February 25Feb 25 da su pametni, parkirali bi se masovno na ulici, u jednoj traci, recimo vojvodjanska i ivana ribara, i jurija gagarina, pa nek grad resava problem, a ne stanari
February 25Feb 25 Prosle ili pretprosle godine je isto stariju zenu ubio kamion vozeci unazad..doduse, to je bio kamion za snadbevanje
February 25Feb 25 Mene je juce kamion gradske cistoce umalo zasuo djubretom kad je uleteo u krivinu velikom brzinom i prosuo po raskrsnici djubreta za jedan kontejner. Nastavio je kao da se nista nije desilo
February 25Feb 25 4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:komsija svaki dan parkira ispred ulaznih vrata, izmedju dva stabla, stane nakoso. neverovatan lik. ne znam kako ga nije sramota kad treba da izadje iz tako parkiranog auta.U mojoj zgradi je to reseno postavljanjem stubica, i da oces ne mozes da parkiras.Inace i ja sam primetio za ovih 20+ godina koliko se nakotilo automobila. Od prosle godine vidjam i one kombinacije da parkiraju u redovima pa valjda ovaj iza zove ovog ispred kad treba da izadje. Al bas je guzva. Sa druge strane, 200 metara iza zgrade ima parkinga koliko oces al to naravno niko ne jebe 2%.
March 5Mar 5 Сетише се коначно да пробију оно парче код гробља и споје Грчку и Сурчинску. Мислим тек су почели да раскрчавају али бар је кренуло.. И оно ромско насеље ће да иселе изгледа.
March 9Mar 9 Jutros je kod Airport City-ja osvanula ograda koja sprecava ljude da dodju peske od Nikole Dobrovica. Inace tu u liniji su neki radovi u toku deluje kao da ce da stave pesacki prelaz, zato sto ljudi pretrcavauju stalno kad idu na voz.
March 9Mar 9 Max bet ne voli kad se prolazi tuda ... meni je veci wtf sto ne otvore kapiju tu pored maxija
March 15Mar 15 Ja bih sve te splavove zatvorio i uklonio. Za kej od max 3km mislim da je dovoljno da ima 2 ili 3 splava najvise, da ljudi imaju gde da predahnu ili nesto pojedu i osveze se. Ostalo, da se ukloni ili potopi.
March 15Mar 15 Zemunski kej ce trajno da promeni izgled i vajb kad se zavrse one dve kule od 40 spratova na mestu hotela Jugoslavija. Uzivajte dok mozete.
March 16Mar 16 polako ali sigurno pretvaraju nbgdcu kružni tokonaj kod fontane se “privodi” kraju, a sad prođoh pored još jednog koji je under construction, u studentskoj na onoj kaldrimi gde se skreće ka 11.04.