Hippie Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 mesila sam zucchini burgers;przila na maslinovom ulju.... opet se nisam predrzavala recepata i opet su ispali do jaja.... daklem izrendala sam zukine [ladno sam zaboravila kako se na nasom zovu], sangarepu, mladog lukca, malko sira, malko jaja.. brasno i so...... ispalo je izvrsno
mei Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 mesila sam zucchini burgers;przila na maslinovom ulju.... opet se nisam predrzavala recepata i opet su ispali do jaja.... daklem izrendala sam zukine [ladno sam zaboravila kako se na nasom zovu], sangarepu, mladog lukca, malko sira, malko jaja.. brasno i so...... ispalo je izvrsnoslično ih pripremam (jedno od mojih omiljenih letnjih jela iz detinjstva). :)p.s. zovu se tikvice.
betty Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 i ja ih povremeno napravim, u raznim varijacijama, i uvek ispadnu fenomenalno. mislim da su najbolje bile kad mi je ostalo nekog sociva pa sam i to ubacila.
belch Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ja ubacujem i šampinjone a pravim i sa patlidžanom, samo što patlidžan ne rendam nego sečem na tanke kolutove
MarlaSinger Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 ej, Marla, i kako onda ide sa tim vegetarijanstvom?Rajce osh na tiganj, rostilj ili u rernu Vrlo retko jedem meso, ali nisam ga otpisala 100%. Ponekad bas bas ne mogu , ne mogu cak ni da ga kupim ponekad kad sam super svesna kako je dospelo tu :(
B_B Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Da se prijavim. Ca. 16 godina vegetarijanac, bio vegan, odustao poslije nekoliko godina jer je kvalitetno hraniti se vegan full time job.
cmrlj Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Vrlo retko jedem meso, ali nisam ga otpisala 100%. Ponekad bas bas ne mogu , ne mogu cak ni da ga kupim ponekad kad sam super svesna kako je dospelo tu :(a kad nisi supersvesna? onda je ok? o bre, il ga jedi il nemoj, najgori su mi licemeri, kad ti se ne jede meso setis se savesti
henrik larsson Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zašto mora ili-ili, ne kapiram? Nek ga jede koliko hoće, što manje to bolje, i to je sasvim okej. Nije okej siliti sebe na nešto.
cmrlj Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 u pravu si, ne mora. no me nervira kukanje nad sudbinom zivotinja koje jede. kad ti nesto zaista smeta to onda ne radis. ali tako ja, drugi ne moraju.
henrik larsson Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Okej je što se tiče priče i kukanja, to stoji.
Indy Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 kad ti nesto zaista smeta to onda ne radis. ali tako ja, drugi ne moraju.Drugi ni ne mogu, sudeci po tome da ljudi masovno rade ono sto im smeta. Skoro da ne znam nikog ko se povremeno ne odaje tome. Osim tebe, naravno.
Shan Jan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 hehe cim glad udari prelazi se na stranu zlih svastojeda :P
Recommended Posts