December 22, 2025Dec 22 Pa ne znam, znaš koliko je velika i lepa raskrsnica Omladinskih blokada i Zorana Đinđića, tu ima mesta i za kružni tok i fontanu Slavija style.
December 22, 2025Dec 22 12 minutes ago, johan nagel said:Да ово одмах упада у очи као генијално решење.-15 parking mesta za stanare ide gratis
December 22, 2025Dec 22 ta taxi stanica je bila problematična i dok je(bila) u nh. kad dolaziš iz pravca carine i hoćeš desno, ta traka je uvek bila popunjena taksi vozilima pa onda morš da čekaš sve one koji skreću desno ka hali sportova a oni čekaju one koji idu ka carini i onda ti se dogodi da zbog dva vozila i jednog taksiste čekaš dva semaforaa i sama raskrsnica je malo ukrivotu moraju da metnu neku fontanu, inače nema smisla
December 22, 2025Dec 22 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:a i sama raskrsnica je malo ukrivoJeste malo ekscentricna.Prednost za pesake ce biti da nabiju broj koraka u health aplikaciji i poboljsaju reflekse ukoliko ne bude semafora.
December 22, 2025Dec 22 Питање је да ли је та такси станица уопште неопходна ту с обзиром да постоји она код општине 300 метара одатле.Биће трептуће жути семафор капирам, што је из безбедоносних разлога врло проблематично јер многи пешаци прелазе на црвено рачунајући да возила имају жуто и да морају да стану. Бар је тако тренутно на оном доле кружном, мада је тамо фреквенција пешака доста мања па то и може да прође донекле.
December 22, 2025Dec 22 33 minutes ago, johan nagel said:Питање је да ли је та такси станица уопште неопходна ту с обзиром да постоји она код општине 300 метара одатле.Биће трептуће жути семафор капирам, што је из безбедоносних разлога врло проблематично јер многи пешаци прелазе на црвено рачунајући да возила имају жуто и да морају да стану. Бар је тако тренутно на оном доле кружном, мада је тамо фреквенција пешака доста мања па то и може да прође донекле.Za nas iz centralne Srbije je pitanje da li je ista od toga preko Save i Dunava potrebno?
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, johan nagel said:Да ово одмах упада у очи као генијално решење.Једино позитивно овде је што ће нас након овога ваљда коначно оставити на миру и прећи да усеравају неки други крај.38 minutes ago, johan nagel said:Питање је да ли је та такси станица уопште неопходна ту с обзиром да постоји она код општине 300 метара одатле.Биће трептуће жути семафор капирам, што је из безбедоносних разлога врло проблематично јер многи пешаци прелазе на црвено рачунајући да возила имају жуто и да морају да стану. Бар је тако тренутно на оном доле кружном, мада је тамо фреквенција пешака доста мања па то и може да прође донекле.Uz sve sto je vec receno, meni nije jasno kako ce iko ko nije iz kraja naci taksi tamo… Sa raskrsnice se nece uopste videti.
December 22, 2025Dec 22 Ovo je jutros osvanulo- Pariske komune 59, prolaz zgrade prekoputa devete.Ne znam ko je i sta je, ne znam da li je deo iste akcije sa kose?
December 22, 2025Dec 22 Pobuna mladih narastaja koji bi da zive od tudje muke protivu onih starijih,vec formiranih i bogatih koji su se obogatili od tudje muke ?
December 22, 2025Dec 22 А људи некако углавном зову такси данас, или користе апликације итд. Нису осамдесете па да као јуриш такси по улици или тражиш такси станице.За графит немам појма, сем што је црвеном исписано не делује ми да је навијачки, није ми баш познато да Цигани својатају Ђуричка, мада ко зна, Ристовски је као гробар у филму тако да није немогуће.
December 22, 2025Dec 22 2 hours ago, johan nagel said:А људи некако углавном зову такси данас, или користе апликације итд. Нису осамдесете па да као јуриш такси по улици или тражиш такси станице.За графит немам појма, сем што је црвеном исписано не делује ми да је навијачки, није ми баш познато да Цигани својатају Ђуричка, мада ко зна, Ристовски је као гробар у филму тако да није немогуће.Ah, film mi uopste nije pao na pamet, pretpostavila sam da je nesto navijacki sto ne razumem. Ovo naravno jeste tako za taksi, ali onda bolje da sede negde na parkingu nego oko prometnih mesta. Drzati ih tamo je valjda da bi ljudi do njih dosli. A I ja trazim logiku gde je nema…
December 22, 2025Dec 22 2 hours ago, johan nagel said:А људи некако углавном зову такси данас, или користе апликације итд.To mlađi, stariji ljudi koje znam a da koriste taksi, idu na stanicu.4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:koji skreću desno ka hali sportovaLevo. Semafori za levo u Pariske komune u oba pravca su već neko vreme asinhronizovani tako da nema "sudaranja" i čekanja da prođe prednost.
December 22, 2025Dec 22 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:tu moraju da metnu neku fontanu, inače nema smislaKonačno da bude fontana na Fontani
December 22, 2025Dec 22 А има и такси станица код Џакарте, њу су исто нешто померили мало али то су и даље три станице у 700 метара ваздушном линијом. А близу је и она код дома здравља, ето и у томе смо најјачи, ко још има толико такси станица на тако малом простору :D