Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

setila sam se, oni su garantovano otpustili lika koji je umeo da organizuje ful maraton i josh 3 trke istovrmemo, tako da se zna kad krece ko kad stize ko, a da se ne izgaze medju sobom. i sad kad njega nema, chetvoro cacadi mora u odvojenim terminima da organizuje sve pojedinachno wicked

reshenje je uvek jednostavno milimoji, a kad obuhvata i ljudsku glupost, garantovano je jednostavno lol

Edited by gospa buba

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

5 hours ago, gospa buba said:

setila sam se, oni su garantovano otpustili lika koji je umeo da organizuje ful maraton i josh 3 trke istovrmemo, tako da se zna kad krece ko kad stize ko, a da se ne izgaze medju sobom. i sad kad njega nema, chetvoro cacadi mora u odvojenim terminima da organizuje sve pojedinachno wicked

reshenje je uvek jednostavno milimoji, a kad obuhvata i ljudsku glupost, garantovano je jednostavno lol

Ne garantovano, nego su oteli Beogradski maraton pre par godina, pa smo jedno vreme imali 2 maratona u odvojenim terminima. Onda je prvi lik odustao, jer valjda više nije bilo nikakvog finansiranja od strane Grada, tako da je sns preuzeo celu organizaciju. Zato sada imamo ovo , što si več opisala.

jel se penjao neko na kulu, kakav je pogled?

On 18. 4. 2026. at 13:27, gospa buba said:

ortak mi radi u org maratona, mogu da ga pitam

54 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ortak mi radi u org maratona, mogu da ga pitam

nemoj. shta ako saznamo ohmy bolje nek ostane obavijeno velom tajne :D

znamo da je neka lova, nema bez love. ne ortak nego vishednevni praznik maratona. ja sam pozitivna osoba, a i ne moram nigde hihi

Jedino sto je izvesno da je ortak caci covid19

videh negde na tw, prosek plate 400k

alal vera

e

stalno zaposlenih 7-8

Edited by kud u maglu Simoviću

0.jpg

Još jedno od genijalnih rešenja za saobraćaj u Bg-u. Novoiznikla autobuska stanica u Pasterovoj ( u pozadini se vidi zgrada Instituta za onkologiju).

Ne znam ko smišlja ove genijalnosti, ali Pasterova je napičak od ulice, apokalipsa od saobraćajnih gužvi je od 6-18, svaki dan sem, nedeljom, pri tom,u krugu od 250 metara ima onoliko linija gsp-a, da ne vidim realnu potrebu za uvlačenjem autobusa u ovu ulicu. Takođe, ne znam odakle će autobus doći do ove stanice, jer direktne veze sa npr Kneza Miloša nema. Pasterova je u ovom delu jednosmerna ka bulevaru Oslobođenja, od Ruske ambasade je dvosmerna do Resavske, a onda je jednosmerna ka Kneza Miloša. Znači pakao.

koja linija prolazi kroz to?

chekamo da vidimo. ako je minibus, nisu skroz idioti, takodje ako jeste minibus, vozice se mili narod 45 minuta samo kroz pasterovu ph34r

ostalo ne razmatram blink

nama treba jebeni teleport

Edited by gospa buba

9 minutes ago, đorđe geprat said:

koja linija prolazi kroz to?

Nisu još to napisali. Displej pokazuje samo datum i vreme

59 minutes ago, Arkadija said:

0.jpg

Još jedno od genijalnih rešenja za saobraćaj u Bg-u. Novoiznikla autobuska stanica u Pasterovoj ( u pozadini se vidi zgrada Instituta za onkologiju).

Ne znam ko smišlja ove genijalnosti, ali Pasterova je napičak od ulice, apokalipsa od saobraćajnih gužvi je od 6-18, svaki dan sem, nedeljom, pri tom,u krugu od 250 metara ima onoliko linija gsp-a, da ne vidim realnu potrebu za uvlačenjem autobusa u ovu ulicu. Takođe, ne znam odakle će autobus doći do ove stanice, jer direktne veze sa npr Kneza Miloša nema. Pasterova je u ovom delu jednosmerna ka bulevaru Oslobođenja, od Ruske ambasade je dvosmerna do Resavske, a onda je jednosmerna ka Kneza Miloša. Znači pakao.

Kakvi idioti.. blink U Pasterovoj je tokom prepodneva desna traka, u delu od Deligradske do iza Instituta za onkologiju, prepuna automobila koji stoje i trepću jer je nemoguće naći mesto za parkiranje.

8 hours ago, Arkadija said:

... Pasterova je u ovom delu jednosmerna ka bulevaru Oslobođenja, od Ruske ambasade je dvosmerna do Resavske, a onda je jednosmerna ka Kneza Miloša. Znači pakao.

Dobra prilika da naprave od jedne ulice tri ulice i ubace još nekih vizantijskih careva i patrijarha

pasterova od resavske do deligraske, zajedno sa resavskom i deligradskom bukvalno stoji od 08 do 14. ali nek nas to ne sputava. a linija neka ide od beograda na vodi do random negde, to nam treba.

Jutros me nije mrzelo da priđem dotičnoj stanici da bolje osmotrim da li slučajno piše koja lina je u pitanju. Na tabli piše 79!!!

Koliko ja znam ta linija ide od 25.Maja do Mirijeva, u ovaj deo grada ne zalazi.