Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podcast

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

đukić s_c

šipkas_p

Đukić smarač

Niko ništa:

Đukić: Kume,evo oni tvoji

• Replies 1.1k
  • Views 122.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Najjace je sto je i u razgovoru pogresio pa ga je Peca ispravio, ali nije delovalo da se nesto naljutio.    Inace, imao je Peca ovde u Kragujevcu pre nekoliko godina jedan javni nastup na ne

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Za voditelja nema vece pohvale nego kad impresioniras svog gosta. Pripremajuci se za razgovor sa Alexander Payneom na filmskom festivalu u Sarajevu Galeb je pogledao sve njegove filmove a ne samo posl

• Ovo je Cirilica za hipstere, iste tema, ista sranja, isti "izvori", ista konspirologija, isto kafansko lupetanje, samo ga ovde ne valjaju matori bezbednjaci u odelkma i sa oktrivenim potkolenicama isp

Posted Images

8 hours ago, Milošica said:

Kumovi top, još draž daje to što su različitih stavova. Đukić npr. ne bi bio omiljen ovde D

Pouzdano znam da je Đukić ovisnik o PPP.

koji mu je nik?

e

poštovani gospodine đukiću, ako zaista ovo čitate, a razmatrate teme novih epizoda ponizno vas molim za epizodu o londonskoj konferenciji

bio bi užitak čuti vaš(i vašeg gospodina kuma) pogled na to vreme, odluke koje su donete i pozadinu istih

unapred zahvalan

kums

Edited by kud u maglu Simoviću

djukic frapantno mnogo podataka drzi u glavi

naravno, navijam za sipku, jer je brat komunjara

mislio sam da nista sem povijesti cetvrtkom necu slasati, ali me history cast prijatno iznenadio

sad ima i nekih AI generisanih istorijskih kanala, znam da sam slusao epizpde o sokratu, platonu i marku polu.

ali presmesno mi je sto pricu prate i AI fotke, i onda kao ide price da su u nekom gradicu na putu svile pesnici recitovali na trgovima i ide kadar pesnik stoji ispred stalka sa mikrofonom i kao recituje. hit.

Djukić bio u milioneru kod debelog zeke (nemamo samo mi DB zeca) došao je do druge zagarantovana sume,tu je stao na pitanje valjda o američkim komicarima ili nekoj glupoj pop pesmi,sećam se da je sve pomoći iskoristio na jednom banalnom pitanju ,barem za mene banalno

On 25. 10. 2025. at 1:25, kud u maglu Simoviću said:

mene jovana iritira, tj ton njenog glasa

nazalno, pa još iz bureta

đukić s_c

šipkas_p

Da da kumovi su odlični...

Miskim svi su iznad žabokrečine, ali kad ih duže gledaš/slušaš digneš i ktriterijume...

Lukavstvo Vučićevog uma: otkud vama da je Ćacilend bio za studente

image.png

Jedini komentar na video . Verovatno je Miškov

On 25. 10. 2025. at 1:20, Milošica said:

Kumovi top, još draž daje to što su različitih stavova. Đukić npr. ne bi bio omiljen ovde D

da, kumovi su extra......obožavam tu kombinaciju, naročito kada su suprotstvljeni, što je često D

moj utisak je da je Đukić no.1 (prvi među jednakima), pojava, dikcija, način izlaganja, količina podataka koje drži u glavi. kad vidim da je on u ekipi obavezno gledam. može biti i subjektivno, jer se često slažem sa njegovim interpretacijama i tumačenjima D

epizoda o 27. martu mi je bila neverovatno zanimljiva, imao sam utisak kako da gledam neki do jaja politički triler. gledao sam je više puta u par meseci. i super su im oni odgovori na pitanja podcastera

