December 22, 2025Dec 22 Nemam nista pametno da kazem, samo da predjemo na novu stranu..edit: Preduhitrila me Valk.. Edited December 22, 2025Dec 22 by Jimmy Kowalski
December 22, 2025Dec 22 7 minutes ago, Valk said:Ima i kod Novog Merkatora.Даа ту скроз заборавих. Ето решили смо проблем, укинути ону код Фонтане
December 22, 2025Dec 22 6 minutes ago, Pixisis said:Konačno da bude fontana na FontaniEhm:Osim ako je nisu ukinuli, nisam skoro prolazio.
December 22, 2025Dec 22 4 minutes ago, kozha_klima said:Ehm:Osim ako je nisu ukinuli, nisam skoro prolazio.Znam, to je samo jedna referenca na jučerašnju vocap diskusiju
December 23, 2025Dec 23 na onom platou ispred arene prave neki vašar ima i novoneogradsko oko, klizalište i ostale mamipareokotm deluje baaš grande
December 23, 2025Dec 23 28 minutes ago, Filozof manijak said:Jel može neka fotka?Ovako po opisu zamišljam Sauronovo svevideće oko 👁️
December 23, 2025Dec 23 Eto predlog za zborove, neka izlepe svuda okolo da je koriscenje tocka potencijalno opasno jer je nebezbedno. Sa sve onim scary znakovima ko sto stavljaju na trafoe i sl. Em im pokvaris biznis, em prosiris svest da sve sto caci rade opasno po zivot..
December 23, 2025Dec 23 pa svi ti vašari su treš i kič, ko god da ih organizuje u tome je valjda i poantatm istihšto je najcrnje iza ovoga stoji maxbet kladionicaako dune košava kako predviđaju od sutra, cenim da će biti naročito privlačno vrteti se na ovom točku🥶
December 24, 2025Dec 24 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:pa svi ti vašari su treš i kič, ko god da ih organizuje u tome je valjda i poantatm istihšto je najcrnje iza ovoga stoji maxbet kladionicaako dune košava kako predviđaju od sutra, cenim da će biti naročito privlačno vrteti se na ovom točku🥶Kolika je kvota da ce ovo da se srusi do kraja zimske sezone? Sigurica za singl, mame me prsti...