April 18Apr 18 setila sam se, oni su garantovano otpustili lika koji je umeo da organizuje ful maraton i josh 3 trke istovrmemo, tako da se zna kad krece ko kad stize ko, a da se ne izgaze medju sobom. i sad kad njega nema, chetvoro cacadi mora u odvojenim terminima da organizuje sve pojedinachno reshenje je uvek jednostavno milimoji, a kad obuhvata i ljudsku glupost, garantovano je jednostavno Edited April 18Apr 18 by gospa buba
April 18Apr 18 5 hours ago, gospa buba said:setila sam se, oni su garantovano otpustili lika koji je umeo da organizuje ful maraton i josh 3 trke istovrmemo, tako da se zna kad krece ko kad stize ko, a da se ne izgaze medju sobom. i sad kad njega nema, chetvoro cacadi mora u odvojenim terminima da organizuje sve pojedinachno reshenje je uvek jednostavno milimoji, a kad obuhvata i ljudsku glupost, garantovano je jednostavno Ne garantovano, nego su oteli Beogradski maraton pre par godina, pa smo jedno vreme imali 2 maratona u odvojenim terminima. Onda je prvi lik odustao, jer valjda više nije bilo nikakvog finansiranja od strane Grada, tako da je sns preuzeo celu organizaciju. Zato sada imamo ovo , što si več opisala.
April 20Apr 20 On 18. 4. 2026. at 13:27, gospa buba said:setila sam se, oni su garantovano otpustili lika koji je umeo da organizuje ful maraton i josh 3 trke istovrmemo, tako da se zna kad krece ko kad stize ko, a da se ne izgaze medju sobom. i sad kad njega nema, chetvoro cacadi mora u odvojenim terminima da organizuje sve pojedinachno reshenje je uvek jednostavno milimoji, a kad obuhvata i ljudsku glupost, garantovano je jednostavno ortak mi radi u org maratona, mogu da ga pitam
April 20Apr 20 54 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:ortak mi radi u org maratona, mogu da ga pitamnemoj. shta ako saznamo bolje nek ostane obavijeno velom tajne :znamo da je neka lova, nema bez love. ne ortak nego vishednevni praznik maratona. ja sam pozitivna osoba, a i ne moram nigde
April 20Apr 20 videh negde na tw, prosek plate 400kalal veraestalno zaposlenih 7-8 Edited April 20Apr 20 by kud u maglu Simoviću
April 21Apr 21 Još jedno od genijalnih rešenja za saobraćaj u Bg-u. Novoiznikla autobuska stanica u Pasterovoj ( u pozadini se vidi zgrada Instituta za onkologiju). Ne znam ko smišlja ove genijalnosti, ali Pasterova je napičak od ulice, apokalipsa od saobraćajnih gužvi je od 6-18, svaki dan sem, nedeljom, pri tom,u krugu od 250 metara ima onoliko linija gsp-a, da ne vidim realnu potrebu za uvlačenjem autobusa u ovu ulicu. Takođe, ne znam odakle će autobus doći do ove stanice, jer direktne veze sa npr Kneza Miloša nema. Pasterova je u ovom delu jednosmerna ka bulevaru Oslobođenja, od Ruske ambasade je dvosmerna do Resavske, a onda je jednosmerna ka Kneza Miloša. Znači pakao.
April 21Apr 21 chekamo da vidimo. ako je minibus, nisu skroz idioti, takodje ako jeste minibus, vozice se mili narod 45 minuta samo kroz pasterovu ostalo ne razmatram nama treba jebeni teleport Edited April 21Apr 21 by gospa buba
April 21Apr 21 9 minutes ago, đorđe geprat said:koja linija prolazi kroz to?Nisu još to napisali. Displej pokazuje samo datum i vreme
April 21Apr 21 59 minutes ago, Arkadija said:Još jedno od genijalnih rešenja za saobraćaj u Bg-u. Novoiznikla autobuska stanica u Pasterovoj ( u pozadini se vidi zgrada Instituta za onkologiju).Ne znam ko smišlja ove genijalnosti, ali Pasterova je napičak od ulice, apokalipsa od saobraćajnih gužvi je od 6-18, svaki dan sem, nedeljom, pri tom,u krugu od 250 metara ima onoliko linija gsp-a, da ne vidim realnu potrebu za uvlačenjem autobusa u ovu ulicu. Takođe, ne znam odakle će autobus doći do ove stanice, jer direktne veze sa npr Kneza Miloša nema. Pasterova je u ovom delu jednosmerna ka bulevaru Oslobođenja, od Ruske ambasade je dvosmerna do Resavske, a onda je jednosmerna ka Kneza Miloša. Znači pakao. Kakvi idioti.. U Pasterovoj je tokom prepodneva desna traka, u delu od Deligradske do iza Instituta za onkologiju, prepuna automobila koji stoje i trepću jer je nemoguće naći mesto za parkiranje.
April 21Apr 21 8 hours ago, Arkadija said: ... Pasterova je u ovom delu jednosmerna ka bulevaru Oslobođenja, od Ruske ambasade je dvosmerna do Resavske, a onda je jednosmerna ka Kneza Miloša. Znači pakao.Dobra prilika da naprave od jedne ulice tri ulice i ubace još nekih vizantijskih careva i patrijarha
April 21Apr 21 pasterova od resavske do deligraske, zajedno sa resavskom i deligradskom bukvalno stoji od 08 do 14. ali nek nas to ne sputava. a linija neka ide od beograda na vodi do random negde, to nam treba.
April 22Apr 22 Jutros me nije mrzelo da priđem dotičnoj stanici da bolje osmotrim da li slučajno piše koja lina je u pitanju. Na tabli piše 79!!!Koliko ja znam ta linija ide od 25.Maja do Mirijeva, u ovaj deo grada ne zalazi.