January 28Jan 28 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:zar nisu imali još neku epizodu sa tom tematikom?Verovatno misliš na ovo.
January 28Jan 28 ne, bar mislimpričali su između ostalog i o derbiju jugoslavija bsk koji je igran dan, dva posle(il pre barbarose) i da se spec. policija prilično uplašila jer je atmosfera bila prilično nabrijanai o nekom tipu koji je sa prozora pucao na nemačku patrolu
January 28Jan 28 sad si me izgregerovaotmpregledao sam im kanal i nema takve epizode, bar je ja nisam našaoa video sam xy epizoda koje bih pogledaotreba mi novi život za sve
January 28Jan 28 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:pričali su između ostalog i o derbiju jugoslavija bsk koji je igran dan, dva posle(il pre barbarose) i da se spec. policija prilično uplašila jer je atmosfera bila prilično nabrijanato je valjda emisija o aprilskom bombardovanju Ja bih im uplatio patreon ali ima toliko toga na yt da ni to ne mogu da postignem ,a slabo imam posla u poslednje vreme a najčešće ih slušam dok kuckam preko kompa
January 28Jan 28 ja imam problem sa njihovim podkastom što je mi predugačak*, pa ga cepkam na 3-4-5-6 delovaal fakat da ima gomila (pre)zanimljivih epizodasad sam čekirao 10 obaveznih koje nisam odgledao, a hoću i ima još 2x toliko koje bi me zanimalee* ili im je dinamika objavljivanja gušća nego što sam navikao, pa mi se nagomilakapiram da priča o industrijskoj revoluciji. e može da se ispriča za 45-60 min Edited January 28Jan 28 by kud u maglu Simoviću
January 28Jan 28 Ne znam kakve to veze ima sa podkastom, ali i ja retko kada odgledam u cugu. Ne smeta mnogo, isprati se lepo svakako.
February 6Feb 6 On 2. 2. 2026. at 10:57, msv said:Kadijevic u 93 godini kakva lucidnost i erudicija. stvarno je vrhunski intelektualac. Pohvala i za voditelja sto je pustio gosta da prica, nije upadao i pricao o svojim formativnim godinama niti knjigama koje je procitao (a koje se mogu naci na sajtu Lagune™ ili na patreonu i hvala danasnjem sponzoru) generalno mi se dopada ovaj momak, dosta se lepo adaptira gostima i ne davi sa svojim znanjem i misljenjima a izgleda da je i obrazovan i da lepo razmislja. bio je neki lep trenutak kada ga pita nesto a Kadijevic odgovori sa mozete li malo da pojasnite pitanje, predivno, kultura i pristojnost razgovora i uvazavanje sagovornika iako je stariji 60 godina, kakav velikan. Edited February 6Feb 6 by Blojler
February 6Feb 6 Gušim se od malograđanskog shvatanja "elite", baš iz razloga koji je Filozof naveo juče gore na politici, ali stvarno sam sklon da Đorđa svrstam tu bez neke zadrške.
February 6Feb 6 kad ste već pomenuli veljka kadijevića ne kapiram što ovi rts pregaoci u moru repriza ne repriziraju seriju vuk karadžić...
February 8Feb 8 Pitali Kadijeveća na jednoj tribini o lezbejskim scenama u Svetom mestu .-A pa volim ja to - reče kadija bez mnogo filozofije