Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Ma bila fotka u novinama, bila cela ceremonija. Vlasnik onog restorana je valjda ujedno i predshednik neke ekoloske NVO. Ovo ja onako po secanju...

Posted

Zoran je car, ali sumnjam da je predsednik ičega, možda će Morgana znati. Nebitno, napravio je taj Dobreč nizčega.

Posted

A ne secam se nikakve muzike zapravo. A tamo sam bio pre tacno 7 dana.

Posted (edited)

Sjano! Znači da je tada bila naručena.edit: što znači da ću ponovo moći da ljude odvedem na Dobreč.

Edited by Anonymous
Posted (edited)
Zoran je car, ali sumnjam da je predsednik ičega, možda će Morgana znati. Nebitno, napravio je taj Dobreč nizčega.
zoran je osnivac i predsjednik nvo 'plavi' i bavi se pustanjem kornjaca :D kao i ciscenjem priobalja (u saradnji sa zavodom za zaposljavanje), sto mislim da se u praksi uvijek odnosilo na potkop i lusticu. ne znam da li je imao jos neku ekolosku akciju.obje kornjace su pustene nekidan, kao sto kampokei kaze. mislim da je bila ideja da se pusti samo jedna, ali su iz instituta za biologiju mora insistirali da idu obje, buduci da su zasticena vrsta.i ja sam se bojala da ce da zavrse u supi.volim kraj avgusta i septembar, super vrijeme, nema guzve. dobrecu, evo me :heart:edit: josko na rosama popustio sa kvalitetom hrane. ali rose svejedno rulaju. Edited by morgana
Posted

Koji je Josko na Rosama? Onaj centralniji i veci ili onaj malo vise u kraj, sa drvenim klupama?

Posted

Drago mi je da sam pogrešio.Joško je onaj što ima plastične ležaljke ispred. Nažalost, još prošle godine je bio popustio sa kvalitetom hrane, za desatak dana mi tamo dolazi neko društvo pa ću ipak da ga ponovo overim.

Posted

jeste, jos je i prosle godine poceo da zajebava, u pravu sijoskova kafana se valjda zove adriatik? nikako da upamtim.

Posted

meni je porto montenegro odlican! a bice jos bolji!nije da jos uvek ima nekog sadrzaja osim par restorana i fickara, ali sam ambijent je prilicno lep. doduse, ne verujem da bi nam dali da u kesama iz supermarketa donesemo svoju cugu i da cugarimo na dokovima (kao sto obicno radimo u kotoru, budvi, dubrovniku...), premda su sad ti dokovi najlepsi u ovom delu sveta. ja se i zdruzila sa jahtdzijama pa izlazili u disko da se zevzecimo.inace, jedan od najlepsih dana na svetu mi je bio kad sam posla sa starim prijateljima iz detinjstva na ribarskom brodu do plave spilje i zanjica. nema lepse boje vode na celom jadranu nego u plavoj spilji, a isla da vidim i tvrdjavu na arzi. sto su je zamandalili da ne moze da se udje? prvi put u zivotu nisam stigla ubudvu, a ni u maine. cool.gif veceras je bokeljska noc.

Posted
ja se i zdruzila sa jahtdzijama pa izlazili u disko da se zevzecimo.
Sponzoruso <_<
Posted (edited)

ja moram da primetim da se u cg usluga (tj. servis) prilicno popravila, u odnosu na vreme kada sam poslednji put tamo bio (tivat 1989). :D za 7 dana nisam naleteo ni na jednu neljubaznu osobu u vidu prodavacice tj. prodavca, jedino smo jednom u restoranu malo duze nego obicno cekali da stigne orada, koja je bila odlicna, ali i poskupa

Edited by Parsons
Posted

miloglede, pomislila sam nekoliko puta na tebe. izmedju ostalog i kad smo krenuli na taj brodic kojim treba da se vozimo citavih sat i po (doduse, na 40 stepeni) a prethodno u supermarketu kupili 30 velikih limenki piva za sedam osoba. ja uspela jedno da kaliram jer sam se naklatila napred na provu i ispala mi limenka u more kad su naleteli talasi. al sve mislim kako bi i milogledu bilo lepo sa mnom.

Posted
al sve mislim kako bi i milogledu bilo lepo sa mnom.
Jašta, uživao bi dok gleda kako bacaš vops u more.