May 11, 20251 yr On 9. 5. 2025. at 23:07, namenski said:Misllim da je u Srbiji izaslo vec drugo izdanje, nebitno: Vaterfordov Dzingis Kan, 1 obavezno stivotm i jedan nov, zasluzen pogled na neverovatne civilizacijske i kulturne domete i uticaje Dzingis Kana...Obaska uspesnp razbijanje dosadasnjih stereotipa o Dzingisu i Mongolima kao Orcimatm...9 hours ago, bios said:Povijest četvrtkom sa ima nešto. Šteta što nije duže od 1.5-2 sata, ali odlično je.super, hvala vam. overavam ovih dana.
May 17, 20251 yr Sara mi je rođaka.Potpuno su bili zaprepašteni sa jedne tv kada im se zahvalila na ponudi da pređe kod njih za skoro duplo veću platu.Ostala je da radi na RB2...
June 3, 20251 yr Dva zanimljiva čenela. Ovaj prvi ima engleski prevod.https://youtube.com/@unsolicitedadvice9198?si=b07ZsXnCJMgduTp5https://youtube.com/@cosmicskeptic?si=nbN20LMY3hStSkvQ
June 10, 20251 yr On 9. 5. 2025. at 23:07, namenski said:Misllim da je u Srbiji izaslo vec drugo izdanje, nebitno: Vaterfordov Dzingis Kan, 1 obavezno stivotm i jedan nov, zasluzen pogled na neverovatne civilizacijske i kulturne domete i uticaje Dzingis Kana...Obaska uspesnp razbijanje dosadasnjih stereotipa o Dzingisu i Mongolima kao Orcimatm...pun pogodak, jos jednom zahvaljujem na preporuci. cudo su ti mongoli bili. mozda me ova knjiga motivise da odem gore do komsija i prosetam se malo po tim predelima. tek sam na pola knjige, a vec su stigli do beca . nisam nasao na srpskom, ali klizi lagano i na engleskom. bio sam odavno na otvaranju jedne fabrike u unutrasnjoj mongoliji, tamo su organizovali mongolska natjecanja u jahanju, slicna onim koja se spominju u knjizi a evo i kineza kad sam vec zasao u arhive unutrasnje mongolije
June 11, 20251 yr @Turnbull da nisi gledao? po komentarima bi se reklo da je dobronamerna i nadasve pametna andrea izdominirala u odbrani šešeljevštine ili koji je već pravi naziv za ovo ruglo od srbije danas.
June 21, 20251 yr Smarač Bevc doveo Kadijevića. Vidim ima 92 godine, bio sam ubeđen da je pukla stoja.
July 5, 2025Jul 5 Danilo Mandić kod Galeba.Izlaze mi samo oni shorts snimci jer nije izašla cela epizoda, ali mi deluje iz tih priča da je on za full kompromis mod kad je promena vlasti u pitanju. U smislu to nije dobro, ali mora se tako.