May 31May 31 Je li ovi naši ikad održe trening prije ovih brukanja, svaki put izgledaju kao da se prvi put vide u momentu kad utakmica počne. Ja znam da tu Staru Pazovu doživljavaju kao spa odnosno jebarnik ali jebem ga, mogli bi bar jedan trening da održe prije blamiranja, djeluje da bi bolje izgledali da su direktno došli u Lisabon i iz aviona na teren odmah.
May 31May 31 Divna slika fudbala serbskogo za sve one što pomišljahu, sve je to fudbal, sve je to normalno, sve je to uvek vako i bilo.Nije more, svaki put je sve grđe.
May 31May 31 1 minute ago, roux senyurt said:ovi koji su dosli nisu nista kriviЈако су криви. Ово је спрдња.
May 31May 31 loš je termin, nije trebalo deci skraćivati godišnji odmor, mnogi od njih će već za 15 dana morati da se pojave na početku priprema svojih ekipa, mladi su i mislima su na plaži....
May 31May 31 Pa koga da zove? Seniori su odbili da dodju, junose su morali da dodju ali nisu do sada pozivani a jos manje igrali zajedno.
May 31May 31 Krivi su igrači kao i selektor. Bukvalno ništa nismo pokazali, nemamo da se uhvatimo ni za šta...
May 31May 31 jedina potencijalna krivica selektora je neotkazivanje ovih pripremnih utakmica usled neodazivanja igraca. igraci koji se poznaju samo po imenu ne mogu formirati tim koji ce parirati bilo kom timu koji ucestvuje na svetsom prvenstvu posle dva treninga. dakle, nisu krivi Edited May 31May 31 by roux senyurt
May 31May 31 Po čuvenom Transfermarktu naša startna postava 131 milion evra, njihova 26,5. Serem se i u te cifre.
May 31May 31 5 minutes ago, sasha said:Jbga, Paunović trebo lepo da kaže odoh ja kad nećete da dođete da igratePa i otići će kad dobije ponudu, takav ugovor ima