August 26, 2025Aug 26 9 hours ago, LisbethSalander said:Они који ме истински "мрзе" никада пажљиво, и са разумевањем, нису прочитали ни реч онога што пишем, самим тим тешко да би икада препознали мој јединствен стил писања, тј. моји ставови и размишљања су им потпуно, али потпуно, непознати. Имају у глави само измишљену верзију мене, направљену хистерисањем и етикетирањем. Погледај епизоду, лепо је објашњено како та појава настаје.Reci ti meni- voštiš li na ovu Andreu?
August 30, 2025Aug 30 On 5. 7. 2025. at 11:26, Milošica said:Danilo Mandić kod Galeba.Izlaze mi samo oni shorts snimci jer nije izašla cela epizoda, ali mi deluje iz tih priča da je on za full kompromis mod kad je promena vlasti u pitanju. U smislu to nije dobro, ali mora se tako.Pa neće on živeti u Srbiji, nego ti i ja. Volim to mora tako, zato što u praksi kod nas nije bilo ne mora tako.
August 30, 2025Aug 30 Koliko se sećam podcasta on nije rekao da mora tako, već da je tako skoro uvek bilo. Mislim da je naveo Islamsku revoluciju '79. za poslednji primer kada nije bilo tako.
September 17, 2025Sep 17 Pustio sam Hladovinu, gost je bio moj prijatelj koga nisam dugo video, jedan od najpristojnijih i najobrazovanijih ljudi koje sam upoznao. Ja ništa iritantnije od ovog idiota od voditelja nisam video.
September 17, 2025Sep 17 Valentin je kvalitetan komad budale. Jedan od ljudi kojima ne bih psa ostavio na čuvanje jedno popodne u strahu da mu od dosade ne pošprica oči varikinom 'čisto da vidi šta bi se desilo'.
September 17, 2025Sep 17 Ma ja se sa gostom ne slažem u mnogo čemu, ali milina ga je slušati. Međutim, ovaj nije normalan, probao sam malo sa premotavanjem, šokiran sam da je izdržao 6 sati.
September 20, 2025Sep 20 all in su mi se smucili svojim poltronskim nastupima, ne mogu vise da ih gledam.
September 20, 2025Sep 20 4 hours ago, banecare1 said:all in su mi se smucili svojim poltronskim nastupima, ne mogu vise da ih gledam.Tek sad ?
September 20, 2025Sep 20 11 minutes ago, Frank Pembleton said:Ko su ti "All in"All in podcast - 4 anericka bogatasa/investitora koja su nekad, bar meni, bili interesantno i zanimljivi, a od trampove pobede su prodavaci uticaja, lobisti i megafon Trampove administracije.Na pocetku je bila podela na demokratu, republikanca i neutralne, sad su od blagi pro tramp do magaDobar deo podcasta su ekonomsk/tech/whats new teme i to je nekad bilo zanimljivo ... a sad je sve u sluzbi opravdavanja novih propisa i kako ce sve to biti lepo i kako amerika jaca Edited September 20, 2025Sep 20 by Lezilebovich
September 20, 2025Sep 20 2 hours ago, Lezilebovich said:Tek sad ?u pravu si, preskacem teme i premotavam ih ima nekoliko meseci. danas su mi se smucili. sve sam se nadao da ce se trgnuti.
September 25, 2025Sep 25 Sad odgledao dva podkasta na nalogu Studenti u blokadi.Boli koliko su voditelji ( zato što tu dijaloga nije bilo) loši. Baš je neprijatno.
October 19, 2025Oct 19 Nisam još gledao Hrvoja Klasića kod Galeba ,ali ga zamišljam dok ovaj propoveda o partizanima i četnicima