Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

da su pametni, parkirali bi se masovno na ulici, u jednoj traci, recimo vojvodjanska i ivana ribara, i jurija gagarina, pa nek grad resava problem, a ne stanari

• Replies 10.2k
  • Views 849k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

ovo je bio kamion gradske čistoće

unsure

Prosle ili pretprosle godine je isto stariju zenu ubio kamion vozeci unazad..doduse, to je bio kamion za snadbevanje

Mene je juce kamion gradske cistoce umalo zasuo djubretom kad je uleteo u krivinu velikom brzinom i prosuo po raskrsnici djubreta za jedan kontejner. Nastavio je kao da se nista nije desilo

4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

komsija svaki dan parkira ispred ulaznih vrata, izmedju dva stabla, stane nakoso. neverovatan lik. ne znam kako ga nije sramota kad treba da izadje iz tako parkiranog auta.

U mojoj zgradi je to reseno postavljanjem stubica, i da oces ne mozes da parkiras.

Inace i ja sam primetio za ovih 20+ godina koliko se nakotilo automobila. Od prosle godine vidjam i one kombinacije da parkiraju u redovima pa valjda ovaj iza zove ovog ispred kad treba da izadje. Al bas je guzva. Sa druge strane, 200 metara iza zgrade ima parkinga koliko oces al to naravno niko ne jebe 2%.

• 2 weeks later...

Сетише се коначно да пробију оно парче код гробља и споје Грчку и Сурчинску. Мислим тек су почели да раскрчавају али бар је кренуло.. И оно ромско насеље ће да иселе изгледа.

Jutros je kod Airport City-ja osvanula ograda koja sprecava ljude da dodju peske od Nikole Dobrovica. Inace tu u liniji su neki radovi u toku deluje kao da ce da stave pesacki prelaz, zato sto ljudi pretrcavauju stalno kad idu na voz.

IMG-cb8890c3e7f84be8cfaf8421f5313e55-V.jpg

Max bet ne voli kad se prolazi tuda ... meni je veci wtf sto ne otvore kapiju tu pored maxija

Cela ta ograda je potpuni wtf. Neki pokusaj pravljenja gated comunitija

Hteli ste privatnu svojinu? Evo privatna svojina.

Ja bih sve te splavove zatvorio i uklonio. Za kej od max 3km mislim da je dovoljno da ima 2 ili 3 splava najvise, da ljudi imaju gde da predahnu ili nesto pojedu i osveze se. Ostalo, da se ukloni ili potopi.

samo bez potapanja, već uklanjanje i reciklaža

Zemunski kej ce trajno da promeni izgled i vajb kad se zavrse one dve kule od 40 spratova na mestu hotela Jugoslavija. Uzivajte dok mozete.

polako ali sigurno pretvaraju nbgdcu kružni tok

onaj kod fontane se “privodi” kraju, a sad prođoh pored još jednog koji je under construction, u studentskoj na onoj kaldrimi gde se skreće ka 11.04.