Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podcast

Featured Replies

Odslusah tridesetak Agelasta, od kada traje..opsti utisci sledeci: od gosta dosta zavisi kakva ce biti epizoda, mada, vise njih me je prijatno iznenadilo..Sara Jovanovic, Ivan Ivanovic, Kilibarda, ne gotivim ih inace, u podkastu su bas gotivni bili..najbolje overall emisije, Rambo, Memedovic, vec klasici, i Nele Karajlic, Cane, Kojot, Milakovic..te ljude inace gotivim, pa mozda i zbog toga..i emisija o zagadjenjima, Rio Tintu..Vranjkovic..o emisiji sa Dubravkom Stojanovic bolje da cutim..a tek ona sa onim Daskom i Mladjom, i to je ta danasnjamejnstrim  levica? Kakva zemlja, takva i levica..retko antipaticna njuska onaj celavi..ipak, prednost dajem ipak, uz sve mane, radioaktivnom komarcu..gosti su uvek za 7 bar, a cesto i za 10..i barem autor ne namece svoje politcke stavove, i prica se o faking kulturi..

• Replies 1.1k
  • Views 122.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Najjace je sto je i u razgovoru pogresio pa ga je Peca ispravio, ali nije delovalo da se nesto naljutio.    Inace, imao je Peca ovde u Kragujevcu pre nekoliko godina jedan javni nastup na ne

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Za voditelja nema vece pohvale nego kad impresioniras svog gosta. Pripremajuci se za razgovor sa Alexander Payneom na filmskom festivalu u Sarajevu Galeb je pogledao sve njegove filmove a ne samo posl

• Ovo je Cirilica za hipstere, iste tema, ista sranja, isti "izvori", ista konspirologija, isto kafansko lupetanje, samo ga ovde ne valjaju matori bezbednjaci u odelkma i sa oktrivenim potkolenicama isp

Posted Images

Komentar na Mark Z. odgovore kod Joe Rogana:

https://d2u3dcdbebyaiu.cloudfront.net/uploads/atch_img/594/fd03cf18ba6f700c2b7e5c9f7eeccd62_res.jpeg

• 2 weeks later...

Preporucam Conan O’ Brien-ov podkast 

Conan O’Brien needs a friend se zove, ako vec niste napreporucivali

(meni je on inace omiljeni voditelj, pa i ovo vodi odlicno) 

Pogledah sada Đurička kod Berta Kreischera i poprilično sam zadovoljan. Prvi put gledam Kreischerov podkast i prilično me iznenadio istinskom zainteresovanošću za sve sitnice o kojima su razgovarali (kao kako Džoni od Nikola), a i bilo je dobrih slučajnih fora zbog Đuričkovog lošeg engleskog, tipa one da je on pionir komunizma u Jugoslaviji.

ono, ubio 16 Čehoslovaka a inače se bavi enterijerom :lol:

Odličan Louis C.K., kao i uvek, malo o filmu koji radi, malo o svemu drugome, odlične minijature o svom dedi i pravom prezimenu, o Lucky Loui i kako su pisali šta, o istočnom bloku, Budimpešti i Bukureštu, o komediji i kritici iste... Generalno sam ga uvek cenio ali čovek je toliko odrastao i postao još bolji. Imaće novi set uskoro.

I film i special su već izašli i dostupni su samo na njegovom sajtu.

1 minute ago, Heaviside said:

I film i special su već izašli i dostupni su samo na njegovom sajtu.

Film sam video, ali specijal nisam, kako se zove?

BTW, mislim da nije sorry u pitanju, reče on u septembru će ići

16 minutes ago, Vapad said:

Film sam video, ali specijal nisam, kako se zove?

BTW, mislim da nije sorry u pitanju, reče on u septembru će ići

Zajeb sa moje strane, mislio sam da je sorry izbacio ove godine. 

36 minutes ago, Heaviside said:

Zajeb sa moje strane, mislio sam da je sorry izbacio ove godine. 

Bez brige, bitno je da će biti nešto novoooo :)

Dobar tip, šteta što nema mrvicu širi rečnik. Pogledah mu putovanje kroz Maroko, super avanturica. 

Imate li neke preporuke za filmske/serijske podkaste? Mogu i domaći/regionalni i strani.

Trenutno gledam seriju 'Barry' pa naletih na ovaj podkast, pa kontam da li imate preporuke za još nešto slično. Dakle, više rasparave o samim filmovima/serijama, a manje o privatnom životu glumaca/reditelja...

On 16.9.2022. at 15:18, msv said:

Bio je DJ na jednom malom stejdzu na Lovefestu i sabio je.