December 19, 2025Dec 19 Ne znam kako ih ispravno nazvati, ali da, sarali su. Bas. Svaki saobracajni znak, semafor, stub... na velikom prostoru. Uzasno izgleda. Sljam i talog (ne)ljudski...
December 19, 2025Dec 19 nisam preterao kada sam onomad napisao da su govna delijska zasrala ceo grad.
December 20, 2025Dec 20 Kad je sinoc nestala struja na NBG? Oko ponoci je bilo, sad oko 7 je nema.? Edited December 20, 2025Dec 20 by Milosh76
December 20, 2025Dec 20 8 hours ago, Greek Freak said:Ne znam kako ih ispravno nazvati, ali da, sarali su. Bas. Svaki saobracajni znak, semafor, stub... na velikom prostoru. Uzasno izgleda. Sljam i talog (ne)ljudski...Nije još završeno, sledeće nedelje će da dodaju i natpise "Brže, jače, bolje", "Za našu decu" i Budućnost u koju verujemo" da bi bilo kompletno.
December 21, 2025Dec 21 Izgleda da pocinju sa gradnjom kruznog toka kod Fontane. Danas vidim da su zbunje koje je bilo uz Narodnih heroja sa strane Meka pocupali I presadili lucno blize Meku. Ocigledno stvaraju prostor sa te strane da trotoar udje dublje- ne vidim nikakvu svrhu tome osim ako nece praviti kruzni tok. Pri cemu je to zbunje oko 50 godina staro a iscupano je sa minimalno malo korenja (vidi se na zbunju koje nisu zasadili), bojim se da nece od njega biti nista.
December 21, 2025Dec 21 ne znam za kružni tok al uveliko rade na proširenju ka skretanju iz otona župančića u pariske komunene vidim kako će tu da zbudže kružni tok a da nešto ne zajebu, al ajd
December 21, 2025Dec 21 Биће кружни чини ми се да смо помињали већ.с beobuild-а је фоткаПреместиће и такси станицу, померити мало станицу 65-ице, увући ону код Фонтане Edited December 21, 2025Dec 21 by johan nagel
December 22, 2025Dec 22 Kružni, krenuli uveliko.Žbunje je dom kolonije vrabaca, imali smo obećanje dvojice inženjera koje smo našli tu na mestu zločina da će se naći rešenje za njega. Presadili su ga, kao. Videćemo da li će vrapcima da se dopadne. Srećom, ima veća kolonija dživdžana dole niz ulicu kod zgrade Infostana a i u samom Bloku 1.Inače, genijalno mesto za taksi stanicu. Iz NH odakle su vozila mogla na tri strane i čak i da naprave polukrug kad je prazna ulica pa da se ide ka Geneksu - sad su u jednosmernoj ulici, usmerena samo ka opštini. Mora se skroz na kružni tok kod opštine da bi se ušlo u Pariske komune u levom smeru.Termiti. Edited December 22, 2025Dec 22 by Valk
December 22, 2025Dec 22 5 hours ago, Valk said:Kružni, krenuli uveliko.Žbunje je dom kolonije vrabaca, imali smo obećanje dvojice inženjera koje smo našli tu na mestu zločina da će se naći rešenje za njega. Presadili su ga, kao. Videćemo da li će vrapcima da se dopadne. Srećom, ima veća kolonija dživdžana dole niz ulicu kod zgrade Infostana a i u samom Bloku 1.Inače, genijalno mesto za taksi stanicu. Iz NH odakle su vozila mogla na tri strane i čak i da naprave polukrug kad je prazna ulica pa da se ide ka Geneksu - sad su u jednosmernoj ulici, usmerena samo ka opštini. Mora se skroz na kružni tok kod opštine da bi se ušlo u Pariske komune u levom smeru.Termiti.Jesu li zbog vrabaca one plasticne flase u presadjenom zbunju, kao hranilice? Izgleda bas apokalipticki- iscupano zbunje zakiceno plasticnim flasama. Vrabaca nigde kada sam prolazila. Skroz sam na njih zaboravila…
December 22, 2025Dec 22 Da, ostavljaju im ljudi stalno hranu i vodu tako.Valjda je to pokušaj da ih namame u tu "novogradnju".
December 22, 2025Dec 22 mene nervira kad im natrpaju hleb u te kofice. skroz needukovan narod, do kog ne dolazi nijedna zdrava informacija.
December 22, 2025Dec 22 8 hours ago, Valk said:Inače, genijalno mesto za taksi stanicu. Iz NH odakle su vozila mogla na tri strane i čak i da naprave polukrug kad je prazna ulica pa da se ide ka Geneksu - sad su u jednosmernoj ulici, usmerena samo ka opštini. Mora se skroz na kružni tok kod opštine da bi se ušlo u Pariske komune u levom smeru.Termiti.Да ово одмах упада у очи као генијално решење. Једино позитивно овде је што ће нас након овога ваљда коначно оставити на миру и прећи да усеравају неки други крај.