Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Stajali ste na losem mestu bio je dobar zvuk ako se potrudis, falio je Into the Storm samo da bude full ugodjaj.

• Replies 10.6k
  • Views 927.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

jebenliga, ja sam bio po sred bine, nekih 10m ispred tonca, trebalo bi da je tu zvuk tiptop.

Da, falio je Into the Storm i bolji izbor God Machine pesama (ali ajd, to nije toliko bitno).

@Starman

Pa Aleksa iz Vizelja inače voli Dugme D

Edited by Milošica

Koliki je prostor ta Luka gde su svirali Guardian ?

Koliko je bilo ljudi?

Nije mnogo veliki, bilo je oko 2k ljudi po mojoj proceni.

9 hours ago, Starman said:

Vizelj

Apsolutno fenomenalno. Sada je i zvanično – obožavam Vizelj! Jak i moćan zvuk, energično i buntovno, šareno i bogato, kreativno i neobično, potpuno su svoji i prave svoj lični put. Bubnjarka Jelisaveta je carica. Čista alternativa iz predgrađa Beograda, nazvana po kanalu koji protiče kroz Padinsku skelu, sa vodom sumnjivog kvaliteta  – čak je i to ime benda pravi izbor. Vizelj može i da obradi Bijelo Dugme, A i ti me iznevjeri i da to zvuči odlično.

Par pesama je opet otpevao car Džipsi, koji sjajno peva i igra i ima vajb Majkl Džeksona. Posle Džipsija postaje jasno koliko pevač Vizelja baš i ne peva dobro, što je i sam prokomentarisao. To ipak uopšte ne smeta, njegov glas i pevanje se super uklapaju u ceo zvuk benda.

Ocena: Ponavljam 100%.

Vizelj & Džipsii:

Vizelj.jpg

Šta Bijelo dugme, i Stoju su pokidali D

Kraća svirka bila nego sinoć u Zagrebu.

Poslednji put sam Guardian slušao aktivno, pre 15+ godina, tako da mi svirka prijala.

Nisam skontao neke probleme za mixom zvuka, Hansi i dalje dobro zvuči.

1 hour ago, Milošica said:

@Starman

Pa Aleksa iz Vizelja inače voli Dugme D

E videla sam to za njega ali nisam baš sigurna da ih Vizelj publika voli, bar su se ljudi oko mene na koncertu neprijatno iznenadili kada su prvi put čuli Godine prolaze, laste mi ne dolaze. Ali Vizelj se naravno nije bavio tim reakcijama, oni su izgurali svoje. Sledeći put je i ovima prethodno smorenima bilo super, naravno svi znaju tekst od reči do reči. D

26 minutes ago, msv said:

Šta Bijelo dugme, i Stoju su pokidali D

Umri, umri, umri, zbogom
A ja ću za tobom!

A pokidaše i Stoju, nisam u te vode ni probala da zalazim. D

Vidi ove budaaaleee

Balkanrock
No image preview

Saga oko Zaječarske gitarijade se nastavlja; Nova lokacij...

Posle otkazivanja kompletnog programa sa prve pres konferencije i većine imena sa druge pres konferencije, Gitarijada u Zaječaru se javlja putem mreža. Ovog puta, njegov predsednik Organizacionog odbo

Ne bi me čudilo da su iz stranke ubacili velike pare da ne propadne "spektakl" pa će dovesti neko vece ime samo da odrade kontru. Obzirom da ih ovdasnji bendovi ignorišu, moraće da plate u susedstvu (tipujem na Psihomodo pop). Bilo bi lepo da narod maksimalno zaobiđe Felix Romulianu tih dana iako je karta 300din. Bolje da je ulaz slobodan.

Tamo ne bi smelo ni pod tačkom razno da se organizuje takav događaj, razjebaće Gamzigrad kao što je Exit razjebao Đavu.

Isto da prijavim bas mixed feelings posle Guardiana… ne secam se da sam nekad bio ovako meh posle koncerta… Zvuk definitivno los, bio sam na sredini mozda 5,6 metara od bine. Katastrofa. Hansi vestacki pravio neke fore, bar ono sto sam uspeo da ga razumem. Koncert u basti SKC-a 2007. (mozda i 2006, morao bih da iskopam kartu da bih bio siguran) mi je u top 3 koncerta u zivotu, ja sam jedan od par majmuna koji se najvise isticao sa vristanjem “Majesty”… tu srecu kad su stvarno odvirali pamticu dok sam ziv. Nisam video emociju sinoc kod njih, nije bio iskren nastup nekako… ona fora “Andre vas prijatelj bla bla” je vec vidjena… setlistom nisam zadovoljan… mislim, oprastam, vredelo mi je makar samo zbog skakanja na Lord of the rings sto sam bio ali…

Maideni me npr nisu razocarali nastupom i sa losim zvukom na sajmu… ovo sinoc mi jednostavno nije bio dobar koncert, a jedan od najdrazih bendova…

Na Gitarijadi nastupaju neki no name Rumuni, Italijani, Atomsko sklonište, Crvena jabuka, Alen Islamović, kao i glavne zvezde- Regina.

Edited by Nikodije

Vlatko otkazao Beer fest, ovi dovode Leb i sol lolol

On 25. 8. 2025. at 16:43, Guuundogan said:

Isto da prijavim bas mixed feelings posle Guardiana… ne secam se da sam nekad bio ovako meh posle koncerta… Zvuk definitivno los, bio sam na sredini mozda 5,6 metara od bine. Katastrofa. Hansi vestacki pravio neke fore, bar ono sto sam uspeo da ga razumem. Koncert u basti SKC-a 2007. (mozda i 2006, morao bih da iskopam kartu da bih bio siguran) mi je u top 3 koncerta u zivotu, ja sam jedan od par majmuna koji se najvise isticao sa vristanjem “Majesty”… tu srecu kad su stvarno odvirali pamticu dok sam ziv. Nisam video emociju sinoc kod njih, nije bio iskren nastup nekako… ona fora “Andre vas prijatelj bla bla” je vec vidjena… setlistom nisam zadovoljan… mislim, oprastam, vredelo mi je makar samo zbog skakanja na Lord of the rings sto sam bio ali…

Maideni me npr nisu razocarali nastupom i sa losim zvukom na sajmu… ovo sinoc mi jednostavno nije bio dobar koncert, a jedan od najdrazih bendova…

5-6 metara od bine je preblizu, ako hoćeš dobar zvuk moraš da ideš više nazad. Jbg - you win some, you loose some.

edit: razjebaće Gamzigrad mnogo gore.

Edited by ragasto