Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podcast

Featured Replies

Nemoguće da je ovo for real.

• Replies 1.1k
  • Views 123.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Najjace je sto je i u razgovoru pogresio pa ga je Peca ispravio, ali nije delovalo da se nesto naljutio.    Inace, imao je Peca ovde u Kragujevcu pre nekoliko godina jedan javni nastup na ne

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Za voditelja nema vece pohvale nego kad impresioniras svog gosta. Pripremajuci se za razgovor sa Alexander Payneom na filmskom festivalu u Sarajevu Galeb je pogledao sve njegove filmove a ne samo posl

• Ovo je Cirilica za hipstere, iste tema, ista sranja, isti "izvori", ista konspirologija, isto kafansko lupetanje, samo ga ovde ne valjaju matori bezbednjaci u odelkma i sa oktrivenim potkolenicama isp

Posted Images

10 minutes ago, kralj said:

Nemoguće da je ovo for real.

Lik (gradonacelnik, lider pokrajine?) im je srusio istorijski centar i zidao Italiju i Belgiju i potpuno finansijski iscrpeo republiku, ima o tome kroz podkast.

Nije predug, jutros sam ga malo slusala malo gledala do kraja.

Pa da. Ovo je poput NBG Terazija.

Vruće testo još i deluje ukusno, što se tiče svega ostalog žiteljima su očigledno na rođenju amputirani talenat i čula. Deluje totalno nastrano, kapiram da ispeku i pojedu svakog mučenika koji zna da peva.

2 minutes ago, kralj said:

Pa da. Ovo je poput NBG Terazija.

Vruće testo još i deluje ukusno, što se tiče svega ostalog žiteljima su očigledno na rođenju amputirani talenat i čula. Deluje totalno nastrano, kapiram da ispeku i pojedu svakog mučenika koji zna da peva.

Pa vidis da se babuska zali da ni pita ne valja. al ovoj maloj se svideo taj vasar, grad not so much 🤷

D

Nisam joj čitao sa usana.

Da je ovde rođen neko poput Živka Nikolića, imao bi karijeru Kjubrika.

2 hours ago, kralj said:

D

Nisam joj čitao sa usana.

Da je ovde rođen neko poput Živka Nikolića, imao bi karijeru Kjubrika.

Sad moram opet da gledam da vidim da l su bas toliko ludji od nas

9 hours ago, Mel said:

Sad dal spada u podkaste, ali ponekad pogledam ovu devojku:

Zanimljiva je ona ridja Ruskinja, ima talenta za pricu.

Dobar je i ovaj Rus, zivi kod nas i prati ljude koji su se vratili u Srbiju:

https://www.youtube.com/@AtticLife/videos

Edited by brusli

Ovaj intervju za pocetak, pa kome se svidi nek gleda dalje, ima bas zanimljivih ljudi:

40 minutes ago, brusli said:

Ovaj intervju za pocetak, pa kome se svidi nek gleda dalje, ima bas zanimljivih ljudi:

Bugarka vrhunska. Zanimljivo mi je kako kaze da je sad vajb Beograda vidljivo drugaciji nego pre 4-5 godina kad su se doselili (in a good way).

je l pratite povijest četvrtkom? mene redovno fascinira puhovski kad prvo sumira istorijski sled a onda u narednom trenutku sa čini se pola gasa krene da prepliće i objašnjava hegela, kanta i društveno politička gibanja.

Povijest četvrtkom je jako kvalitetna emisija ali zahteva aktivno slušanje. Jbg ja audio sadržaj uglavnom konzumiram dok sam u pokretu i lako mi je da ispratim ove Agelaste i to, dok ozbiljniji sadržaj nema šanse. Slično je i sa ovim historikastom. Nešto odlutam i izgubim nit o kome se priča, pa moram da vraćam nazad. To me frustrira jako.

A ako pustim sebi pred spavanje zaspim brzo... covid19

Ma ja moram da vraćam i galebov uvod, prijatelje iz Wolta i Honde, ali PČ mi drži pažnju, bukvalno mi se desi da se ne sećam ničega na deonici između kuće i mesta B.

Za pred spavanje se slažem, ima taj vintage radijski svileni šapat, a i zajebana je tematika pred spavanje jer se dešava da se probudim mokar kad usnim da sam u sred friendly fire-a u bici kod Karansebeša.

2 hours ago, morgana said:

odavno je jasno da je kavcic bolid ali ovo je bas too much

Ceo podkast:

Zanimljivo kako Zorić koji je otišao sa RTS-a tokom blokade u Takovskoj sad navija za studentsku listu...