On 23. 10. 2025. at 21:55, kud u maglu Simoviću said:

odgledao na history castu kraljevina srbija pod habzburzima 1717-1739

od onoga što su pričali znao sam za karlovački i požarevački mir(kao što sam čuo za madegaskar)

a vidim i po njihovoj priči da se ovaj periodu iz nekog "razloga" ne posvećuje pažnja ni na fakultetu, a kamo li u školama

čitao sam par knjiga gde se ovaj period obrađuje na neki način, ali obično je to bilo u nekom širem kontekstu. recimo knjiga, mislim da se zove "Srbija i Vatikan 1804-1914" ne mogu sad da riljam gde mi je, gde je na ovaj period ukazano kao na period kada katolici dolaze u Srbiju, pa i katoličko sveštenstvo koje počinje svoj rad na ovim prostorima. to je sve dato u kontekstsu dalje priče o odnosima Vatikana i Srbije u 19. i početkom 20. veka

nisam siguran, ali možda ima i nešto o tome periodu u Magnum Crimenu Viktora Novaka. davno sam čitao, ima sigurno 7 ili 8 godina i to neku elektronsku verziju koja nije bila savršena pa su mi oči ispale. skoro sam nabavio legitimnu, štampanu, pa mi je u planu da pročitam opet sa papira. mali problem je što je ogromno štivo i ako počnem i zapalim se, napraviću nevolje u životu, jer ja kad krenem ne umem da stanem D

Edited by Ted

On 29. 10. 2025. at 8:21, Ted said:

da, kumovi su extra......obožavam tu kombinaciju, naročito kada su suprotstvljeni, što je često D

moj utisak je da je Đukić no.1 (prvi među jednakima), pojava, dikcija, način izlaganja, količina podataka koje drži u glavi. kad vidim da je on u ekipi obavezno gledam. može biti i subjektivno, jer se često slažem sa njegovim interpretacijama i tumačenjima D

epizoda o 27. martu mi je bila neverovatno zanimljiva, imao sam utisak kako da gledam neki do jaja politički triler. gledao sam je više puta u par meseci. i super su im oni odgovori na pitanja podcastera

čitao sam par knjiga gde se ovaj period obrađuje na neki način, ali obično je to bilo u nekom širem kontekstu. recimo knjiga, mislim da se zove "Srbija i Vatikan 1804-1914" ne mogu sad da riljam gde mi je, gde je na ovaj period ukazano kao na period kada katolici dolaze u Srbiju, pa i katoličko sveštenstvo koje počinje svoj rad na ovim prostorima. to je sve dato u kontekstsu dalje priče o odnosima Vatikana i Srbije u 19. i početkom 20. veka

nisam siguran, ali možda ima i nešto o tome periodu u Magnum Crimenu Viktora Novaka. davno sam čitao, ima sigurno 7 ili 8 godina i to neku elektronsku verziju koja nije bila savršena pa su mi oči ispale. skoro sam nabavio legitimnu, štampanu, pa mi je u planu da pročitam opet sa papira. mali problem je što je ogromno štivo i ako počnem i zapalim se, napraviću nevolje u životu, jer ja kad krenem ne umem da stanem D

Jel ta štampana verzija sa žutim omotom?

Moja keva to kupila dok je radila u fabrici. Od onih trgovačkih putnika na rate.

To i Kuran u tom naletu.

Realno su obe knjige služile da se pritisnu kore u oblandama 🤣🤣🤣🤣

38 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jel ta štampana verzija sa žutim omotom?

Moja keva to kupila dok je radila u fabrici. Od onih trgovačkih putnika na rate.

To i Kuran u tom naletu.

Realno su obe knjige služile da se pritisnu kore u oblandama 🤣🤣🤣🤣

nije sa žutim omotom, crn je omot, izdavač je Catena mundi

3 hours ago, Ted said:

nije sa žutim omotom, crn je omot, izdavač je Catena mundi

IMG_3308.jpeg

IMG_3307.jpeg

Sad dal spada u podkaste, ali ponekad pogledam ovu devojku: