October 31, 2025Oct 31 10 minutes ago, kralj said:Nemoguće da je ovo for real.Lik (gradonacelnik, lider pokrajine?) im je srusio istorijski centar i zidao Italiju i Belgiju i potpuno finansijski iscrpeo republiku, ima o tome kroz podkast.Nije predug, jutros sam ga malo slusala malo gledala do kraja.
October 31, 2025Oct 31 Pa da. Ovo je poput NBG Terazija. Vruće testo još i deluje ukusno, što se tiče svega ostalog žiteljima su očigledno na rođenju amputirani talenat i čula. Deluje totalno nastrano, kapiram da ispeku i pojedu svakog mučenika koji zna da peva.
October 31, 2025Oct 31 2 minutes ago, kralj said:Pa da. Ovo je poput NBG Terazija.Vruće testo još i deluje ukusno, što se tiče svega ostalog žiteljima su očigledno na rođenju amputirani talenat i čula. Deluje totalno nastrano, kapiram da ispeku i pojedu svakog mučenika koji zna da peva.Pa vidis da se babuska zali da ni pita ne valja. al ovoj maloj se svideo taj vasar, grad not so much 🤷
October 31, 2025Oct 31 Nisam joj čitao sa usana.Da je ovde rođen neko poput Živka Nikolića, imao bi karijeru Kjubrika.
October 31, 2025Oct 31 2 hours ago, kralj said:Nisam joj čitao sa usana.Da je ovde rođen neko poput Živka Nikolića, imao bi karijeru Kjubrika.Sad moram opet da gledam da vidim da l su bas toliko ludji od nas
October 31, 2025Oct 31 9 hours ago, Mel said:Sad dal spada u podkaste, ali ponekad pogledam ovu devojku:Zanimljiva je ona ridja Ruskinja, ima talenta za pricu.Dobar je i ovaj Rus, zivi kod nas i prati ljude koji su se vratili u Srbiju:https://www.youtube.com/@AtticLife/videos Edited October 31, 2025Oct 31 by brusli
November 1, 2025Nov 1 20 hours ago, brusli said:Zanimljiva je ona ridja Ruskinja, ima talenta za pricu.Dobar je i ovaj Rus, zivi kod nas i prati ljude koji su se vratili u Srbiju:https://www.youtube.com/@AtticLife/videosOvo je recimo bas finohttps://www.youtube.com/@AtticLife
November 1, 2025Nov 1 Ovaj intervju za pocetak, pa kome se svidi nek gleda dalje, ima bas zanimljivih ljudi:
November 1, 2025Nov 1 40 minutes ago, brusli said:Ovaj intervju za pocetak, pa kome se svidi nek gleda dalje, ima bas zanimljivih ljudi:Bugarka vrhunska. Zanimljivo mi je kako kaze da je sad vajb Beograda vidljivo drugaciji nego pre 4-5 godina kad su se doselili (in a good way).
November 6, 2025Nov 6 je l pratite povijest četvrtkom? mene redovno fascinira puhovski kad prvo sumira istorijski sled a onda u narednom trenutku sa čini se pola gasa krene da prepliće i objašnjava hegela, kanta i društveno politička gibanja.
November 6, 2025Nov 6 Povijest četvrtkom je jako kvalitetna emisija ali zahteva aktivno slušanje. Jbg ja audio sadržaj uglavnom konzumiram dok sam u pokretu i lako mi je da ispratim ove Agelaste i to, dok ozbiljniji sadržaj nema šanse. Slično je i sa ovim historikastom. Nešto odlutam i izgubim nit o kome se priča, pa moram da vraćam nazad. To me frustrira jako. A ako pustim sebi pred spavanje zaspim brzo...
November 6, 2025Nov 6 Ma ja moram da vraćam i galebov uvod, prijatelje iz Wolta i Honde, ali PČ mi drži pažnju, bukvalno mi se desi da se ne sećam ničega na deonici između kuće i mesta B.Za pred spavanje se slažem, ima taj vintage radijski svileni šapat, a i zajebana je tematika pred spavanje jer se dešava da se probudim mokar kad usnim da sam u sred friendly fire-a u bici kod Karansebeša.
November 8, 2025Nov 8 2 hours ago, morgana said:odavno je jasno da je kavcic bolid ali ovo je bas too muchCeo podkast:Zanimljivo kako Zorić koji je otišao sa RTS-a tokom blokade u Takovskoj sad navija za studentsku listu...