June 12Jun 12 1 hour ago, aram said:alo, brte, u Solunu si, rođendan ti je... zašto ovo sebi radiš kloaka NIKADA ne miruje.Srećan rođendan, @Frank Pembleton i sve najbolje!
June 22Jun 22 Hit, bukvalno sad gledam ovu devojku sto je pobegla iz grada i evo otvaram topik ... @brusli sto si okacio ovo ? Znas ovu devojku ili ... ? Edited June 22Jun 22 by Lezilebovich
June 22Jun 22 Ne znam, ali ovo sam odgledao 2 puta, cini mi se prvi put u zivotu da nesto gledam 2 puta istog dana.
June 28Jun 28 Odgledah onu mučenu Jadranku Jankovic u Slightly Tehnical Expirience podkastu - ona je teško pogodojena smrću Lemija iz Motorheda, do tačke teške depresije.
June 28Jun 28 1 minute ago, steins said:Odgledah onu mučenu Jadranku Jankovic u Slightly Tehnical Expirience podkastu - ona je teško pogodojena smrću Lemija iz Motorheda, do tačke teške depresije. Nisam odgledao podcast, ali je razumem. Ona je s njim u druženjima, verovatno i poslovima provela prilično vremena. Imala je njegovu podršku ( prijateljsku). Možda ga je i iskreno volela kao osobu, gurua...Čitao sam ranije biografiju J.J. Burnela iz Stranglersa, koji kaže za Lemmyja da je bio dobar lik (povremeno boravio u stanu u kojem je živeo mladi J.J. Burnel). Edited June 28Jun 28 by alkibijad