The Ghost Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Sve vrste folija za bilo sta.http://www.difol.net/
Skyhighatrist Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 E taj rad! Idem kod njih da vidim sta sve imaju, kazu fonom od otprilike 3e kvadrat za sjajne jednobojne u milijun nijansi, do valjda 20tak za neke fol karbon, metalik, hrom i slicne munje...
Frank Pembleton Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 E taj rad! Idem kod njih da vidim sta sve imaju, kazu fonom od otprilike 3e kvadrat za sjajne jednobojne u milijun nijansi, do valjda 20tak za neke fol karbon, metalik, hrom i slicne munje...Ajde pa javi sta si nasao...
Valk Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Zna li neko dobrog električara da mi preporuči? Sitnice su u pitanju ali ne bih petljala sama oko struje.
Behemoth Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Treba mi savet vezano za dve stvari.Polupao sam novi, keramicki, skupi tiganj, tj. odvalila mu se drska. Deluje mi da tu nista nije slomljeno vec da je samo odvaljeno, odlepljeno sa spojnog mesta drske i tiganja. Razmisljam da uzmem neki dvokomponentni lepak pa da probam da zalepim. Da li je to moguce uraditi uopste ili da batalim i kupim novi?Druga stvar. Ispod sudopere mi kaplje povremeno od alternativnog odvoda (ono manje crevo sto ide od vrha sudopere). Pokusavao sam to da pritegnem ali ne vredi. Neki predlog kako da zaustavim kapljanje?
wall Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 1. Da. Imas vrhunske lepkove za normalan novac.2. Silikon. Nije bas elegantno resenje ali to se ionako ne dira godinama...
ToniAdams Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 2. Silikon. Nije bas elegantno resenje ali to se ionako ne dira godinama...+1, male sise ftw!
fragand Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 predihtuj, sto bi se reklo pusti majstora, locktitenego kako uopste dospes do preliva?
Behemoth Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 predihtuj, sto bi se reklo pusti majstora, locktitenego kako uopste dospes do preliva?Ne dospem do preliva, nego povremeno dok "se sudovi peru" voda prska i uleti u preliv pa ide tim tanjim crevom. Probacu definitivno sa silikonom, ali iskljucivo za pukotine i rupe :)
Div Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ne dospem do preliva, nego povremeno dok "se sudovi peru" voda prska i uleti u preliv pa ide tim tanjim crevom. Probacu definitivno sa silikonom, ali iskljucivo za pukotine i rupe :)Proveri da li kaplje iz cevi ili na spoju, moguće je da se sliva niz cev, da na spoju sa sudoperom ne dihtuje dobro, nekad i kondenzovana voda pravi problem, izgleda kao da kaplje iz instalacije odnosno odvoda. Prvo dijagnoza pa operacija.
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 nemoj stavljati silikon, malo kudelje bi trebalo da reši problem, ako curi na spoju
Dr Arslanagić Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Zna li neko dobrog električara da mi preporuči? Sitnice su u pitanju ali ne bih petljala sama oko struje.možda je kasno alielektričar Mića064/1601407
Frank Pembleton Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 nemoj stavljati silikon, malo kudelje bi trebalo da reši problem, ako curi na spojuKad smo kod kudelje, jel ima da se kupi , meni uvek radila posao bolje od onih belih tracica...
Recommended Posts