June 5Jun 5 1 hour ago, Mil@n said:Neće to skrpiti bog otac dok se ne "skrpi" savez, a pitanje je da li ćemo i to ikada doživeti jer fudbal kao najpopularniji sport će uvek imati interes kod svake vlasti.Nego ja ne kapiram da vi pratite reprezentaciju koja je protiv Albanije odlučila da igra pred ćacijima u Leskovcu te tako zakine svojim igračima par desetina hiljada navijača što u potpunosti odslikava realnost, njihova repka - njihovi navijači. Bolje da izgubimo od ljutog neprijatelja nego da stadion viče Vučiću pederu.Al ne, nasledio Paunović sranje, jebe nas što su konfuzni na terenu, nisu podeljene uloge... Nadam se da će Paunović ostati.. Nema sistema u igri... Eto, samo to da sredimo i biće sve ok sa fudbalom u nas... Ja prosto ne mogu da razumem da ljudi ozbiljno diskutuju na ovom forumu o Fudbalskoj Reprezentaciji Srbije. Izvinite stvarno, ali ne mogu. Treba ih bojkotovati u svakom jebenom smislu. Ni vesti ne treba čitati.Желим да будем наиван и да мислим да је ово све део неког тихог бојкота.
June 5Jun 5 2 hours ago, roux senyurt said:ovo sto sada gledamo je vecinom krpljenje busnog camca koji je nasledio od prethodnika i pokusaj da se taj camac nekako dovuce do obale koja je najmanje godinu dana dalekoAli Vlado...
June 5Jun 5 A niko nije jos potego jednu interesantnu temuZasto ste sigurni da bi prvopozivci prosli bolje u ove dve tekme?
June 5Jun 5 28 minutes ago, Ratamahatta said:A niko nije jos potego jednu interesantnu temuZasto ste sigurni da bi prvopozivci prosli bolje u ove dve tekme?mozda bismo dali koji gol zelenortasima, ali ne verujem da bi izgledalo mnogo bolje, narocito ne protiv meksika
June 5Jun 5 8 hours ago, johan nagel said:Јасно је било да се ником не игра овоMogu da razumem da im se ne igra protiv zelenorćanja, mada je i to upitno jer su oni učesnici SP, ali protiv Meksika? Redovnog učesnika SP i prilično jake reprezentacije? Pa protiv koga bi oni da igraju, postoji li neko?Njima se ne igra za reprezentaciju, nema to veze sa protivnicima...i to je tako već decenijama, samo nas je nekada od ovakvih poraza spašavao suvi individualni kvalitet koga sada nema. Edited June 5Jun 5 by Rudolf Pingvinoglu
June 5Jun 5 Ту је и фактор далеког путовања, играња на великој надморској висини, уплаћени одмори по разноразним луксузним дестинацијама..А чувени култ репрезентације немамо па немамо, милион је разлога зашто је то тако, дефинитивно играчи нису једини кривци, ни близу..
June 5Jun 5 Tzv kult stvaraju navijači svojom strašću i ljubavlju prema reprezentaciji, a onda svi ostali prate tu strast, pa i igrači. Ovde toga nema, mi nemamo nijednu navijačku pesmu za reprezentaciju, ista se uglavnom pljuje, ljudi dođu samo na velike utakmice koje su odlučujuće za plasman na veliko takmičenje. Kad je već tako, zašto bi igrači gledali na to drugačije i cimali se u Meksiko. Edited June 5Jun 5 by Nikodije
June 5Jun 5 Ja mislio bojkot protiv stanja u zemlji kad sam cuo, kad ono bojkot zbog premija Mnogo se izgleda trosi, pere, propira... Edited June 5Jun 5 by W.F.C.
