March 8Mar 8 Genije!!!Živ je. Ovo svaki poštovaoc lika i dela mora da odgleda.Stvarno me sramota šta sam pomislio kad mi je ovo izletelo u predlozima sa YT:Genije! Genije! Genije! Edited March 8Mar 8 by zmanic
March 30Mar 30 6 minutes ago, steins said:U čemu je fora sa ovim Džipsijem pa ga Galeb zove u podkast?Pa jbga to je "društveno-koristan rad" na koji se Galeb vozi.
March 30Mar 30 On 8. 3. 2026. at 20:55, zmanic said:Genije!!!Živ je. Ovo svaki poštovaoc lika i dela mora da odgleda.Stvarno me sramota šta sam pomislio kad mi je ovo izletelo u predlozima sa YT:Genije! Genije! Genije!Moram ovo pogledati uvek me zanimalo šta ima da kaže ovaj matori, iako je jedan od manje zastupljenih u laughs for gags...
March 30Mar 30 9 hours ago, morgana said:sto, sta fali dzipsiju?Ma ne znam ko je čovek i koja je njegova uloga na muzičkoj sceni (ili čemu) Srbije.
March 31Mar 31 11 hours ago, steins said:Ma ne znam ko je čovek i koja je njegova uloga na muzičkoj sceni (ili čemu) Srbije.klinac je bio u finalu izbora za evroviziju prije 2-3 godine sa simpa disko pjesmickom, inace gej rom sa obje te stavke smisleno ubacene u licni brending, a posto realno dolazi sa mjesta blizu margine to je, makar meni, zanimljivo za vidjeti.sad ima novi album, pretpostavljam da ga i producenti guraju po medijima jer ga relativno cesto vidim.elektro-pop, nije mi bas po volji jer ima i neku folk notu ali je vrlo smislen, osim kad zabrazdi u autotjun, realno mnogo bolji proizvod od buc kesidija (ne da je bitno nego su oni meni primjer za vjestu produkciju, s tim da je unutra u njihovom slucaju realno nista, dok je dzipsii i forma i sadrzaj)ima odlican nastup, vizuelno sedamdesete, zvukom osamdesete, pola djogani dok je bio disko prvak jugoslavije pola toma zdravkovic al iz kluba, a ne kafane. treca polovina zdravko colic, jer likom podsjeca. Edited March 31Mar 31 by morgana
March 31Mar 31 Istina za Čolu, ja sam ga u prvom trenu mistook za Perčolija. Slušao sam ga i kako priča, lepša 1/2 prati sav taj potkast-aktivizam sa akcentovanom ambalažom, mali je savršeno utonuo u sve te superkul žene što se snebivaju nad liriksima dečijih pesmica. Džipsi je zanimljiv kao koncept, muzički pre svega, ali i je i resto promišljeno isprojektovano, a on ima i IQ i harizmu da to iznese.Jedino što mene ta muzika izluđuje.