede nisam nikada gledao.

Jesam Noela i High flying birds dva puta, od toga jedan skoro pa intiman koncert u Zagrebu, u Tvornici kulture, drugi put pre dve zime u Wembli Areni, i to je bilo fino. Liama pak na Exitu 2017. I to je sve fino, ali naspram ovog, čini se kao lagano predjelo.

Da, solo nastupi su im isto dobri.

I 2009-te je to bilo odlično ali ovo sada je drugi nivo. Puno stvari se poklopilo u isto vreme za savršeni trenutak.

On 31. 7. 2025. at 9:31, klimt said:

Sutra počinje MMF Divčibare

https://mmf.rs/

NOVA portal
No image preview

MMF na Divčibarama objavio detaljnu satnicu dešavanja: Ot...

Mountain Music Fest u petak, 1. avgusta otvara svoje kapije od 15 časova i donosi od prvog trenutka dosta uzbuđenja, ali i iznenađenja. Pred vama je kompletna satnica svih nastupa i dešavanja, na n...

Let3 baš pokidao.

Pre toga Edo majka uglavnom pesme stare 20 godina.

Posle bila i Dubioza kolektiva. Vidim da vole i stari i mlado ali je meni to nekakav polovičan Gogol Bordel light iz Bosne.

Vizelj je ... pa fenomenalan ... ovaj nastup na MMFu je jedan od boljih festivalskih nastupa

Jos jedan mali bend - niški coffee shop kolektiv ... sjajna ekipa

Edited by Lezilebovich

25 minutes ago, *edited by mod said:

Let3 baš pokidao.

Pre toga Edo majka uglavnom pesme stare 20 godina.

Posle bila i Dubioza kolektiva. Vidim da vole i stari i mlado ali je meni to nekakav polovičan Gogol Bordel light iz Bosne.

Pevao je Edo i nove pesme, nije bas samo stare

Večeras u njegovoj organizaciji u KST-u:

On 2. 8. 2025. at 22:46, Lezilebovich said:

Vizelj je ... pa fenomenalan ... ovaj nastup na MMFu je jedan od boljih festivalskih nastupa

Jeste, uz Porto Morto i Nemanju najbolji nastup. Pisaću kad stignem. Čeka me gomila poslova, početak meseca...

On 4. 8. 2025. at 13:00, napadaj said:

Večeras u njegovoj organizaciji u KST-u:

Bend najromantičnijeg imena. Nije bilo loše, iznenadilo me što je bilo prepuno. Predgrupa je bila više po mom ukusu.

Mnogo hard core ljudi voli DF. Samleli su, odličan koncert.

Predgrupa mi je užasna, prezirem bendove koji sviraju taj zvuk.

Gomila sličnih bendova stalno svira po Bg-u pa bude 100-200 ljudi max, al ovi izgleda imaju neki kultni status ovde za koji ja ne znam.