Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podcast

Featured Replies

Nije, ne gledam sa njom nikad.

Iritira me, ne umem da objasnim zašto.

• Replies 1.1k
  • Views 122.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Najjace je sto je i u razgovoru pogresio pa ga je Peca ispravio, ali nije delovalo da se nesto naljutio.    Inace, imao je Peca ovde u Kragujevcu pre nekoliko godina jedan javni nastup na ne

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Za voditelja nema vece pohvale nego kad impresioniras svog gosta. Pripremajuci se za razgovor sa Alexander Payneom na filmskom festivalu u Sarajevu Galeb je pogledao sve njegove filmove a ne samo posl

• Ovo je Cirilica za hipstere, iste tema, ista sranja, isti "izvori", ista konspirologija, isto kafansko lupetanje, samo ga ovde ne valjaju matori bezbednjaci u odelkma i sa oktrivenim potkolenicama isp

Posted Images

Meni je najveca mana kod HC sto nemaju dobar plan o cemu ce pricati. Cesto neko zapocne jednu temu koja je zanimljiva onda drugi prekine i kaze kasnije cemo o tome. A kasnije kazu ili dve reci ili nista. Ili da budu uskladjeniji ili da puste da se rasplini diskusija.

8 minutes ago, bags said:

Meni je najveca mana kod HC sto nemaju dobar plan o cemu ce pricati. Cesto neko zapocne jednu temu koja je zanimljiva onda drugi prekine i kaze kasnije cemo o tome. A kasnije kazu ili dve reci ili nista. Ili da budu uskladjeniji ili da puste da se rasplini diskusija.

Na ovo boldovano nisam obratio pažnju, ali glavni razlog je što Đukić ima temeljniji pristup i ne voli hronološka preskakanja dok Drljača i kum Šipka nekad trče pred rudu.

Moguće da se u tom ZAMEŠATELJSTVU nekad i zaborave posle.

Generalno, meni je super podkast.

Mislim da sam upravo srela Drljacu ili nekog ko lici na njega )

HistoryCast sam slusala samo jednu epizodu, izbor je pao na onu o Sarlu de Golu. Dopala mi se, profesionalni su i interesantni. Posto dugo traje, onda sam slusala iz nekoliko puta. Pomenu neku licnost, dogadjaj, grad, gde bih nesto dodatno da saznam, prekinem slusanje, odem da izguglam i odlutam negde, pa se vratim i tako iznova...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Genijalno! lolol

Zanimljiv intervju sa americkim profesorom koji je zadnjih 40 godina ziveo u Novom Sadu.

No image preview

Acquired Podcast

Every company has a story. Acquired goes behind the scenes of the biggest tech IPOs and acquisitions of all time. Hosted by Ben Gilbert and David Rosenthal.

10 god kvaliteta.

On 6. 11. 2025. at 10:19, najneindustrijaliziraniji said:

je l pratite povijest četvrtkom? mene redovno fascinira puhovski kad prvo sumira istorijski sled a onda u narednom trenutku sa čini se pola gasa krene da prepliće i objašnjava hegela, kanta i društveno politička gibanja.

Ne znam jel ga ti ovde hvališ ili kudiš al ja kad ga čujem odmah gasim.

Srećom sam pre neku godinu provalio pametniradio.org gde je verovatno najkompletnija arhiva emisija PČ, sve sa spiskovima sagovornika i sl. pa sam danlodovo stotinjak probranih da imam za slučaj nemanja interneta ili nuklearnog armagedona a i da mi ne iskačeni neki neželjeni politikolog smarač. Neke emisije i autore kao što je Stašo Forenbaher sam i po desetak puta odslušo.

Možebit da sam bumer ali PČ oldskul format kad započne sa tipa svibanj je tisuću tristote mi je hiljadu puta slušljivijji od raznih podkastova gde me prečesto nerviraju logoreja i nekompetentnost voditelja.

Edited by francuski sobar

naravno da sam ozbiljan, meni je puhovski fascinantan um a nisam lak na toj oceni. pametniradio je koristan i zbog kvalitetnih tagova i pretrage.

jedini istorijski podkast pored povijesti četvrtkom koji tu i tamo pustim je hardcore history, malo šta ume da naježi poput dana carlina kad složi i izvede priču.

rogan maše papirom kao dokaz da je u vreme trampa došlo do drastičnog pada broja predoziranih iako su grafikoni i mere iz vremena bajdenove administracije :kancer

• 2 weeks later...

U poslednjoj epizodi podkasta Waldy & Bendy detaljno analiziraju Holbajnove Ambasadore iz 1533. godine, ogromne političke i društvene promene prikazane na ovoj slici. Nadam se da i danas postoji i stvara neki Holbajn.

Prigodan muzički prilog Blixa Bargeld & Teho Teardo - The Beast

Edited by sedijedan

zar nisu imali još neku epizodu sa tom tematikom?

sad sam im prelistao kanal, trebaće mi dva života da pogledam sve što me interesuje