June 2Jun 2 pratilo se i 92, Danci grčevito telima branili gol u polufinalu i finalu, gore nego ozloglašena Grčka
June 2Jun 2 niko ne prati ep u mini fudbalu?plasirali smo se u 1/2 finale, na putu smo da odbranimo tituluovaj format nam leži, mali teren pa se ne vide naše glavne slabosti sporost, nedostatak stamine i genetski uzrokovan mali kapacitet pluća koji nas i sprečava da budemo brzi i trčimo ko navijeni ceo meč, sa druge strane ovde dolazi do izražaja tehnika i improvizacija, kao i pravila - 2x 25 min, hokejaške izmene....
June 3Jun 3 9 hours ago, gone fishing said:niko ne prati ep u mini fudbalu?plasirali smo se u 1/2 finale, na putu smo da odbranimo tituluovaj format nam leži, mali teren pa se ne vide naše glavne slabosti sporost, nedostatak stamine i genetski uzrokovan mali kapacitet pluća koji nas i sprečava da budemo brzi i trčimo ko navijeni ceo meč, sa druge strane ovde dolazi do izražaja tehnika i improvizacija, kao i pravila - 2x 25 min, hokejaške izmene....to nam sad uvaljuju kao zamenu za neuspehe u pravom fudbalu.
June 3Jun 3 Ja mislim da je celo prvenstvo ai generisano i da se i ne igra uopšte. Da taj sport i ne postoji.
June 3Jun 3 Moj brat to tvrdi za finsku ligu u fudbalu. Kakav TP-47 i slični, ništa od toga ne postoji, samo neko ubacuje fiktivne rezultate nepostojećih timova na teletekst.
June 3Jun 3 15 hours ago, gone fishing said:niko ne prati ep u mini fudbalu?plasirali smo se u 1/2 finale, na putu smo da odbranimo tituluovaj format nam leži, mali teren pa se ne vide naše glavne slabosti sporost, nedostatak stamine i genetski uzrokovan mali kapacitet pluća koji nas i sprečava da budemo brzi i trčimo ko navijeni ceo meč, sa druge strane ovde dolazi do izražaja tehnika i improvizacija, kao i pravila - 2x 25 min, hokejaške izmene....gledao sam naše protiv turaka. dopalo mi se. manje zaustavljanja igre, način izmena, manje krljanja, brža igra.
June 3Jun 3 odgledao sam na odloženo ovu lisabonsku bruku. ako je ovo budućnost srpskog fudbala sledi nam ubrzo četvrti šešir kod žrebanja.
June 4Jun 4 On 3. 6. 2026. at 14:49, đorđe geprat said:odgledao sam na odloženo ovu lisabonsku bruku. ako je ovo budućnost srpskog fudbala sledi nam ubrzo četvrti šešir kod žrebanja.opusteno, odrali su nas ljudi koji su se plasiralu na svecko.
June 5Jun 5 1-1. Ovekivalo se. Glavom su skrenuli dubinsku loptu. Erakovic je slabo cuvao svog igraca koji je neometen skocio i skrenuo loptu u gol.