February 11Feb 11 zbog čega misliš da morate da znateima ovde ljudi koji žive(su živeli) u b70 i tačno znaju šta je peščarazato evo pojašnjenja
February 15Feb 15 Od jutros dižu ogradu oko lokacije gde su se nameračili da grade akvarijum!Nedelja, praznik Dana državnosti Republike Srbije, kiša lije ko iz kabla!
February 15Feb 15 1 hour ago, Valk said:Nedelja, praznik Dana državnosti Republike Srbije, kiša lije ko iz kabla!Nema odmora dok traje obnova!
February 15Feb 15 On 11. 2. 2026. at 20:58, kud u maglu Simoviću said:zbog čega misliš da morate da znateima ovde ljudi koji žive(su živeli) u b70 i tačno znaju šta je peščarazato evo pojašnjenjaSedamdeseti je prema nekim procenama najzeleniji blok na NBG. Mnogo lep kraj, volim i njega i deo 45-tog uz reku.
February 15Feb 15 Što samo uz reku? 45. je čak i zeleniji od 70og, naročito šetalište, ali i ostatak bloka.Pritom nema kineza.Da mi ne zameri KUMS oba su sjajna naravno
February 15Feb 15 Author 9 minutes ago, johan nagel said:Нема тога оба, определите се, то су архинепријатељи :Dnas izvan sistema to ne radi ich sve nam je charobno
February 15Feb 15 Dok ne premoste janjičari Savu (nadam se da neće naravno).U 45. toga ne nedostaje nešto naročito, makar ne u delu ka reci, među soliterima ume da bude frka što jes jes.
February 15Feb 15 Večeras su došli na Ušće i nastavili da podižu ograde, danas su im ljudi bacali ta govna i sekli cirade koje čine platneni deo ograde. Sad su došli u pratnji marice i nekoliko automobila s kerovima da nastave posao.Na kraju su se slikali pored podignute ograde, verovatno da pošalju dokaz da su zaradili dnevnicu.Ej, nedelja, praznik, 20h, oni dolaze sa policijom da obezbeđuju nelegalno gradilište (još nemaju dozvole osim saglasnosti zelenila koje su pokazivali da su dobili na mail 😂 )Stay tuned Edited February 15Feb 15 by Valk
February 15Feb 15 3 hours ago, johan nagel said:Нема тога оба, определите се, то су архинепријатељи :DSvaka rasprava 45 blok vs bilo gde u gradu se zavrsava argumentom da je na prostoru istog odrastao zvalavi pacijent... Dzaba sve, epicentar zla bili i ostali!
February 15Feb 15 On 10. 2. 2026. at 18:15, beatakeshi said:Kako će da reše dalekovode?Ja sam davnih dana to "ispitivao" i čovek iz EDB mi je rekao da je to neka "rezervna" trasa i da nije pod naponom a i da planiranim rušenjem IMT gubi na funkciji.Takodje sam se raspitivao oko gasovoda još kada su digli pumpu na raskrsnici OB i JG i rečeno mi je da je plan da se ta trasa ugasi i premesti u podnožje nasipa, što je i učinjeno pre par godina...