August 7, 2025Aug 7 On 9. 5. 2025. at 23:07, namenski said:Misllim da je u Srbiji izaslo vec drugo izdanje, nebitno: Vaterfordov Dzingis Kan, 1 obavezno stivotm i jedan nov, zasluzen pogled na neverovatne civilizacijske i kulturne domete i uticaje Dzingis Kana...Obaska uspesnp razbijanje dosadasnjih stereotipa o Dzingisu i Mongolima kao Orcimatm...evo ga kod fridmana. knjiga odlicna, podkast nisam stigao da preslusam
August 7, 2025Aug 7 Ja sam knjigu dobio za Novu godinu, tako je nisam, al planiram kad odem na odmor. Potkast sam pustio pre 15 min.
August 16, 2025Aug 16 https://www.politika.rs/scc/clanak/692321/nacionalizam-sa-protesta-krije-antisrpsku-poziciju
August 17, 2025Aug 17 ovo je pokušaj da se bude u centru pažnje i kontroverzan edži tvrdnjama koje se u nastavku razrađuju? i da je sa sobom raščistila da je naci ne deluje mi da je toliko pošandrcala da bi javno priznala.
August 17, 2025Aug 17 On 16. 8. 2025. at 16:09, Turnbull said:https://www.politika.rs/scc/clanak/692321/nacionalizam-sa-protesta-krije-antisrpsku-pozicijuОдлична , врхунска, синтеза. Луцидно написано и све тачно. Андреа је у праву да је ЗЛФ нелегитимна опција, не само по томе што су идеолошки то духовни љотићевци у савезу са правим љотићевцима, него и по томе што се муче да остваре било какав утицај на бирачко тело... хајде на страну што нису у позицији да се боре за власт, али наша зелено-црвена браћа не успевају да шармирају ни 1% бирачког тела својим духовно љотићевским идејама.
August 23, 2025Aug 23 On 3. 8. 2025. at 15:55, hansolo said:Koliko sam ispizdela što je BBC ukinuo na Iplayeru BBC Sounds za inostranstvo (ne pomaže ni VPN) skinuo pregled emisija i zabranio pristup. Može se kad ukucaš u google pojedine emisije još uvek pristupiti nekim arhivama ali nema onako sortirano kao pre ... Nadala sam se da će neko provaliti kako da se ponovo priđe Sounds platformi ali ništa od toga. Ako neko zna kako javite....Ja ovo slučajno videh kad si napisala i baš sam se smorio obzirom da više od 9 godina koristim SDN (mislim da je 5€ mesečno) i gledam sav BBC sadržaj bez probelma.Juče sam došao sa odmora i jutros, po navici, palim komp i pokušavam da se zakačim na BBC da pogledam pregled golova od prošle nedelje u kultnoj emisiji Match of the day, kad ono, gle čuda, sve radi bez problema.
August 24, 2025Aug 24 Феноменална епизода Лукавства ума. Дотиче једну јако битну ствар, која се ретко узима у обзир - етикетирање спречава баш оне који то стално раде да се комплетирају у целовиту личност.
August 24, 2025Aug 24 Kad će biti u podkastu lukavstvo uma obrađena tema kako se klonirati na forumu a da me ne provale posle prvog posta?
August 26, 2025Aug 26 Они који ме истински "мрзе" никада пажљиво, и са разумевањем, нису прочитали ни реч онога што пишем, самим тим тешко да би икада препознали мој јединствен стил писања, тј. моји ставови и размишљања су им потпуно, али потпуно, непознати. Имају у глави само измишљену верзију мене, направљену хистерисањем и етикетирањем. Погледај епизоду, лепо је објашњено како та појава настаје.