2 hours ago2 hr Slazem se da treba sve da mu se postavi ispred vile dok on treba da sedi iza resetaka.Nego, malo pravde za Stari Grad
9 minutes ago9 min 4 hours ago, napadaj said:Predlažem da sledeći spomenik bude umetnička izvedba ove figure:kamo je burma?
5 minutes ago5 min On 21. 6. 2026. at 19:46, Hermetico said:Evo da podelim ja nešto lepo. Drugarica i ja imamo tu fascinaciju od davnina, krug trojke. Mi smo ekipa iz kruga trojke, pratimo ko je sve naš šta sve u našem kraju ima i tako dalje. Nedavno smo se ponovo okupili, pa mi ona reče da je gostovala u Beograd za početnike, kao urban explorer i naš eksponent. Pa eto, nisam ni znao da smo već bili na TV. Krug trojke, najači smo. Al prikazali su stvarno svašta što tu ima, mnogi ne znaju istoriju i tako to. A trojke nam više ni nema, mi smo mitski entitet. znaš, od kada sam u rakovici često se pitam kom idiotu/budali/štetočini je palo na pamet da se rekordnom brzinom demontira mreža do okretnice i uklone šine. 'ladno je mogla "trojka" da opstane svo vreme i da se još uvede nova linija od okretnice ka blokovima. sa jednim uređenim parkingom blizu okretnice lako bi se ljudi prebacivali iz ovog kraja ka blokovima. štetočinstvo na n-ti stepen.hvala za klip. Edited 4 minutes ago4 min by đorđe geprat