ljakse Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Znam na koga si mislio, a sad sam se i setio da tebe zapravo žulja što te je onomad nagazio za nešto, te se ne bih mešao
Valk Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 kako si se namestila na volej. trazis od bigeja predlog za trening za sagorevanje kalorija. neiskusno. ili vrlo iskusno, pak. ma navukla me, bre, životinja, vidiš da je otvorio ambulantu.Plivanje i brzo hodanje, ništa prostije niti delotvornije. Opičiš 10 km dnevno i ćao.U je, 10km :oPre neko veče sam došla peške od Ušća do kuće, tripovala se da sam prešla Igman kad zli google distance kaže samo 2.7km?! Al ajd, polako pa dokle stignem. Thanks, L...jakse.
renne Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Pa ne, osporava ovde neku stučnost koju ajvi propagira, a isto je stručnjak kao i ona, tj nije A to što smo imali smo valjda rasčistili preko privatnih poruka nas dva
ljakse Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 U je, 10km :o Pre neko veče sam došla peške od Ušća do kuće, tripovala se da sam prešla Igman kad zli google distance kaže samo 2.7km?! Al ajd, polako pa dokle stignem. Thanks, L...jakse. Pa onda kreneš sa manjim distancama, pa povećavaš. Sluške u ušesa i ćao, ne osetiš. Doduše, znam ljude kojima je smaranje da pešače, ja obožavam. Nema ništa bolje za psihofizičko sagorevanje, a ne traži logistiku i finansije ko za plivanje, plus usput obavljaš tekuće stvari.
ljakse Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Pa ne, osporava ovde neku stučnost koju ajvi propagira, a isto je stručnjak kao i ona, tj nije Ne govorim o stručnosti, govorim o tome da nije normalno uterivati svakom fazon koji tebi prija, kao jedini moguć i delotvoran, pošto postoji oko 100% verovatnoće da nekom drugom prija nešto drugo.
belch Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 ja pokušala da hodam al što mi to dosadno išla rutama kuda sam imala običaj da idem bajsom, pa se duplo smorila jer na bajsu samo preletim volim šetnju, al ne kao vid vežbanja zato mi sad trčanje baš lepo leži, od nule do 7 km iz cuga za mesec dana, od sedam do polumaratona za dva, nadam se
renne Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) To se slažem sto posto. Edit: larson Edited September 22, 2014 by renne
ljakse Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 ja pokušala da hodam al što mi to dosadno volim šetnju, al ne kao vid vežbanja Ne razumijem. Voliš, ali?
rajka Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 pravilo o 2gr/kg to mi deluje previse. znaci osoba od 60kg bi trebalo da jede 120 gr proteina, sto je ekvivalent od pola kile piletine ili 20 jaja. CDC preporucuje 50 gr za odraslu osobu.
belch Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ne razumijem. Voliš, ali? ne volim da se preznojim dok šetam, volim da šetam polako a tako se ne gube kilogrami
ToniAdams Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 ja pokušala da hodam al što mi to dosadno išla rutama kuda sam imala običaj da idem bajsom, pa se duplo smorila jer na bajsu samo preletim volim šetnju, al ne kao vid vežbanja zato mi sad trčanje baš lepo leži, od nule do 7 km iz cuga za mesec dana, od sedam do polumaratona za dva, nadam se nema sanse da istrcis polumaraton
ljakse Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) ne volim da se preznojim dok šetam, volim da šetam polako a tako se ne gube kilogrami A to. Ne znam, ja inače brzo hodam, i ne posmatram to kao vežbu, tipa sad ću da uključim merač i da pređem 8,78 km. Jednostavno volim, a i lepo me radi. edit: u dva falafela i buđavu žlicu humusa kod palestinca da toni ne može da pojede 40 sarajevskih falafela Edited September 22, 2014 by ljakse
Recommended Posts