April 2, 201213 yr naletela sam na ovaj veganski kuvar http://issuu.com/zdravirecepti/docs/veganski_kuvar?mode=window&backgroundColor=%23222222 možda nekome posluži :)
April 2, 201213 yr Danas otpoceo moj Meatless April Projekat...wish me luck! Niko ne veruje u mene. Niko!
April 2, 201213 yr Danas otpoceo moj Meatless April Projekat...wish me luck! Niko ne veruje u mene. Niko!:(Još jedan travojed. Užas.
April 3, 201213 yr edit: samo da dodam, nisam "mesožder", ali slika govori vise od hiljadu reci Edited April 3, 201213 yr by dekss
April 3, 201213 yr pa zar i za uskrs :ojedino taj prkos uskrsu ga moze odrzati u ovom antimesnom pohodu :D sutra eating: kokos-sargarepa-kari corbica, prolecne rolnice s povrcem, kuskus, risoto sa bundevom, salatu od celera (nepoznatih sastojaka), patlidzan, lebac od turcina i dezert jos uvek nepoznatog oblika i boje. veganska vecera, a lokalni vegan jos nije odgovorio da li ce doci ali meni odgovara, uvek mi prija obilje povrca.
April 4, 201213 yr edit: samo da dodam, nisam "mesožder", ali slika govori vise od hiljadu recia sta to govori, osim da Najdzela ima velike sise? dacu primer moje trenutne situacijenikada nisam bio nesto zaljubljen u povrce, imao sam vise manje iste navike (blejanje cele noci, kafa u sitne sate...), jeo sam testa i sira u velikim kolicinama...kao vegetarijanac sam imao 120/80 pritisak, sada kada jedem meso, pritisak mi je tu negde 150+/96+podaci govore vise od reci...
April 4, 201212 yr tri dana nemesa i potvrdjujem ovo za pretisak!!Moj 130/80, malopre merijo!! All time lowest record otkad sam penzioner na lekovima!!
April 4, 201212 yr tri dana nemesa i potvrdjujem ovo za pretisak!!Moj 130/80, malopre merijo!! All time lowest record otkad sam penzioner na lekovima!!ako zakriziras, imas kod mare u ducanu zdrave rane (limanska pijaca, cosak prema posti), kulena od sejtana i pastete od suncokreta!