April 16Apr 16 On 14. 4. 2026. at 20:22, Valk said:Zna li neko koje će ulice biti zatvorene u nedelju zbog maratona?Samo u nedelju? "Najveća sportska manifestacija u Srbiji, 39. Beogradski maraton, ove godine biće održana po prvi put u dvodnevnom formatu - u subotu i nedelju, 18. i 19. aprila. Zbog proširenog programa, očekuju se značajne izmene u saobraćaju širom grada, uključujući promene na čak 104 linije javnog prevoza.U subotu su na programu dve trke - polumaraton na 21 kilometar, koji počinje u 9 časova, i trka na 10 kilometara od 18 časova. Glavni događaj, maratonska trka na 42,195 kilometara, održaće se u nedelju sa startom u 8 časova."
April 16Apr 16 na nedelju dana da ga proshire. i josh neka neke rupe iskopaju na trasi, krokodilima da napune, ograde da dignu sa saksijama popreko, ako moze i kisha i sunce istovremeno i daj gospode da sve bude na novom beogradu, ali u 5 krugiva, jer nema mesta u ovom gradu. neka kruze oko autobuske stanice obavezno trichetri dana zabole me uostalom ja cu bit unovom sadu ed. da me neko ne shvati pogrehsno, volim ja da narod trchi, sve ok. ali ako mogu i parlamentarni u subotu predsednichki u nedelju, vajdica. Edited April 16Apr 16 by gospa buba
April 16Apr 16 1 hour ago, Barti66 said:Samo u nedelju? "Najveća sportskaZanima me nedelja jer tad moram da se iskobeljam iz Beogada, u subotu sam na lokalu pa me baš briga. (Svako gleda samo sebe, zato nam tako i ide blabla)
April 16Apr 16 iskobeljace me autobus sa autobuske do koje cu doci peshke jer sam u mogucnosti i na tom putu cu gledati samo sebe, blabla bilo bi lepo da se nekad zna neshto vishe nego 3 dana unapred, znam sve, kad bi samo postojao neki nachin obaveshtavanja, neki medij, ne znam ni ja, pa da se ljudi obaveste Edited April 16Apr 16 by gospa buba
April 18Apr 18 Nabijem ih za maraton od 2 dana. I mene glupaču koja sam poverovala da će 31 da okreće na okretnici u Katićevoj. Vidim da već dele medalje, a gsp stoji nege u crnoj rupi.dabogda ih satrli kuga, kolera i pegavi tifus,
April 18Apr 18 On 16. 4. 2026. at 15:09, gospa buba said:ima li u ovoj metropoli shanse da se ogrejemo vishe ikad na toplanu mi koji smo izmedju opshtine i toplane? proshla kroz obrigade. tamo se osamstopesto zgrada nazidalo. jel ima toplana kapacitet za to uopshte? ili nema veze videcemo posle 15.04 je datum do kada moraju, kao. Od tad ne moraju.Ali oni ne moraju ništa.
April 18Apr 18 On 16. 4. 2026. at 14:33, 3opge said:ima li u nekoj sveckoj metropoli da je okretnica za autobuse u samom epicentru grada?Ako se dobro sećam u Rimu...Sve se može kad se hoće.Pitanje je šta se hoće...
April 18Apr 18 6 minutes ago, Frank Pembleton said:Ako se dobro sećam u Rimu...Sve se može kad se hoće.Pitanje je šta se hoće...istina, okretnica ko kuca
April 18Apr 18 možda taj tunel i most kada/ako naprave ukine tu okretnicu na trgu i rastereti zeleni venac pa da dobijemo liniju rospi ćuprija - zemun polje.
April 18Apr 18 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:šta će ljudi iz rospi ćuprije u zemun polju?Suprotan pravac ima smisla ako se ide ka Lescu.
April 18Apr 18 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:šta će ljudi iz rospi ćuprije u zemun polju?Nijedne nema bolje od zemunpoljske pijace!
April 18Apr 18 On 16. 4. 2026. at 17:41, MeanM@ said:Kanda bi se obradovao da dodju Moj problem je sto sam trenutno obojica ovih. Da je jos neko rekao nesto u toj sceni mozda bi se broj i povecavao.
April 18Apr 18 Gde gledati sta ide kuda ide danas? Hocu popodne preko grada sa detetom pa ne bih da se nesto zeznem.