June 5Jun 5 Zato što im je to profesija i korisno je ponekad odmeriti se i sa boljima od sebe, ali ne preko kurca nego stvarno. Znam ja da od toga nema ništa, nego prdim u prazno.A za kult, ne zajebavajte. Ne postoji kod nas reprezentacija oko koje se diže toliki hajp kao fudbalska, kad uspe da se plasira negde. Jedino košarkaši i Đoković pariraju donekle, mada Đoković sve manje...imali su oni podršku kao retko ko, nije u tome stvar. Edited June 5Jun 5 by Rudolf Pingvinoglu
June 5Jun 5 2 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Zato što im je to profesija i korisno je ponekad odmeriti se i sa boljima od sebe, ali ne preko kurca nego stvarno. Znam ja da od toga nema ništa, nego prdim u prazno.A za kult, ne zajebavajte. Ne postoji kod nas reprezentacija oko koje se diže toliki hajp kao fudbalska, kad uspe da se plasira negde. Jedino košarkaši i Đoković pariraju donekle, mada Đoković sve manje...Hajp postoji samo na kratko kad se plasiramo, onda usledi neuspeh, pa opet depresija i reprezentacija više nikoga ne zanima osim da se pljuje i tako u krug. To nije kult. Bukvalno u Evropi ne postoji nacija koja ima tako maćehinski odnos prema reprezentaciji, a verovatno ni na svetu. Nije to samo sad pa da kažeš hulja zgadio ljudima fudbal, tako je bilo i ranije. Edited June 5Jun 5 by Nikodije
June 5Jun 5 Ljudi prosto vole u sportu samo Zvezdu i Partizan, tako je i tu nema promene. Ustavom je zagarantovano Sve ostalo sto se desi je usput, slucajno, brzinski.
June 5Jun 5 3 minutes ago, Nikodije said:Hajp postoji samo kad se plasiramo jedno vreme, onda usledi neuspeh, pa opet depresija i reprezentacija više nikoga ne zanima osim da se pljuje i tako u krug. To nije kult. Bukvalno u Evropi ne postoji nacija koja ima tako maćehinski odnos prema reprezentaciji, a verovatno ni na svetu. Nije to samo sad pa da kažeš hulja zgadio ljudima fudbal, tako je bilo i ranije.Znači narod je kriv, igrači su super. Nema veze što kada se skupe ovde na pripremama idu da prče starlete i gledaju Vidića kao budalu što se ponaša profi sa ledenim kupkama i čudima. Onda odu na prvenstvo i igraju karte do zore, cirkaju pivo i puše (što je lepo, ali ne ide uz sport). Pa Splavarov uvodi red u svlačionici, pa oteraju Subotića, onaj povede sina u reprezentaciju...pa normalno da će svi da im okrenu leđa. Koliko ih ja dugo pratim (a to je preko 40 godina, sada više ne), imali su oni sasvim dovoljnu podršku, ali to mora malo i da se zasluži, jbg.
June 5Jun 5 1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:Znači narod je kriv, igrači su super. Nema veze što kada se skupe ovde na pripremama idu da prče starlete i gledaju Vidića kao budalu što se ponaša profi sa ledenim kupkama i čudima. Onda odu na prvenstvo i igraju karte do zore, cirkaju pivo i puše (što je lepo, ali ne ide uz sport). Pa Splavarov uvodi red u svlačionici, pa oteraju Subotića, onaj povede sina u reprezentaciju...pa normalno da će svi da im okrenu leđa. Koliko ih ja dugo pratim (a to je preko 40 godina, sada više ne), imali su oni sasvim dovoljnu podršku, ali to mora malo i da se zasluži, jbg.Ne, narod je kriv jer ne postoji kult i ne oseća reprezentaciju kao nešto svoje. U toj situaciji igrači imaju obavezu prema sebi i svaki od njih pojedinačno to doživljava drugačije. Neki su maksimalno predani, poput recimo Mitra ili Tadića svojevremeno, neke druge boli kurac. Ne mogu igrači da prave kult, oni su prolazni.U Hrvatskoj su navijači napravili kult i čik tamo da neko ne ostavi srce na teren. Evo Modrić 41 godina još igra. Naši se opraštaju sa 30. Edited June 5Jun 5 by Nikodije
June 5Jun 5 Pa kako naaaaaarod da oseca repstaciju kao svoju kad je 70% naroda gomila stranaca u sopstvenoj zemljiA ni 85% od ovih 30% cacadi nije nista bolje proslo u zivotuDa dodju na stadion da bi ih tukli na sred tribine? Jebem im svima mater mrtvu i drago mi je sto smo ispali. Onaj bre lik godinu dana gostuje po podkastima i pljuje FSS otkad je najuren, a dok je bio tamo je izvlacio pare iz saveza preko zenine cvecare! Fudbalski Branko RuzicJedino sto mi nije drago je sto smo ispali od ptarsija, da smo to igrali protiv neke Jermenije navijao bih iz sve snage zanji Edited June 5Jun 5 by Ratamahatta