July 31, 2025Jul 31 11 minutes ago, goofs said:mislim da se ovako publika brzo zamori od monotonih instrumentala, pa se odmah vade i drndaju telefoni čim krene neka nepoznata pesma.Pa sto su koji kurac dosli?
August 1, 2025Aug 1 Popular Post Oasis na Wembliju, u sredu.U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom generalno opštom nevericom da smo svi tamo, u tom trenutku.Ne znam kako su na Knebworthu '96 zvučali uživo, preksinoć transverzala Bonehead, Andy Bell i Gem Archer i raspojasano i sveže i moćno. Ova dvojica, sa druge planete.Još se oporavljam fizički i emotivno, od srede.
August 1, 2025Aug 1 Popular Post Da se zapljunem i ja za Oasis u sredu. Baš taj osećaj neverice je jedan od glavnih utisaka iako sam ih video pre 16 godina.Pilo se i pevalo ko da ne postoji sutra, možda i poslednji događaj ovog old school tipa. Dva sata best of hitova jedan za drugim i udri na max. Plus taj emotivni deo gde su se braća izgleda unormalila i uživaju u muzici koja ih spaja.Stand by me posvetio bratu250,000 piva prodato samo na stadionu, lokalo se žestoko i pre koncertaRichard Ashcroft kao predgrupa, svirao Bittersweet Symphony Nema dalje i bolje, to je to.
August 2, 2025Aug 2 13 hours ago, Bane_V said:Da se zapljunem i ja za Oasis u sredu. Baš taj osećaj neverice je jedan od glavnih utisaka iako sam ih video pre 16 godina.Pilo se i pevalo ko da ne postoji sutra, možda i poslednji događaj ovog old school tipa. Dva sata best of hitova jedan za drugim i udri na max. Plus taj emotivni deo gde su se braća izgleda unormalila i uživaju u muzici koja ih spaja.Stand by me posvetio bratu250,000 piva prodato samo na stadionu, lokalo se žestoko i pre koncertaRichard Ashcroft kao predgrupa, svirao Bittersweet SymphonyNema dalje i bolje, to je to.Ja Oasis do srede nisam nikada gledao.Jesam Noela i High flying birds dva puta, od toga jedan skoro pa intiman koncert u Zagrebu, u Tvornici kulture, drugi put pre dve zime u Wembli Areni, i to je bilo fino. Liama pak na Exitu 2017. I to je sve fino, ali naspram ovog, čini se kao lagano predjelo.
August 2, 2025Aug 2 Da, solo nastupi su im isto dobri. I 2009-te je to bilo odlično ali ovo sada je drugi nivo. Puno stvari se poklopilo u isto vreme za savršeni trenutak.
August 2, 2025Aug 2 On 31. 7. 2025. at 9:31, klimt said:Sutra počinje MMF Divčibarehttps://mmf.rs/NOVA portalMMF na Divčibarama objavio detaljnu satnicu dešavanja: Ot...Mountain Music Fest u petak, 1. avgusta otvara svoje kapije od 15 časova i donosi od prvog trenutka dosta uzbuđenja, ali i iznenađenja. Pred vama je kompletna satnica svih nastupa i dešavanja, na n...Let3 baš pokidao.Pre toga Edo majka uglavnom pesme stare 20 godina.Posle bila i Dubioza kolektiva. Vidim da vole i stari i mlado ali je meni to nekakav polovičan Gogol Bordel light iz Bosne.
August 2, 2025Aug 2 Vizelj je ... pa fenomenalan ... ovaj nastup na MMFu je jedan od boljih festivalskih nastupaJos jedan mali bend - niški coffee shop kolektiv ... sjajna ekipa Edited August 2, 2025Aug 2 by Lezilebovich
August 2, 2025Aug 2 25 minutes ago, *edited by mod said:Let3 baš pokidao.Pre toga Edo majka uglavnom pesme stare 20 godina.Posle bila i Dubioza kolektiva. Vidim da vole i stari i mlado ali je meni to nekakav polovičan Gogol Bordel light iz Bosne.Pevao je Edo i nove pesme, nije bas samo stare
August 4, 2025Aug 4 Perica Štefan (Hangtime Agency) za SMP: Metalci su najvernija publikaFin i kratak intervju, vlasnik Hengtajma što organizuje sve ove letnje koncerte u Luki Beograd
August 4, 2025Aug 4 On 2. 8. 2025. at 22:46, Lezilebovich said:Vizelj je ... pa fenomenalan ... ovaj nastup na MMFu je jedan od boljih festivalskih nastupaJeste, uz Porto Morto i Nemanju najbolji nastup. Pisaću kad stignem. Čeka me gomila poslova, početak meseca...
August 5, 2025Aug 5 On 4. 8. 2025. at 13:00, napadaj said:Večeras u njegovoj organizaciji u KST-u:Bend najromantičnijeg imena. Nije bilo loše, iznenadilo me što je bilo prepuno. Predgrupa je bila više po mom ukusu.
August 5, 2025Aug 5 Mnogo hard core ljudi voli DF. Samleli su, odličan koncert.Predgrupa mi je užasna, prezirem bendove koji sviraju taj zvuk.
August 5, 2025Aug 5 Gomila sličnih bendova stalno svira po Bg-u pa bude 100-200 ljudi max, al ovi izgleda imaju neki kultni status ovde za koji ja ne znam.