June 1Jun 1 22 hours ago, James Marshall said:Je li ovi naši ikad održe trening prije ovih brukanja, svaki put izgledaju kao da se prvi put vide u momentu kad utakmica počne. Ja znam da tu Staru Pazovu doživljavaju kao spa odnosno jebarnik ali jebem ga, mogli bi bar jedan trening da održe prije blamiranja, djeluje da bi bolje izgledali da su direktno došli u Lisabon i iz aviona na teren odmah. Za jebarnik ne znam, ali se secam upisa nekoga od kolega forumasa pre godinu, dve koji je imao prilike da se nadje na tom famoznom mestu u Pazovi, gde kaze da se pola stvari koje imaju ni ne koriste, odnosno zaposleni ni ne ukljucuju te spa zajebancije, masazere, bazene i ostalo, nisu obuceni ili sta vec. Potvrdice vec neko ko je pisao to.
June 1Jun 1 Ja uvek za Engleze i ne volim sebe zbog toga, ali ne može drugačije Muzika, navijačka kultura, humor, sve je u njihovu korist.Doduše bilo mi toplo oko srca kad su ih Rusi gazili pre deset godina u Francuskoj.
June 1Jun 1 2 hours ago, napadaj said:Ja uvek za Engleze i ne volim sebe zbog toga, ali ne može drugačijeMuzika, navijačka kultura, humor, sve je u njihovu korist.Doduše bilo mi toplo oko srca kad su ih Rusi gazili pre deset godina u Francuskoj.Ovo, ali kad sam shvatio da mi je ustvari milo sto ih Italija 2021. dere u finalu na Vembliju to je bilo to. Nikad Engleska...
June 1Jun 1 26 minutes ago, Peter Fan said:samo kad igraju protiv Hrvatske.Tad navijam da obe izgube.
June 1Jun 1 Uvek za Englesku. Ljudi su izmislili najbolju sportsku igru na svetu, napisali pravila igre, osnovali sistem takmicenja, i imaju i dalje jednu od najzanimljivijih liga (premirena i sampionska) na svetu.
June 2Jun 2 Samo jednom u zivotu sam navijao za Englesku, neko Evropsko prvenstvo 1996, polufinale ali su uspeli da izgube. Gascoigne, Shearer, Sheringham.
June 2Jun 2 1 hour ago, glibav said:Samo jednom u zivotu sam navijao za Englesku, neko Evropsko prvenstvo 1996, polufinale ali su uspeli da izgube. Gascoigne, Shearer, Sheringham.Same here (i za onaj tim sa Gerardom, Lampardom i svim vrhunskim igracima, jer su prosto bili top), ali to prvenstvo je zapravo celo bilo veliki hype sa "football's coming home" himnom, a i meni licno je bilo prvo koje sam pratio od A do Š, imao 10 godina..Italiju i USA pamtim sareno, tek posle gledao emisije, a izmedju EP 92. gotovo da nemam u secanju.
June 2Jun 2 Koliko mlađarije na forumu u stvari ima.EP 1992. jedino prvenstvo da nisam skoro ništa gledao pošto su nas đubrad izbacila.Ko se ne seća 90. i Argentine blago njemu. Edited June 2Jun 2 by sasha
June 2Jun 2 I meni EP '92 ko da se nije ni igralo, niceg se ne secam. Englezi su dobri bili '96, Gaskojn i Sirer su bili igracine.
June 2Jun 2 Ne znam što FSS ne pojača tim nekim igračem iz kosovskih liga, oni su naši državljani. Drita, Mališevo, Dukađini...ima tamo da se probere.
June 2Jun 2 9 hours ago, sasha said:Koliko mlađarije na forumu u stvari ima.EP 1992. jedino prvenstvo da nisam skoro ništa gledao pošto su nas đubrad izbacila.Ko se ne seća 90. i Argentine blago njemu.Da, zanimljivo da je i meni Euro92 crna rupa dok sam WC90, WC94, i Euro88 kompletno ispratio.
June 2Jun 2 Ja se ne secam sta je bilo pre 2/4 godine sreca tu je junior da me podseca😁 Od utakmice do utakmice, uglavnom navijam za slabiju reprezentaciju u dvomecu, ili za neku od egzoticnih Africko/J.Amerika reprezentaciju .