Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podcast

Featured Replies

9 hours ago, LisbethSalander said:

Они који ме истински "мрзе" никада пажљиво, и са разумевањем, нису прочитали ни реч онога што пишем, самим тим тешко да би икада препознали мој јединствен стил писања, тј. моји ставови и размишљања су им потпуно, али потпуно, непознати. Имају у глави само измишљену верзију мене, направљену хистерисањем и етикетирањем. Погледај епизоду, лепо је објашњено како та појава настаје.

Reci ti meni- voštiš li na ovu Andreu?

• Replies 1.1k
  • Views 123.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Najjace je sto je i u razgovoru pogresio pa ga je Peca ispravio, ali nije delovalo da se nesto naljutio.    Inace, imao je Peca ovde u Kragujevcu pre nekoliko godina jedan javni nastup na ne

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Za voditelja nema vece pohvale nego kad impresioniras svog gosta. Pripremajuci se za razgovor sa Alexander Payneom na filmskom festivalu u Sarajevu Galeb je pogledao sve njegove filmove a ne samo posl

• Ovo je Cirilica za hipstere, iste tema, ista sranja, isti "izvori", ista konspirologija, isto kafansko lupetanje, samo ga ovde ne valjaju matori bezbednjaci u odelkma i sa oktrivenim potkolenicama isp

Posted Images

On 5. 7. 2025. at 11:26, Milošica said:

Danilo Mandić kod Galeba.

Izlaze mi samo oni shorts snimci jer nije izašla cela epizoda, ali mi deluje iz tih priča da je on za full kompromis mod kad je promena vlasti u pitanju. U smislu to nije dobro, ali mora se tako.

Pa neće on živeti u Srbiji, nego ti i ja. Volim to mora tako, zato što u praksi kod nas nije bilo ne mora tako.

Koliko se sećam podcasta on nije rekao da mora tako, već da je tako skoro uvek bilo. Mislim da je naveo Islamsku revoluciju '79. za poslednji primer kada nije bilo tako.

• 3 weeks later...

Zanimljive price:

Pustio sam Hladovinu, gost je bio moj prijatelj koga nisam dugo video, jedan od najpristojnijih i najobrazovanijih ljudi koje sam upoznao. Ja ništa iritantnije od ovog idiota od voditelja nisam video.

Valentin je kvalitetan komad budale. Jedan od ljudi kojima ne bih psa ostavio na čuvanje jedno popodne u strahu da mu od dosade ne pošprica oči varikinom 'čisto da vidi šta bi se desilo'.

Ma ja se sa gostom ne slažem u mnogo čemu, ali milina ga je slušati. Međutim, ovaj nije normalan, probao sam malo sa premotavanjem, šokiran sam da je izdržao 6 sati.

all in su mi se smucili svojim poltronskim nastupima, ne mogu vise da ih gledam.

4 hours ago, banecare1 said:

all in su mi se smucili svojim poltronskim nastupima, ne mogu vise da ih gledam.

Tek sad ?

Ko su ti "All in"

11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ko su ti "All in"

All in podcast - 4 anericka bogatasa/investitora koja su nekad, bar meni, bili interesantno i zanimljivi, a od trampove pobede su prodavaci uticaja, lobisti i megafon Trampove administracije.

Na pocetku je bila podela na demokratu, republikanca i neutralne, sad su od blagi pro tramp do maga

Dobar deo podcasta su ekonomsk/tech/whats new teme i to je nekad bilo zanimljivo ... a sad je sve u sluzbi opravdavanja novih propisa i kako ce sve to biti lepo i kako amerika jaca

Edited by Lezilebovich

2 hours ago, Lezilebovich said:

Tek sad ?

u pravu si, preskacem teme i premotavam ih ima nekoliko meseci. danas su mi se smucili. sve sam se nadao da ce se trgnuti.

Sad odgledao dva podkasta na nalogu Studenti u blokadi.

Boli koliko su voditelji ( zato što tu dijaloga nije bilo) loši. Baš je neprijatno.

• 4 weeks later...

Nisam još gledao Hrvoja Klasića kod Galeba ,ali ga zamišljam dok ovaj propoveda o partizanima i četnicima

drooling GIF

Inače, voditelj na Rock radiju govori podkest.