Amos Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Programeros went Abenteurer. Plus fin osećaj za tajming i delivery.
maheem Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 6 minutes ago, Mos said: Programeros went Abenteurer. Plus fin osećaj za tajming i delivery. Solidan je i muzičar i dj. Pratim ga od one grčke avanture, tad mi se svideo u storijima, nema reklama (tj. ima al mrva), prodaje, pametovanja i foliranja, jedan vedar dečkonja. Nadam se sa ga ova mini slava neće pokvariti. 1
Amos Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Verujem ti, nisam upućen u dj-sanje al' voleo bih da čujem uživo.
Jimmy Kowalski Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 On 16.9.2022. at 17:37, SmudgeYorkshire said: Imate li neke preporuke za filmske/serijske podkaste? Mogu i domaći/regionalni i strani. Trenutno gledam seriju 'Barry' pa naletih na ovaj podkast, pa kontam da li imate preporuke za još nešto slično. Dakle, više rasparave o samim filmovima/serijama, a manje o privatnom životu glumaca/reditelja... Video Archives koji rade Tarantino i Avary je najsveziji. Tu je i Quentinova ekipa iz New Beverly bioskopa koja radi Pure Cinema Podcast. Reel Blend je mix, pricaju o filmovima, ali im i dolaze gosti iz sveta filma.. 1
Fakundo Sava Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Slušao sam jedan finski podkast ,likovi pričaju o svakakvim filmovima i imali su epizodu posvećenu Lepim selima ,kao konsultanta su pozvali nekog bosanca Zanimljiva epizoda,šteta što bosanac više prati rat nego filmove inače beogradski student valjda i finci me razočarali njima je yugofilm tabula rasa Da li neko zna o čemu pričam ,hteo sam da odslušam još epizoda ali sam zaboravio da ih bookmarkujem
Lezilebovich Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 nisam slusao/gledao... traje skoro 8 sati ... 8 sati
Heaviside Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 Pre desetak dana je izbacio 5 sati sa Daneherom, bjj trenerom.
Mil@n Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 36 minutes ago, booyaka said: Jedna ne toliko sportska priča Aj pls ako si odgledao sve probaj da sumiraš stavove mu u par rečenica...
booyaka Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 Da, dosta se naslanja na Ducijeve stavove o profesionalnom sportu, s tim da je Nemanja to proširio i na način života - živi u kući od slame na planini koju je napravio zajedno sa ženom, postao je vegan, reklo bi se našao svoj unutrašnji mir pobegavši od gradske džungle.Sve to preispitujući postojeći sistem vrednosti gde jedan lekar, na primer, ima manja primanja od čak ispodprosečnog profesionalnog sportiste.Inače, taj trend odlaska u divljinu i oslanjanja na samo prirodne resurse je sve prisutniji čak i kod nas, sve je više porodica koji se odlučuju na taj način života. Neko bi rekao postepeno gašenje konzumerizma.
Recommended Posts