Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

pratilo se i 92, Danci grčevito telima branili gol u polufinalu i finalu, gore nego ozloglašena Grčka

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

niko ne prati ep u mini fudbalu?

• plasirali smo se u 1/2 finale, na putu smo da odbranimo titulu

• ovaj format nam leži, mali teren pa se ne vide naše glavne slabosti sporost, nedostatak stamine i genetski uzrokovan mali kapacitet pluća koji nas i sprečava da budemo brzi i trčimo ko navijeni ceo meč, sa druge strane ovde dolazi do izražaja tehnika i improvizacija, kao i pravila - 2x 25 min, hokejaške izmene....

Mala pluca ali dugacak korak.

9 hours ago, gone fishing said:

• ovaj format nam leži, mali teren pa se ne vide naše glavne slabosti sporost, nedostatak stamine i genetski uzrokovan mali kapacitet pluća koji nas i sprečava da budemo brzi i trčimo ko navijeni ceo meč, sa druge strane ovde dolazi do izražaja tehnika i improvizacija, kao i pravila - 2x 25 min, hokejaške izmene....

to nam sad uvaljuju kao zamenu za neuspehe u pravom fudbalu.

Ja mislim da je celo prvenstvo ai generisano i da se i ne igra uopšte. Da taj sport i ne postoji.

Moj brat to tvrdi za finsku ligu u fudbalu. Kakav TP-47 i slični, ništa od toga ne postoji, samo neko ubacuje fiktivne rezultate nepostojećih timova na teletekst.

15 hours ago, gone fishing said:

gledao sam naše protiv turaka. dopalo mi se. manje zaustavljanja igre, način izmena, manje krljanja, brža igra.

odgledao sam na odloženo ovu lisabonsku bruku. ako je ovo budućnost srpskog fudbala sledi nam ubrzo četvrti šešir kod žrebanja.

Bolesna kvota na nas, 15, zvanicno smo postali Malta i Gibraltar.

On 3. 6. 2026. at 14:49, đorđe geprat said:

odgledao sam na odloženo ovu lisabonsku bruku. ako je ovo budućnost srpskog fudbala sledi nam ubrzo četvrti šešir kod žrebanja.

opusteno, odrali su nas ljudi koji su se plasiralu na svecko.

Gledam. Stisli su nas. Dva zicera su promasili. Prvih 10 min izgledamo jadno.

Vodimo 1-0, Pera Stanic. Castili su nas ka onomad Brazil Japance.

Treci zicer, Stankovic brani. Momak je dobar golman. Cetvrti zicer, nebu pod oblake.

1-1. Ovekivalo se. Glavom su skrenuli dubinsku loptu. Erakovic je slabo cuvao svog igraca koji je neometen skocio i skrenuo loptu u gol.

2-1. Castili smo ih. Bukinac vratio golmanu a nije video da golman nije na golu.