December 24, 2025Dec 24 ako sam dobro video iz kola, cela konstrukcija je na prikolici kamiona, tako da je veca sansa da ce se manifestacija u slucaju kosave dislocirati negde uz autoput...jebemtizivot, kakve budale nas okruzuju
December 24, 2025Dec 24 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:a što je fotka smešna?!Meni je bilo smesno u kontekstu FM zadnje recenice gde pominje Sauronovo oko. Ne fotka sama za sebe ili tocak na njoj.
December 26, 2025Dec 26 Што умем да измалеришем јбт, три дана нема како сам констатовао да сви живи басеви пролазе поред Фонтане..Е па после више деценија пролажења 75 више не пролази, од понедељка мења трасу и иде кроз БЗЂ, ништа Фонтана и БМП.70 исто измештају у Милутина Миланковића, богу иза ногу
December 27, 2025Dec 27 27 minutes ago, johan nagel said:Нажалост неPa šta onda ostaje kroz Studentsku da ide?I kuda se 70 spušta u M. Milankovića? Edited December 27, 2025Dec 27 by Pixisis
December 27, 2025Dec 27 Па иде свашта али од тих што иду до Зелењака остали су 72 и 77. Некада је ишао и 71 туда, прво су то укинули душмани пре једно 15 година и ево сад и 75.70ица иде право до Икее, гомила Руса се возала редовно, сад има неку кретенску путању, стаје само код Сава центра од 'нормалних' станица Edited December 27, 2025Dec 27 by johan nagel
December 27, 2025Dec 27 @johan nagel A odakle 70 ulazi u M Milankovica? Glupo je da zaobiđe onoliki Studenjak. Ranije je išla kroz BZDj, pa rekoh možda delom još ide pa onda skrene negde ka MM.
January 26Jan 26 Ovde 'ladno ima ambulanta. Radi. Ušao sam da proverim - tu su sestre za šalterom, u ordinacijama doktorke.Jel' DZ Novi Beograd ima još neki skriveni objekat, ja sam do sada znao samo za G. Delčeva, Nehruovu i Medicinu rada?
January 26Jan 26 Bila je ambulanta na Starom Sajmištu ali mislim da je zatvorena.Mene su tamo oterali kad sam imala koronu.